Uovertruffen smak og fordel i ett glass: Vi lærer å lage eplejuice

Sommeren er en fantastisk tid for å forberede blanks for vinteren. Fra frukt kan du lage mat ikke bare syltetøy og syltetøy, men også deilige drinker. Epler er en rimelig mat, som også er veldig velsmakende og nyttig. Det er best å bruke senere varianter, fordi de er preget av deres juiciness. Til tross for det faktum at du kan kjøpe forskjellige drikker i butikkene, er deres sammensetning ikke inspirert til selvtillit, husmorene fortsetter å forberede dem hjemme.

Hvordan hjemme gjør eplejuice?

Vil bare si at hvis du vil forberede hjemmelagde drinker fra frukt, så kjøp en juicer. Moderne teknologialternativer hjelper deg med å få et kvalitetsprodukt raskt og uten problemer. Til matlaging vil vi bare bruke frisk frukt.

Trinnvis matlaging prosess:

Uovertruffen smak og fordel i ett glass: Vi lærer å lage eplejuice
 • Epler må røres, vaskes og passeres gjennom en juicer for å få en fruktvæske. Hell det i en gryte og legg den på en komfyr. Det er viktig ikke å bringe innholdet til koking, da dette vil ødelegge de fleste næringsstoffene, og til og med forverre smaken. Temperaturen skal ikke være mer enn 90 grader;
 • Under varmebehandlingen dannes et skum på overflaten, og kakepartikler oppstår som må fjernes ved hjelp av støy. Hvis drikken virker for mørk, så kan den avklares, dette vil bli skrevet nedenfor. Etter å ha nådd ønsket temperatur, filtrer hele gjennom gasbind og hell over rengjorte krukker. Det gjenstår bare å rulle opp, skru boksene opp ned og la det avkjøles.

Hvordan hjemme for å lette eplejuice?

Hvis du kjenner noen hemmeligheter, kan drikken bli litt mer gjennomsiktig. Etter at du har fått væsken fra frukten, så legg den av en stund, og deretter spenne gjennom flere lag av gasbind. Fjern tykkelsen som er igjen på filteret. Hell væsken i en liten beholder og legg den på et dampbad.

  Tips for de som ikke vet hvordan man kan marinere en kanin

Etter at vannet har kokt, varme det opp i 4 minutter. Fjern det dannede skummet med en kniv.

Uovertruffen smak og fordel i ett glass: Vi lærer å lage eplejuice

Da alt man trenger å raskt avkjøle for å sette denne kapasiteten i en stor kjele med kaldt vann i 3 timer. I løpet av denne tiden, på toppen av separert klar væske og sølete sediment er på bunnen.

Det er nødvendig å forsiktig tømme topplaget, for eksempel ved hjelp av et gummi-rør. Hvis du vil, kan du gjenta prosessen med oppvarming på dampbadet. Deretter koker du drikkevaren ved romtemperatur og filtrer gjennom gasbind.

Oppskrift på eplejuice hjemme i en trykkkomfyr

Takket være bruken av sokovarki viser drikken seg å være renere og uten sediment. Det antas at denne versjonen av matlaging er bedre enn å bruke en juicer. Den gjenværende kaken kan brukes til å lage syltetøy. For matlaging, ta 1 kg epler og 150 g sukker.

Trinnvis matlaging prosess:

 • Epler skal vaskes og kuttes i stykker, hvis tykkelse ikke skal være mer enn 15 mm. Hvert stykke skal fortsatt kuttes over;
 • I den nedre delen av enheten, hell vann og koke det. Deretter legger du den andre beholderen, som har et lite hull. I den, sett en colander med forberedt frukt. Prinsippet om matlaging i en juicekoker er basert på det faktum at dampen som frigjøres under kokking, myker frukten, og i ferd med å begynne væske begynner å bli frigjort;
 • Når eplene er helt myke, kan du demontere maskinen, og bland fruktvæsken fra pannen med sukker og hell over de varme glassene. Rull og kul.

Hvordan lage gresskar-eplejuice hjemme?

Søt og lyst gresskar gir drikke en original smak, og gjør det enda mer nyttig. Selv etter varmebehandling forbli mange nyttige stoffer i den.

  Bakt gresskar med honning – en nyttig og velsmakende dessert

For denne oppskriften, ta: 1 kg epler, gresskar, 200 g sukker og sitron.

Trinnvis matlaging prosess:

Uovertruffen smak og fordel i ett glass: Vi lærer å lage eplejuice
 • Ved hjelp av en juicer eller en annen metode kjent for deg, få væsken fra frukten. Hell det i en gryte og legg den på brannen. Legg lemonzest;
 • Når alt er oppvarmet litt, tilsett det granulerte sukker og rør til helt oppløst. Kok og la det koke i et par minutter. Det gjenstår å hælde på bankene og rulle opp.

Drue-eplejuice hjemme for vinteren

Du kan bruke søte epler og sure druer eller omvendt, som gjør det mulig å få en original sød og sur smak. Du kan imidlertid lage mat til din smak.

Juice produksjon passerer gjennom bruken av slike produkter: 0,5 kg druer, 1 kg epler og sukker til smak.

Trinnvis matlaging prosess:

 • Ikke fjern bærene fra børstene, men bare gå gjennom dem for å fjerne de bortskjemte. Vask dem og send dem til koppen juice. Epler vaskes også, kuttes i en liten terning og legges til druene. Om ønskelig, tilsett granulert sukker;
 • Fruktbeholder setter i sokovarku og slår på brannen. En time senere kan du åpne bolten for å tømme fruktvæsken. Hell det fortsatt varmt på bankene og kast det opp.

Oppskrift på gulrot og eplejuice hjemme

Gulrot frisk er veldig nyttig for kroppen, men å tvinge den til å drikke et barn og til og med en voksen er veldig vanskelig. I dette tilfellet kan du gå på trikset og ta en drink med epler. Antall ingredienser er beregnet på 4 porsjoner.

For denne oppskriften på 1 liter drikke bør ta slike produkter: 400 g gulrotpuré, 600 g epleferske og 150 g sukker.

Trinnvis matlaging prosess:

Uovertruffen smak og fordel i ett glass: Vi lærer å lage eplejuice
 • For å lage potetmos fra gulrøtter, ta grønnsaker, skrell den og vask den, og kutt deretter i små renner. Sett i en dampbåt og koker til den er myk i en halv time. Etter dette tørkes grønnsakene gjennom en sigte;
 • Epler skrell, kutt i deler og fjern frøene. Forbered frisk med hjelp av en juicer. Hvis det er hjemme, er det ingen slik teknikk, passer frukt gjennom kjøttkvernet og klem dem manuelt;
 • Kombiner eple- og gulrotdelen og oppløs det tilberedte sukker i den resulterende blandingen. Sett på en tallerken og varm opp til 85 grader i 5 minutter. Hell over bokser og rulle.
  Vi reiser til Kaukasus og koker i vårt kjøkken deilig suppe bozbash

Hvordan lage eplepæresaft?

En annen versjon av drikken, som takket være bruken av pærer har en uovertruffen aroma og original smak. Andelen frukt som brukes kan være forskjellig. Det anbefales ikke å bruke løs og skadet frukt. I tillegg til frukt kan også sukker brukes til å smake.

Trinn for trinn prosess for å lage juice:

Uovertruffen smak og fordel i ett glass: Vi lærer å lage eplejuice
 • Tilberedt frukt skåret i små biter. Du kan ikke fjerne midten for å spare tid. Klem frukten fra juicepressen og sett den resulterende fruktvæsken på komfyren;
 • Etter koking, vil skum dannes på overflaten, som skal fjernes. Hvis du tror at du må legge til sukker, er det nå på tide å gjøre det. I en varm form, hell ut drikken og kast opp glassene.

En oppskrift på eple, currant og svart chokeberry juice

En annen versjon av en deilig drink som har en stor fordel. Det vil appellere til både barn og voksne.

For forberedelse av juice til vinteren bør ta slike produkter: 300 ml eplejuice, 250 ml solbærjuice og sirup, og 200 ml juice av chokeberry.

Trinnvis matlaging prosess:

Uovertruffen smak og fordel i ett glass: Vi lærer å lage eplejuice
 • Fra frukt og bær får du den nødvendige væsken ved hjelp av en juicer. Bland alle ingrediensene og tilsett sirupen. Bland alt grundig og filtrer gjennom flere lag av gasbind;
 • Sett alt på en komfyr og varme opp til 80 grader. En slik temperatur tillater ikke å ødelegge alle nyttige stoffer. Hell over bokser og rulle.

Som du kan se, for å forbedre smaken av eplejuice kan du ta forskjellige frukter.

Bruk de presenterte oppskriftene i denne publikasjonen og eksperimentere med ingrediensens sammensetning, og legg til andre saftige frukter og bær.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Adblock
detector