Vi dekorerer hjemmelagde desserter: lær hvordan du lager en proteinkrem | pangudownloads.com
Matlaging velsmakende

Vi dekorerer hjemmelagde desserter: lær hvordan du lager en proteinkrem

En mild og luftig hvit sky, det er hvordan du kan beskrive en proteinkrem. Bruk den til forskjellige desserter, for eksempel lagre kurver av proteinkrem, rør, pynt kaker og kaker, og til tider bare spis separat med bær og frukt. I dag er oppskriftene til dette produktet tilgjengelig for hjemmebruk, fantasier elsker, dekorere sine egne bakverk. La oss vurdere noen populære varianter, og vi vil lære å forberede dem.

For å gjøre behandlingen perfekt, må du bruke de mest friske og godt kjølte proteiner, der det ikke skal finnes eggeplomme. Et annet viktig poeng - kokekarene som brukes i matlaging, bør være helt tørre.

Hvordan lage en klassisk proteinkrem?

Hver oppskrift har sine egne egenskaper, som er viktig å ta hensyn til, slik at sluttresultatet overgår alle forventninger. Et godt forberedt produkt vil holde luften selv neste dag.

For denne oppskriften, bør du forberede slike produkter: 100 ml vann, 200 g sukker, 3 proteiner og 1/5 av en skje salt.

Forberedelsesstadier:

Vi dekorerer hjemmelagde desserter: lær hvordan du lager en proteinkrem
 • Proteiner bør skilles fra yolks, og legg dem i kjøleskapet. På denne tiden forberede sirupen, som i pannen blander sukker og vann. Rør godt og kok opp. Brann skal være under gjennomsnittet. Kok til blandingen begynner å skifte farge og får ikke karamellskygge. I gjennomsnitt tar dette omtrent en halv time;
 • For å sjekke sirupens beredskap, er det nødvendig å senke det i kaldt vann, og hvis en myk ball dannes, betyr det at alt er klart. Ellers fortsett å lage mat og etter en stund, gjenta prosedyren. Hvis sirupen fordøyes og begynner å krystallisere, så reduser brannen til et minimum, tilsett vann og bland godt;
 • Noen få minutter før sirupen er klar, ta ut proteinene, sett en klype salt i dem og begynn å slå med en mikser. Først bør svingene være minimal, og gradvis skal hastigheten økes. Det er viktig å ikke overdrive det, da massen bare vil falle. For å teste beredskapen, vri beholderen med proteiner, hvis de ikke lekker, så er alt klart;
 • Det er på tide å koble de to delene. Ikke stopp hvite hvite, i en tynn trickle, gå inn i den varme sirupen. Ikke hold røret til massen avkjøles. For å akselerere prosessen, plasser beholderen i kaldt vann. Konsistens til slutt bør være tett, men samtidig lys og luftig.

Hvordan lage en protein vaniljesaus?

Denne oppskriften er spesielt populær blant husmødre. Den brukes i mange desserter og baking.

For denne oppskriften må du ta disse ingrediensene: 4 protein, 1 ss. sukker, vanillin og 1/4 ts sitronsyre.

Forberedelsesstadier:

Vi dekorerer hjemmelagde desserter: lær hvordan du lager en proteinkrem
 • Egg hvit og andre ingredienser blandes i en beholder, pisk med en mikser og sett på et vannbad;
 • Slå blandingen i 15 minutter. Som et resultat vil konsistensen begynne å bli tykkere, og produktet vil strekke seg utover visp. Umiddelbart etter dette, fjern fra vannet badet og visp igjen i 3 minutter. Det er bare å avkjøle alt, og du kan bruke det.

Hvordan lage en protein krem ​​med krem?

Denne krem ​​vil ha en delikat kremaktig smak. Mange liker å spise det bare med skjeer med frukt og bær.

Vi dekorerer hjemmelagde desserter: lær hvordan du lager en proteinkrem

For dette reseptet av proteinkrem er det nødvendig å fremstille slike ingredienser: 4 protein, 1,5 ss. sukker og 1 ss. frisk krem ​​med 25% fettinnhold.

Forberedelsesstadier:

 • Kjølte proteiner blandet med sukker og visp til et godt skum;
 • I den resulterende massen av en tynn trickle hell kremet og fortsett å slå til klumper vises;
 • Hvis ønskelig, kan du legge til litt brennevin, som vil gi søtheten til den opprinnelige smaken.

Hvordan lage en proteinkrem til kake med syltetøy hjemme?

Oppskriften på fruktvarianten vil bidra til å forbedre smaken av noe konditori og dessert. Du kan bruke syltetøy og syltetøy.

For å lage denne kremet må du forberede slike produkter: 3 protein, 1 teskje gelatin, 3 ss. en skje med sukker og noen skjeer med syltetøy eller syltetøy.

Forberedelsesstadier:

Vi dekorerer hjemmelagde desserter: lær hvordan du lager en proteinkrem
 • Gelatine for-suge i en liten mengde vann, og legg det på en minimal brann og rør til helt oppløst;
 • Forbered syltetøyet på noen måte, for eksempel på en komfyr eller i mikrobølgeovn. Etter det, tørk det gjennom en sik, slik at konsistensen er jevn. I den resulterende puree satt sukker og satt på en tallerken. Kok i 6 minutter, og legg deretter til gelatinen. Bland alt grundig;
 • Kjølte proteiner slår i et tykt skum, og deretter tilsettes portionsvis fruktmassen uten å stoppe for å blande. Til slutt bør du få en vakker fargemasse. Krem kan suppleres med vanillin eller kanel, noe som gjør at du kan diversifisere ikke bare smaken, men også smaken.

Hvordan lage en olje-og-protein krem ​​for en kake?

Hvis du vil ha et mer dristig alternativ, så er det verdt å bo på denne oppskriften. Til sin smak, minner han mye om krem ​​iskrem. Matlagingen må tilbringe bare 10 minutter.

Vi dekorerer hjemmelagde desserter: lær hvordan du lager en proteinkrem

Denne oppskriften inneholder slike ingredienser: 3 protein, 150 gram pulverisert sukker og smør og en klype vanillin.

Forberedelsesstadier:

 • Avkjølte proteiner slår inn i et tykt skum, portionsvis tilsatt pulver og vanillin;
 • Oljen må mykes, for hvilken det anbefales å kutte det i små stykker. Etter det, uten å stoppe for å forstyrre proteinmassen med en mikser med lave hastigheter, tilsett smørbitene. Når du oppnår ensartet konsistens, kan du nyte en deilig krem.

Hvordan lage en protein krem ​​med gelatin hjemme?

Et annet alternativ pleide å lage forskjellige desserter, som må holde form. Hvis vi kjøler det i skjemaet, så får vi en masse som ligner på "Fuglemelk".

Vi dekorerer hjemmelagde desserter: lær hvordan du lager en proteinkrem

For denne oppskriften må du forberede slike produkter: 2 ss. skjeer av gelatin, 9 ss. skjeer med vann, 5 proteiner, 1 teskje sitronsyre og 1,5 ss. av granulert sukker.

Forberedelsesstadier:

 • Gelatin fyll med kaldt vann og la i 1,5 timer, slik at det er godt hovent. Deretter setter du på en minimal brann, og oppvarmes kontinuerlig, men ikke koker;
 • Kjølte proteiner slår seg i tett skum, tilsatt sukker og sitronsyre;
 • Ikke stopp pisking, skriv gelatin.

Hvordan lage jordbær med proteinkrem?

Det er vanskelig å møte en mann som aldri har smakt denne desserten, noe som var spesielt populær i sovjetiske tider. I dag har alle muligheten til å gå tilbake til barndommen ved å lage mat hjemme. Puff-konditori kan kjøpes i butikken eller produseres uavhengig av en kjent oppskrift.

For denne desserten, bør du lage slike ingredienser: klargjort puffdeig, egg, 3 proteiner, 6 ss. skjeer sukker, 65 ml vann, 5 dråper sitronsaft og pulverisert sukker.

Forberedelsesstadier:

Vi dekorerer hjemmelagde desserter: lær hvordan du lager en proteinkrem
 • Deigen rullet inn i et lag med en tykkelse på 5-6 mm. Klipp den i lange striper, hvis tykkelse skal være ca 2 cm. For å danne rørene må du ha spesielle tinnkegler, eller du kan lage dem av tykt papir. Ta kjeglen i høyre hånd og båndet til deigen til venstre. Vri keglen, vikle rundt en strimmel deig spiral, slik at kantene går til hverandre. Du må bevege deg i retning fra den smale til den tykke kanten. Generelt viser det seg et sted 6 svinger;
 • Legg strået på en stekebrett, som må strykes med kaldt vann. Topp med et egg. Kok i en ovn, oppvarmet til 240 grader, i 25 minutter. Generelt, bli styrt av ovnen din. Etter fjern konene;
 • Tilbered kremet, kok sirupen, som det ble fortalt i den første oppskriften. Kjølte proteiner slår til et tykt skum, og deretter hell i en varm sirup. Det er viktig å ikke stoppe pisking. Det gjenstår å legge til mer sitronsaft. Sett massen i en konditorpose og fyll rørene.

Nå vet du hvordan du skal lage en deilig proteinkrem på mange måter. Velg den mest passende for deg selv og bruk den til matlaging og dekorere ulike desserter.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

67 − 63 =