Hur man gör en god och hälsosam varmkorv hemma | pangudownloads.com
Matlagning välsmakande

Hur man gör en god och hälsosam varmkorv hemma

Det kan bli en underbar maträtt på ditt festliga bord. En aptitretande varm hund hemma kan förberedas snabbt och noggrant för att ta honom en promenad med barn eller behandla gäster, ta med honom till jobbet eller till institutet eller till en chic picknick i naturen.

Det kommer att bli en mycket välsmakande och användbar behandling, och viktigast av allt, säkert, för du vet exakt vilka produkter som användes för att göra det. Här är de bästa recepten av varmkorv hemma.

Hur man lagar mat hemma

Det klassiska receptet för att göra denna kända amerikanska maträtt är ganska enkel.

För att göra det behöver du:

Hur man gör en god och hälsosam varmkorv hemma
 • rökt korv eller korv, som du då kan laga på elden eller på grillen. De borde vara mycket färska och helst hemlagad, för att känna smaken av naturligt kött. Mycket bra, om du kan hitta bykorv
 • färdiga bullar med sesamfrön. De kan köpas i mataffären eller helt enkelt ströks med en vanlig osötad bulle sesam.
 • För att göra detta, blanda protein 1 ägg med frön och salva bullen. Glasyren torkar och du kommer att ha en läcker räkning med sesam. De måste tas så många som de kopior du vill göra;
 • salladsblad, vilket borde vara detsamma som billets;
 • flera stora rädisa
 • majonnäs, ketchup, senap och salt;
 • 3 – 4 långa gurkor.

Nu kan du börja laga mat. Först måste du laga korv. De måste stekas i eld, i en mikrovågsugn eller bara i en panna. Lägg dem på en separat maträtt. Därefter måste du skära bollarna till mitten och lägga dem på ett lökslök. Nu behöver du skära rädisor och gurka i cirklar och placera dem i mitten av arket.

Hur man gör en god och hälsosam varmkorv hemma

Då måste du göra en sås av ketchup, majonnäs och senap, men vissa gourmor föredrar att äta alla såser separat.

Experter rekommenderar att man applicerar första majonnäs under ett salladsblad, sedan ketchup och närmare korv – senap. Då kan du känna den skarpa smaken av senap och doften av ketchup och smaken av majonnäs.

Nu kan du lägga korv i mitten och servera färdig maträtt på bordet. Eller wrap produkten med matfilm och lägg den i en matbehållare, vrid den på en picknick eller på kontoret på jobbet.

Detta matlagningsrecept är den enklaste och läckra maträtten du kan göra och i stugan. Särskilt om det är en brazier. Men det finns ett annat mycket gott recept som görs i Frankrike.

Hur man gör en läcker fransk version

Det görs enklare än amerikanska, men många föredrar det. En sådan varmkorv hemma kan göra alla.

Du behöver:

 • Särskilda bullar för varmkorv att laga en varmkorv hemma. De kan köpas i någon större butik;
 • tunna rökt korv eller mjuka jaktkorvor;
 • ketchup, majonnäs och senap till smak.
Hur man gör en god och hälsosam varmkorv hemma

Receptet är väldigt enkelt. Du behöver värma bunkarna i mikrovågsugnen, skära dem och ta bort smulan och lämna en tunn skorpa. Sedan, i en separat skål, blanda såserna och, om så önskas, tillsätt några frö av naturlig senap. De kommer inte att vara för skarpa. Där behöver du också sätta korv eller korv och servera på ett bord med sötsurssås.

Många människor använder vanlig majonnäs, men en speciell smak för denna het hund kan ge en dressing till en sallad “Caesar“. Det är väldigt intressant att skugga smaken av rökt korv och korv. Detta recept kommer att vädja till hela familjen, särskilt för män, stora och små.

Sharp alternativ som gör i Chicago

Detta recept är mer populärt bland vuxna än barn och det rekommenderas att göra för fester för att ge en festlig atmosfär en nattklubbskugga i Chicago. Det var där att de kom fram med det här läckra och väldigt kryddiga receptet. Du kan göra en sådan maträtt för en hönsfest eller för en festlig fest.

Här är vad du behöver göra:

Hur man gör en god och hälsosam varmkorv hemma
 • 5 speciella bullar för varmkorv;
 • 5 korv;
 • en stor lila glödlampa;
 • en färsk tomat, ju större desto bättre
 • en stor inlagd gurka;
 • chilipulver;
 • Senap att smaka eller grilla sås.

Du måste värma alla bröd i en mikrovågsugn eller i en stekpanna. Krummen tas bort med en stor sked och sätta en senap, en syltad gurka och sprinklade den med chili i varje bulle. Sedan sprider vi de skurna lökarna och lägger varje bulle i korv.

Därefter häller vi grillsås och serverar den på bordet tillsammans med grönsaker och sallader. Denna varmkorv kombineras väl med alkoholhaltiga drycker, liksom med apelsinjuice och vitt vin. I det här receptet är det bättre att använda inte bullar, som är baserade på hemlagad deg och inköpta produkter.

Ryska receptet på korv

Det har en ovanlig smak, men det är svårare att förbereda detta recept. Men han kommer att glädja gästerna med en pikant smak, som inte finns i alla butiker.

Här är vad du behöver för det:

Hur man gör en god och hälsosam varmkorv hemma
 • tunna kycklingland korv eller mjölk korv
 • krämig sås med kantareller (du kan köpa den i butiken eller göra det själv);
 • syltad gurka;
 • lökvit färg (inte förväxlas med grön) och ättika;
 • majonnäs och senap
 • bullar i antal korv och tunn lavash eller osyrad bröd, mycket tunn.

Bullar måste värmas upp i en stekpanna tills de är skarpa, skär i hälften och ta bort den mjuka delen. Därefter häll såsen med svamp in i dem, lägg lök, skär i ringar, som hälldes med ättika, tillsätt sedan några syltade gurkor. Ju tunnare du skär, desto mer utsökt blir skålen. Sedan sätter du i mitten av en bulle korv och korv och häll den färdiga skålen med senap och pepparrot.

Hur man gör en god och hälsosam varmkorv hemma

Därefter bör det serveras på bordet med äpplen och pepparrot. Denna korv på ryska har en mycket delikat och ovanlig smak. För en förändring kan du också lägga lite koreanska morötter in i den, men det är redan en amatör.

Har du hört talas om varmkorv i pitabröd? Det är värt att prova en varm hund i lavash på ryska hemma. Ingredienserna är desamma, bara byt bulle för lavash. Det kommer att bli gott, pikant och du kommer definitivt att tycka om det!

Hur man lagar degen för en utsökt varm hund hemma

Det görs enkelt och enkelt. Denna deg kan också användas för att göra osötta pajer.

Så här gör du degen:

Hur man gör en god och hälsosam varmkorv hemma
 • I mjölken tillsätt jäst och socker. Rör omgående till homogen. Sedan måste du lämna den i en halvtimme, kör sedan i ägget och saltet och blanda sedan allt igen;
 • Efter 10 minuter tillsätt ett glas mjöl och blanda det så att du får raggade kakor. Värm sedan ugnen, smörj bakplåten med vegetabilisk olja och baka i 20 minuter tills den är kokt och guldbrun. Men om du har lite ledig tid, är det bättre att köpa färdiga bollar för varmkorv. Detta sparar tid och ansträngning och låter dig också undvika irriterande missförstånd, speciellt om du förbereder en varm hund hemma för första gången.

Att laga en varmkorv hemma är en bra idé! Det finns mycket utrymme för fantasi, och möjligheten att mata familjen är utsökt och användbar (trots allt väljer du ingredienserna för maträtten själv). Så nästa gång innan du går till snabbmat tänker du:Är det värt det?

Det är bättre att laga allt själv och tillbringa kvällen i en familjecirkel eller att gå hela företaget till dacha. Det kommer säkert att gynna familjeförhållandet, men kroppen tvärtom gör inte ont!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

+ 84 = 94

Adblock
detector