Vi lærer en ny tallerken for din meny - gulchera | pangudownloads.com
Matlaging velsmakende

Vi lærer en ny tallerken for din meny – gulchera

Gulcherah er en varm tallerken, som er tilberedt på grunnlag av kylling og rømme. For å skape smak kvaliteter krydder og hvitløk brukes. Denne parabolen kan være et utmerket tillegg til forskjellige sidetallretter, for eksempel potetmos eller pasta. Kulinariske eksperter anbefaler alle å prøve å lage mat i denne kjøkkenkroken.

Gulchehra den klassiske

La oss starte, som de sier, fra basen, det vil si fra den enkleste oppskriften, der ingen ekstra ingredienser brukes. Fra den angitte mengden produkter er det mulig å tilberede 4 porsjoner.

For matlaging ved denne oppskriften, ta: 1 kg av kylling, 425 g rømme, løk stor, 55 g av en olje, fedd hvitløk, 30 g hvetemel og 0,5 artikkel av salt, og flere urter og krydder.

Vi vil lage mat på denne måten:

Vi lærer en ny tallerken for din meny - gulchera
 1. Du kan ta forskjellige stykker av en fugl, i alle fall vil parabolen vise seg deilig og saftig, selv om du tar en filet. Vask kjøtt, fjern fett og andre overflødige deler, og send det til en panne;
 2. I en separat beholder blandes den tilberedte rømme med 500 ml kokt vann. Rør alt og send sausen til fuglen. Sett alt på en liten brann og kok i en halv time. Hvis du bruker en gammel kylling eller ikke er sikker på kvaliteten, så er det bedre å få det først å koke, drenering av buljongen.
 3. Skyll den rydde pæren og stek den med forvarmet olje til den er gylden. Hvitløk hakket eller gå gjennom en forelskelse;
 4. Fra kokekaret, hvor kyllingen er tilberedt, tøm 0,5 ss. kjøttkraft og kjøl det. Deretter tilsettes mel og salt. Bland godt for å unngå klumper, og hell sausen med løk til kjøttet og kok til de er møre. Før hvitløk, krydder og hakkede grønnsaker skal ferdigbehandles, må varmebehandlingen fullføres.

Gulchehra i multivarket

I dag, mange foretrekker å lage mat i en multivariate, fordi denne teknikken lar deg lage en deilig og veldig duftende tallerken på kort tid. På grunn av det faktum at parabolen er forberedt under et forseglet lokk, viser det seg veldig velduftende.

Denne oppskriften inneholder slike ingredienser: 800 g oksefilet, 130 g løk, 180 g fet fløte, 25 ml vegetabilsk olje, 4 fedd hvitløk, en klype muskat, krydder, salt og pepper.

Følg instruksjonene:

 1. Den tilberedte fileten blir avskallet fra filmene og tørket, og deretter kuttet den i batchbiter. Smør skålen med smør og legg kjøttet der. I multi- "Baking" eller "Brenning" og lag i 10 minutter. I løpet av denne tiden skal stykkene blandes for å gjøre dem brune på begge sider;
 2. Peel de hakkede løkene og send til bollen multivarkers, fortsett å steke alt i 7 minutter. Tilsett salt og alle krydder. Rør og legg hvitløk, som først må finhakkes;
 3. Bland og velg i multivark modus "Quenching". Kok i en halv time.

Oppskrift på gulchehra i en multivark med adjika

For å gjøre parabolen enda mer krydret og original, kan du bruke adzhika, og den passer for både hjemme og butikk. Til matlaging vil vi også bruke multivarket.

For denne oppskriften, forberede: 1 kg kylling, en stor løk, 3 ss. skjeer av Adzhika, 125 g rømme, 5 fedd hvitløk, 1 ss. en skje med sitronsaft, en haug persille, samt krydder, salt og pepper.

Matlagingsskjema:

Vi lærer en ny tallerken for din meny - gulchera
 1. Forbered fuglen ved å fjerne skallet, film og fett, og kutt det i små stykker av middels størrelse. Skal løkene med halve ringer;
 2. I en bolle setter multivarka løk og dryss det med sitronsaft. Kok kyllingen med salt og krydder og send det også til bollen. Hell adzhika på toppen;
 3. Velg i multivark modus "Baking", og sett tiden til 40 minutter. Vask greener, tørk og finhakk. Hvitløk la gjennom crush og legge til rømme sammen med persille;
 4. Slå på den multivariate modusen "Quenching", snu timeren i 20 minutter. Etter signalet er parabolen betraktet som klar, du kan servere den til bordet.

Gulchehra med georgiske notater

For å diversifisere smaken og gi parabolen en originalitet, foreslår vi at du bruker det populære krydderet i Georgia - humle-suneli. Presenterte produkter er nok for 4 porsjoner.

Denne oppskriften inneholder følgende liste: damp vulstene 5 gressløk, 55 ml melk, 130 g rømme, 1/3 time. skje spisskummen 0,5 timer. skje Khmeli suneli, 5 g sukker, 15 g hvetemel, 425 g kylling, krydder, salt og pepper.

Forberedelsesordningen:

 1. Hakk kyllingen i små biter, og skrellede løk kutt i halvringer. Først stek løkene med stekt olje på en varm olje;
 2. Separat til rødhet, ta med kjøttet. I melken legger du melet og blander alt, slik at det ikke er noen klumper igjen. Send melken, rømme og vann til fuglen. Tilsett salt, sukker og krydder. Bland og lag i 5 minutter;
 3. Det gjenstår bare å sette løk og fortsette å stuge til kjøttet er klart, rørt av og til. På slutten av matlagingen setter du hakkede hvitløk og hakkede greener.

Oppskrift på gulchrah i ovnen

Denne deilige parabolen, som vil vise seg myk og saftig, kan også tilberedes i ovnen. Takket være ost kan du få en vakker skorpe.

For denne oppskriften bør gulchehr være forberedt: 1 kg fileten 425 g sopp, 300 ml krem, 125 ml fløte, egg, 15 g hvetemel, løk, fedd hvitløk 4, 125 g ost, urter, olje, salt og krydder.

Fremgangsmåte for å forberede:

Vi lærer en ny tallerken for din meny - gulchera
 1. Vask fileten, skrell, kutt i små biter, og rull deretter i krydder og la den stå i 25 minutter. Skalet sopp skåret i skiver. I en stekepanne, varme oljen og stek kjøttet der i 20 minutter. Etter dette, skift fuglen til en tallerken, og i samme olje, tilbered sjampinjongene og hakkede løk;
 2. For å lage sausen, kombiner surkrem med krem ​​og legg til mel til det. Rør alt slik at det ikke er klumper. Legg til mer hvitløk, hakkede greener og egg, passert gjennom crushen;
 3. I en dyp form eller pott legger du fileter, sopp og løk. Hell over sausen og send til ovnen i 25 minutter. Bake ved 180 grader. På slutten av måltidet, fjern parabolen, dryss den revet ost på gnisten og sett i ovnen i ytterligere 10 minutter.

Velg hvilken som helst gulocheraoppskrift å overraske og vær så snill med familien og gjestene med en deilig matrett. Den er forberedt på kort tid, noe som vil hjelpe, når tiden til å skape noe mer global, er rett og slett ikke nok.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

4 + 2 =