Bevisade recept för degtartetter | pangudownloads.com
Matlagning välsmakande

Bevisade recept för degtartetter

Tartlets är en idealisk grund för att förbereda inte bara snacks, utan också desserter. De är några ätbara och små tallrikar, där du bestämmer olika sallader, frukter, grädde etc.

Denna maträtt är idealisk för fest och cocktails. Tartlets kan framställas av olika typer av deg och jämn ost. Vi erbjuder att överväga flera recept som alla kan behärska.

Recept för tartlets från kort bakverk

Sådan bakning visar sig vara spröd, och det suger inte heller om en fyllning med såser används. "Edible" Rätter kan tillverkas i olika storlekar, såväl som söt och salt. Det är viktigt att ha antingen speciella former eller åtminstone värmebeständiga pialor. Beredda ingredienser kommer att vara i 20-30 st.

Receptet för den sandiga versionen innehåller sådana produkter: 200 g smör, 275 g mjöl, 85 g socker och ägg. Du kan öka mängden socker om du vill göra en efterrätt.

Åtgärder för att förbereda:

Bevisade recept för degtartetter
 1. Försigtat mjöl häll i hackat mjukad kräm smör. Därefter gnuggar allt med händerna för att få en homogen massa med små korn. Separat, vispa ägget väl, och tillsätt sedan socker och salt till det. Blanda allt med en mixer tills skum visas.
 2. Blanda blandningen med mjöl och blanda sedan noggrant för att göra en mjuk men degig deg. Vik krammen, lind den med matfilm och låt den stå i kylskåpet i en halvtimme. Efter tiden har gått, separera bitarna, sätt dem i smord form och sprida dem ut med dina händer. Sätt i allt i en förvärmd ugn till 200 grader och koka tills gyllene. Det är viktigt att se till att ingenting brinner ner, eftersom allt är förberedt mycket snabbt.

Puff pastry tartlets

Många föredrar det här alternativet, eftersom det inte behöver ha särskilda formulär. Dessutom kan tartlets vara gjorda i olika former, till exempel carving skal, löv och andra figurer. De lägger ofta röd fisk och kaviar.

För detta recepttest för tartlets bör sådana produkter förberedas: 535 g mjöl, 225 g margarin, 2 ägg, salt, 4 citronsyra och 235 ml vatten. Det finns en mer komplicerad version av matlagningsbladen, och vi föreslår att vi slutar med en enkel version.

Åtgärder för att förbereda:

Bevisade recept för degtartetter
 1. ta en djup skål och häll i kallt vatten och tillsätt citronsyra. Rör och slå ägget. Efter det här sättet, sätt portionsvis in i mjölet, lämnar ca 10% och ät degen. Blanda i ca 15 minuter. Formulera bollen och lämna den i en halvtimme. Det återstående mjölet kombineras med mjukad margarin och gnuggar noggrant allt och bildar sedan en rektangel;
 2. Kyl ballongen för att göra en rektangel, sätt den beredda margarinen i mitten. Vik kanterna på bildningen för att göra ett kuvert med margarin inuti. Därefter måste du rulla allt ut och skicka det i 5 minuter. i frysen. I allmänhet måste proceduren upprepas ytterligare två gånger;
 3. Nästa steg är att rulla ut skiktet så att dess tjocklek är ca 1 cm. Skär den i kvadrater med önskad storlek på den ätbara basen. Därefter måste du klippa en mindre kvadrat i varje arbetsstycke, men skära inte den till slutet. Ta ett bakplåt, täck det med pergament och lägg ut de framtida tartletterna. Sätt i en förvärmd ugn och sätt den till en gyllene skorpe. Därefter leverera små rutor som kan användas som lock. "Edible" Ställ tallrikarna svala och fyll på med fyllning.

Receptet på en tartardeg för hemgjorda tartletter

En enklare version av att laga läckra tårtor, som är lämpliga för både salta och söta snacks. Allt är förberedt mycket snabbt, vilket kommer att hjälpa, när det inte finns någon tid att förbereda något mer komplicerat.

Förbered sådana produkter: 0,5 kg mjöl, 8 ägg, 700 ml vatten, 250 g smör och ett par klämmor salt.

Åtgärder för att förbereda:

 1. ta en kruka, häll i vatten, sätt bitar smör och salt. Sätt på en spis och koka. Rör för att lösa upp och häll sedan snabbt mjölet, rör om så att det inte finns några klumpar. Koka i 3 minuter;
 2. Den resulterande massan ska kylas och slå sedan ihop äggen, blanda om allt. Som ett resultat bör en homogen och mjuk massa erhållas, vilken måste rullas in i ett tunt skikt. Använd formar, skär ut cirklarna och skicka dem till ugnen, som måste förvärmas till 200 grader. Baktid - 15 min.

Receptet på färskt deg för tartlets för silikonformar

Denna variant anses vara mer gammal, som så småningom ersattes av jäst. Han har en mycket viktig fördel - kakor är inte nödvändiga för att tilldela mycket tid, för allt är förberedt mycket snabbt. Dessutom är det värt att notera användningen av ett litet antal ingredienser.

Förbered sådana produkter: 300 g mjöl, 215 g smör och 3 äggulor.

Åtgärder för att förbereda:

Bevisade recept för degtartetter
 1. Först sikt mjöl för att mätta det med syre. Lägg till en mjukad smör och blanda allt bra före utseendet av enskilda korn. Därefter lägger du äggulorna och blandar dina händer med en massa som ska vara både tät och elastisk. Formulera bunten, linda den med en film och låt den stå i kylskåpet i 35 minuter;
 2. Nästa steg är att rulla bollarna i ett tunt skikt och klippa ut prickarna för formar, vilka måste oljas i förväg. Sätt dem på ett bakplåt och skicka det till en förvärmd ugn till 180 grader. Tillagningstid - 15 min. Efter att tiden har gått, ta bort formarna och kyla.

Curd deg för tartlets

Låt oss nu titta på den söta versionen, för att göra olika efterrätter. Det kan lagas som semester, liksom bara för hemtvätt, eftersom processen är ganska enkel.

För detta recept hemma borde du ta dessa produkter: 225 gram mjöl, smör och låg fetthaltost.

Åtgärder för att förbereda:

 1. i förväg, ta ut oljan, som ska bli mjuk. Den måste hackas i små bitar med en kniv. För det är det nödvändigt att tillsätta stallosten, torkas genom en fin sil och sedan tidigare siktat mjöl. Blanda den homogena degen, rulla bunten, linda den med en film och lämna den i kylskåpet i en halvtimme;
 2. Efter det att tiden har gått, ta bort massan, separera små bitar och fördela dem manuellt. Sätt i en förvärmd ugn och sätt den till gyllene. Tänk på att allt är förberedt snabbt, så se till att tartlets inte brinner.

Recept på kaffe tartlets

Ett annat alternativ för att göra läckra och originella efterrätter. Du kan göra olika bakverk med fyllningar. Var noga med att förbereda en sådan efterrätt för din familj.

Förbered sådana produkter: 230 g mjöl, 1 msk. sked av pulveriserat socker, 2 msk. sked av starkt kaffe, som ska vara kallt, 150 g smör och äggula.

Åtgärder för att förbereda:

Bevisade recept för degtartetter
 1. kombinera mjöl med socker och blanda väl. Lägg mjukad och skär i liten oljekub. Separat, försiktigt släcka äggulan med kaffe med en mixer;
 2. kombinera de två ingredienserna och knåda den homogena degen. Vik den med matfilm och låt den stå i kylskåpet i en halvtimme. Bake tartlets som anges i tidigare versioner.

Alla betraktade testrecept är enkla och redo att laga mat även om du är nybörjare. Vi hoppas att du hittar det lämpligaste alternativet för dina kulinariska mästerverk.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

9 + 1 =