Matlagning välsmakande

Hur man gör deg för muffins och vilken typ av fyllning kan jag använda?

Muffins ingår i kategorin enkla efterrätter, som är älskade av kocken, inte bara konditorer, utan också hemmafruar. De gillar många saker att om du under matlagningen gör några misstag, så kommer du ändå ändå att få läckra bakverk. Ofta jämför de muffins med muffins, och kanske gör de det rätt eftersom de har en tät konsistens, något som liknar bröd.

Hur man gör kefir deg för muffins?

Hur man gör deg för muffins och vilken typ av fyllning kan jag använda?

Med detta enkla recept kan du snabbt och enkelt laga läckra bakverk. Vi föreslår att vi beaktar en variant utan fyllningar, men om så önskas kan kandad frukt, kondenserad mjölk, bitar av choklad och andra fyllmedel sättas i färdig deg.

För tillagning behövs sådana ingredienser: ca 300 g mjöl, 1 msk. socker, 0,5 liter kefir, ett par kycklingägg, 4 msk. en sked olja, en påse bakpulver och vanillin.

Processen med att laga bakning på yoghurt är uppdelad i flera steg:

  • Separat måste du kombinera alla torra ingredienser, det vill säga mjöl, socker, bakpulver och en nypa vanillin. Blanda alla bra, så att ingredienserna är jämnt fördelade.
  • I en annan behållare är det nödvändigt att kombinera fuktiga livsmedel, det vill säga kefir, ägg och olja, som ska vara luktfria. Blanda till en homogen konsistens, använd en mixer;
  • Häll nu vätska i den torra blandningen och blanda för att uppnå den idealiska konsistensen av degen för muffins utan klumpar.
  • Ta de formar som du ska baka och olja dem med olja. Fyll vardera av dem med 2/3 av den beredda massan och skicka den till en förvärmd ugn till 180 grader. Du måste laga mat i 40 minuter. Klar att baka eller inte, du kan kontrollera med en träpinne, som du behöver genomborra och se om den är torr eller våt.

Du kan äta dem på samma sätt eller använda glasyr eller andra sötsaker.

Hur man gör deg för muffins på mjölk?

Hur man gör deg för muffins och vilken typ av fyllning kan jag använda?

Detta recept hjälper dig när du behöver laga mat under en kort tid, till exempel om plötsligt gästerna plötsligt har kommit. Den kan användas även för nybörjare konditorier.

Bakningen blir öm och luftig med en lätt mjölksmak. För dess beredning behövs följande ingredienser: ett par glas mjöl, 1 msk. socker och mjölk, 2 ägg, en påse med vanillin, 1 tesked hydratiserad läsk och 3 msk. skedar av vegetabilisk olja utan lukt.

Med hjälp av en mixer är det nödvändigt att slå äggen, och sedan tillsätt mjölk till dem och fortsätt att laga mat så att konsistensen är luftig och homogen. Häll därefter oljan där och blanda i 30 sekunder. Tillsätt den släckta läsken och fortsätt blandningen.

Det är fortfarande att lägga till partimjölet och knådda degen, vilket ska se ut som inte mycket tjock gräddfil. Mögel måste oljas, så att bakningen inte sitter fast och häll i dem den färdiga massan för 3/4 av volymen.

Förresten, tack vare dispensern för deg och muffinsfyllmedel, är processen att lägga ut i formar mycket förenklad. Koka i ugnen vid 180 grader. När muffinsna blir gyllene, kan du få det. Du kan också kontrollera beredskapen med en träspett.

Hur man gör grädde deg för muffins?

Hur man gör deg för muffins och vilken typ av fyllning kan jag använda?

Bakning med gräddfil visar sig vara utsökt och mycket känslig. Detta recept kan användas av personer som följer sin figur.

För att förbereda 12 muffins behöver du följande ingredienser: ca 150 g socker, 2 ägg och äggula, 1 tesked bakpulver, 1 msk. mjöl och 150 ml fettsyror eller hemlagad grädde;

För att göra bakverk på gräddfil måste du kombinera ägg, äggula och socker, och sedan, med hjälp av en mixer, slå allt i en magnifik massa. Därefter sätter du gräddfil och blandar väl. Tillsätt till massa siktat mjöl, lossa och sedan ät degen. De fyller formarna, men inte helt, men med 3/4.

Dessa degprodukter kan framställas med olika fyllningar:

  • Körsbär med choklad. För 4 bär utan sten behöver du cirka 2 rutor choklad. I botten av formen måste du sätta en körsbär och på platsen där benet var, sätt in en liten bit choklad. Häll sedan en liten deg, sätt en annan bär, och på toppen kan du ströma all den riven choklad;
  • Du kan använda vita russin, som tidigare måste blötläggas i brandy. Därefter måste du tömma överskottsvätska, gnugga russinerna med mjöl, så att det är jämnt fördelat genom testet. Efter att allt har sönderdelats i mögel kan du riva av kokosflis från ovan.

Hur man gör muffins från ett ostmassa test?

Hur man gör deg för muffins och vilken typ av fyllning kan jag använda?

Sådan bakning visar sig vara utsökt, användbar och mycket tillfredsställande. För att förbereda måste du ta sådana ingredienser: ett paket olja, 2 msk. mjöl, 250 gram stallost, ett par ägg, 1 msk. socker, 100 g russin, salt och bakpulver.

Preliminärt behov av att noggrant tvätta russinerna, ta bort kvistarna och torka den på en pappershandduk. För cottage cheese degen är det nödvändigt att mjukna smöret. Därefter vispa det med socker, ägg och kockost. Använd en mixer för att göra massan homogen och utan klumpar.

Där lägger vi till salt, lossnar, russin och mjöl. Som ett resultat bör du få en homogen deg, utan klumpar. Smörj formerna med smör och fyll dem med deg, men inte till randen. Koka i ugnen, värmd till 180 grader, i en halvtimme.

Hur man gör en jästdegmuffins?

Tack vare användningen av jäst är bakningen mer frodig och luftig, men den måste lagas längre än vanligt. För denna variant behövs följande ingredienser: 250 g mjöl, 120 ml mjölk, 2 g jäst, ca 60 g smör, 50 g malda mandlar, 2 msk. skedar av russin, 2 msk. skedar av socker och salt. För fyllningen använd tjock sylt.

För att tillverka jästdeg måste man värma mjölken något och späda jästen noggrant. I en annan behållare, placera oljan förskuren i små bitar och blanda den med socker. Raisins bör tvättas och torkas.

Hur man gör deg för muffins och vilken typ av fyllning kan jag använda?

Därefter tillsättes alla ingredienserna till smöret och sedan mjölkas med jäst. Allt väl knådat och lämna på en varm plats i 45 minuter. Därefter ska degen skakas, blandas och delas in i 12 lika delar och gjorda av dem bollar.

Var och en rullar ut och sätter i mitten 1 tesked sylt. Efter det försiktigt skydda kanterna och sätt i formen, försmörda med olja.

Baka i en ugn förvärmd till 180 grader. Tillagningstid - 25 min. Varma rätter är särskilt aptitretande, om de ströts med sockerpulver eller riven choklad på toppen. Det finns ett sådant parti som är bäst under dagen, för det blir smaklöst och hårt.

Recept för matlagning muffins på kondenserad mjölk

Sådan bakning är väldigt gott och det måste smaka både för vuxna och för barn. Det kan serveras som en efterrätt inte bara för en familjen middag, men också för ett festligt bord. För att förbereda behöver du följande ingredienser: 350 g kondenserad mjölk, 1 msk. mjöl, 50 g nötter, 100 g gräddfil, ett par ägg och 1 tesked bakpulver.

Hur man gör deg för muffins och vilken typ av fyllning kan jag använda?

Enligt detta recept erhålls degen för muffins, som i gräddfil med medium densitet. För att göra det måste du slå äggen med vispa i 5 minuter. För dem sätter vi gräddfil och kondenserad mjölk, och trots allt, vispa bra för att göra massan homogen.

Blanda mjölet separat med bakpulveret och överför sedan allt till de flytande ingredienserna och blanda noggrant. Ta formar, smörj oljan och lägg ut den färdiga massan, men inte mot brädan, då bakningen stiger. Stänk muffins med nötter. Koka i en förvärmd ugn till 200 grader i 25 minuter.

Muffins är en stor frukost och perfekt till efterrätt. Du kan ta dem med dig till jobbet eller ge ditt barn till skolan. Du kan laga dem med olika fyllningar: kondenserad mjölk, frukt, bär, nötter, etc. Mycket populär är osläckta muffins, till exempel med grönsaker, örter och ost.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

− 2 = 3