Hur man gör en sås för makaroner från kyckling och kött? | pangudownloads.com
Matlagning välsmakande

Hur man gör en sås för makaroner från kyckling och kött?

Makaroner är älskade inte bara i Italien. Nu kan du köpa pasta för varje smak, dessutom behöver du inte rengöra dem, som potatisar - de är lätta att förbereda. För att diversifiera sin smak kan du göra en sås. Smaken och sammansättningen av den kan skilja sig - allt beror på din fantasi. Vilken typ av sås kan göras till pasta?

En enkel sås med kött

Hur man gör en sås för makaroner från kyckling och kött?

Det är bra för produkter av alla slag. För att ge en speciell smak, använd kryddor, örter. Lägger till den kryddiga och piquanta paprikan. Detta dressing passar alla garneringar.

Hur man gör en enkel sås till pasta? Du kan använda kött för matlagning. Stränga proportioner i detta recept, ingredienserna kan kombineras som du vill. Tills kokt pasta i en kastrull, värm oljan och stek köttet så att det var täckt med en rödlätt skorpan.

Tillsätt morötterna, klippa med halm eller riven på en stor rivare. Medan hon är ångande, skalla av löken och skär i halva ringar. När löken är stekt, lägg till ett par matskedar av tomatpasta. Det kan ersättas med tomater eller ketchup. Vrid ner värmen och blek i 10 minuter.

När du dränerar vattnet från pastaen behöver du ett glas "buljong"Lägg till såsen - grillen ska vara helt täckt. Salt, sätt kryddorna till smak. 15 minuter måste stuvas utan lock.

Såsen blir rik, tjock, saftig och flätig. Det kan omedelbart blandas med pasta eller hällas från det övre partiet. Såsen är klar. Nu vet du hur man snabbt gör sås med kött till pasta.

Krämig sås

Hur man gör en sås för makaroner från kyckling och kött?

Detta recept är mycket enkelt, men den krämiga såsen visar sig doftande och mild. Lägg till alla ingredienser i de kvantiteter som verkar optimala för dig. Skär löken, hugg vitlök och stek dem i en stekpanna. Ta bort tomaterna från huden, skära dem och skicka dem till pannan.

Smaka, krydda med socker, basilika, oregano, salt, peppar. När huvudvätskan avdunstar, tillsätt en matsked smör och grädde. Håll minst eld i ca fem minuter.

Kycklingstegning

Att veta hur man kan göra en traditionell sås från kyckling till pasta, kan du alltid glädja familjen med en doftande maträtt. Mjuk smak av kyckling kombineras perfekt med pasta, så det är bättre att ta filéer. Skär den i kuber, stek i olivolja. Så snart köttet börjar bli vit, lägg till de hackade löken på det, och sedan tomaterna skalade av skinnen.

Fyll med vatten, täck och lämna i elden tills kycklingen är kokt. Några minuter före måltiden, salta skålen, peppar, tillsätt kryddor och ett halvt glas gräddfil.

Tomat sås

Hur man gör en sås för makaroner från kyckling och kött?

Den traditionella såsen från tomater framställs helt enkelt. Dessutom krävs inte kött för tomatsås. Denna sås är idealisk om tiden är begränsad.

Stek den hackade löken i olivolja, tillsätt två matskedar tomatpasta. Medan rosten brinner, förbereda "buljong»: Lös i en liten mängd vatten två bouillon kuber. Häll det i en kastrull, lägg till två matskedar mjöl och blanda noga så att inga klumpar bildas.

När grillen blir nästan homogen, salta den, krydda med kryddor, löklök och peppar. Stämpla i några minuter och låt det frysa. En sådan god smaklig vattning är inte bara pasta eller annat garnering, men köttbönor.

Mushroom toast

Varje hemmafru tänkte åtminstone en gång om hur man kan göra en sås till pasta utan kött. Om du inte vill ha en stekning med kött, försök att laga svamp. Det kan göras från alla svampar, men skogen ger en rik smak och smak. Svampen måste kokas tills den är kokt och sedan stekt. Mala löken och lägg den till svampen. Fry ingredienserna ska vara ungefär fem minuter, och sedan kan de saltas, peppar och tillsätt kryddor.

Stänk det med mjöl (3 msk), blanda väl och häll en halv kopp grädde. När såsen kokar, stäng av den och låt den brygga ett tag.

Sås för kotletter och pasta

Hur man gör en sås för makaroner från kyckling och kött?

Detta är ett mycket snabbt och gott recept, men det är bara lämpligt om du vill servera kakor för pasta. Såsen ska göras omedelbart efter det att kakorna är kokta.

Hacka lökarna och stek i fettet, som lämnades i stekpannan.

Häll i en sked mjöl, 70 ml tomatpasta, krydda med kryddor, salt. Häll vatten, och efter det kokar, lägg ut i ca 10 minuter.

Sås med korv

Om du snabbt ska förbereda frukost eller middag, kommer detta recept att vara till nytta. Såsen är perfekt för pasta. Den kan lagas medan de lagar mat.

Skivad kokad korv av högkvalitativa kuber, gratta morötterna på en rivare, hugga löken fint. Lämna dem på den heta oljan. Stek mjölet i sautépannan i några minuter och rör om det hela. Tillsätt lite ketchup, blanda väl.

Tillsätt vatten tills vätskan är liknande i överensstämmelse med gräddfil. Häll det i grönsakerna, rör och håll under locket i några minuter.

"Som i matsalen"

Hur man gör en sås för makaroner från kyckling och kött?

Denna sås är älskad av många och välkända, den är beredd utan kött.

Ta lök och morot i lika stora mängder, vika dem i stekpannan för att hälla och hot halv kopp vatten eller buljong. Säsong med kryddor, vikblad, salt.

Mjöl (tre matskedar) stek i en torr stekpanna, tillsätt ett glas vatten och koka ett tag. Häll blandningen i grönsakerna och koka tills den är klar.

Alla dessa recept förtjänar att användas i vardagen. De diversifierar smaken, inte bara pasta, men också av andra garneringar. Var inte rädd för experiment, "spela"Med ingredienser, och dina måltider kommer att ha en unik smak.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

43 − 37 =