Vacker och användbar delikatess för vintern: Vi lär oss att förbereda konfiture från cowberry | pangudownloads.com
Matlagning välsmakande

Vacker och användbar delikatess för vintern: Vi lär oss att förbereda konfiture från cowberry

Idag kan tranbär köpas i många stormarknader eller under skördssäsongen på marknaderna. Det har länge varit känt om fördelarna med dessa bär, så folk försökte förbereda dem för framtida användning, och göra olika komposter, sylt och sylt.

Cowberry kännetecknas av sin ljusa röda hudfärg och söt och sur smak, och det är värt att märka trevlig bitterhet. Kombinera dem med andra bär och frukter, du kan få originella sorter av delikatesser.

Receptet för sylt från cowberry

Låt oss börja med den klassiska versionen, som uteslutande utarbetas av användbara bär. Att ge en sådan delikatess åt barn, du kan inte vara rädd att de blir sjuka. Dessutom kan det ätas inte bara separat, men också användas som fyllning för bakning. Från de föreslagna ingredienserna kommer att vara 2 portioner.

Vacker och användbar delikatess för vintern: Vi lär oss att förbereda konfiture från cowberry

Ta dessa produkter: 1,3 kg bär, 900 g granulärt socker och 1 msk. vatten.

Hur man förbereder en behandling:

 1. Det första är att rengöra och tvätta bären i kallt vatten. Överför dem till en panna, häll i vatten och sätt på minimal eld. Koka tills cowberry blir mjuk;
 2. I nästa steg lägger du till socker och blandar väl. Återgå till tallriken och koka tills volymen inte minskar med tredje delen. Sprid på steriliserade burkar och rulla. Kyl i en inverterad form.

Receptet för citrus confiture från cowberry för vintern

Tack vare citrus, får delikatessen inte bara den ursprungliga smaken utan också en oöverträffad arom. Dessutom ökar fördelarna med delikatess kraftigt. Från de färdiga produkterna får du en burk med 250 ml slutprodukt.

Spicy confiture framställs från sådana ingredienser: 300 g mogna bär, 250 g socker, citron, apelsin, 25 ml balsamvinäger, en kvist mint och basilika.

Hur man förbereder en behandling:

 1. Först måste du sortera ut bären och städa dem noggrant. Blanda dem med socker och piercera med en gaffel för att extrahera saften. Lämna i 10 minuter. Efter det att tiden har gått, lägg behållaren på spisen och koka till minst värme i 10 minuter.
 2. För matlagning används hela bär, men om så önskas kan de torkas genom en sikta. I den resulterande massan, tillsätt saften från citron och apelsin. Det rekommenderas att ta bort zest och lägga till det också. Sätt pepparmynta och basilika och häll ättika och blanda väl. Sätt på en tallrik och laga med minimal eld tills konsistensen blir tjock. Ta bort kvistarna och zest. Det är bara att rulla upp eller omedelbart behandla familjen.

Receptet för sylt från tranbär i en multi-

Denna delikatess kan förberedas med hjälp av populär teknik idag. Värdinnan konstaterar att processen tack vare multivaretten är mycket enklare och tar mindre tid. Citron hjälper till att hantera den inneboende blåbärsbitterness.

Förbered sådana komponenter: 600 g granulerat socker, 1 kg mogna bär, halv citron, 3 kryddnejlika och 1 msk. sked av honung.

Hur man förbereder en behandling:

Vacker och användbar delikatess för vintern: Vi lär oss att förbereda konfiture från cowberry
 1. Gå över bären, ta bort skräp och bortskämda exemplar. Därefter tvättar och torkar dem. Överför tranbäret till den multivariata skålen, tillsätt socker och honung;
 2. Citron, utan peeling, skärs i bitar, skicka den till en mixer och hugga tills det blir en gruel. Om det inte finns någon sådan teknik, använd en köttkvarn. Den resulterande massan skickas också till multivarken. Placera klyftan igen;
 3. I multi- "Släckning", och ställa in tiden till 60 minuter. Under denna tid rekommenderas att blanda innehållet i skålen 2 gånger. Efter pipen lämnar du confit under locket under några timmar. För att uppnå en tjockare konsistens, sätt på "Värme".

Confiture of cowberry med morötter i en multicrew

Ett annat alternativ till multivarka, som visar sig vara väldigt gott och vackert externt tack vare den vackra färgen. Allt är förberedt extremt enkelt.

Ta dessa produkter: 1 kg tranbär, 450 g morötter och socker, 1 msk. en sked full av honung och citron.

Hur man förbereder en behandling:

 1. Välj bär, tvätta och torka. Skala morötterna med en liten bägare och hugga citronen, utan skalning, finhacka eller slipa i köttkvarn;
 2. På multivarka ställer de beredda ingredienserna till socker, honung och blandar allt. Välj läge "Släckning" och koka i 45 minuter. Efter pipen håll den ett tag under locket och rulla sedan ner det.

Receptet för sylt från tranbär med plommon

Plommon gör denna variant av sylt mer söt, vilket ger den en original touch. Denna delikatess är idealisk för att göra olika bakar.

För detta recept på konfekt från kober, ta sådana produkter: 0,5 kg tranbär och plommon utan gropar och 750 g granulärt socker.

Hur man förbereder en behandling:

Vacker och användbar delikatess för vintern: Vi lär oss att förbereda konfiture från cowberry
 1. För denna delikatess rekommenderas att använda en plommon "Ungerns". Frukt ska skäras i skivor och blandas med förvasket och torkat bär. Häll några skedar vatten och lägg allt på spisen. Det rekommenderas att använda en panna med breda och tjocka väggar. Koka på låg värme innan massan blir tjock;
 2. Nästa steg är att tillsätta sockret och laga mat i ytterligare 5 minuter. Kombinera de heta konfektionerna med burkar och rulla dem. När allt är coolt sätt det på ett mörkt ställe.

Receptet för sylt med äpplen

I vissa skandinaviska länder används en sådan delikatess inte bara som en efterrätt, men serveras även kötträtter och till och med sill. Vi uppmuntrar dig inte till sådana experiment, men här är att förbereda en behandling för te som fortfarande är värt det.

Förbered sådana produkter: 600 g mogna bär, 400 g äpplen, 400 ml vatten och 1,5 kg granulärt socker. Du kan använda både sura och söta sorter av frukt, allt beror på önskad slutlig smak.

Hur man förbereder en behandling:

 1. Äpplen ska tvättas, torkas och skalas. Ta bort kärnan och skär frukten i skivor och dela dem sedan i halvor. Ta den emaljerade potten och lägg äpplen där. Häll i vatten och koka i 10 minuter.
 2. Därefter tillsätt tidigare rengjorda och tvättade bär tranbär, liksom granulärt socker. Sätt på en minimal eld, koka och koka till färdigt, omröring. Konsistens bör tjockna, men överdriv inte det för att inte resultera i en röra. Sprid sylt i en burk, rulla den, vänd den och låt svalna.

Konfiguration av päron och kober på vintern

En behandling med smak och arom av en päron är behaglig för många, så behandla dem till alla dina kära. Dishens originalitet ges av orientaliska kryddor. Denna typ av confiture är väldigt populär i Schweiz. De presenterade produkterna är tillräckliga för att förbereda 1 liter av slutprodukten.

För detta recept, ta: 0,5 kg päron och tranbär, och 1 kg granulärt socker, 6 st. tubby, kryddnejlika och 4 peppar peppar. Päron ska inte vara för söta och inte överdrivna.

Hur man förbereder en behandling:

Vacker och användbar delikatess för vintern: Vi lär oss att förbereda konfiture från cowberry
 1. Pärlor skal, ta bort kärnan och skära dem i små skivor. Om de börjar bli mörka, så strö dem med citronsaft. Välj bär och tvätta;
 2. För att förbereda sirap, kombinera sockret med 150 ml vatten. Lägg sedan anis, flera naglar och peppar. Sätt på en liten eld och koka. Som ett resultat bör sirap bli transparent och allt socker upplöses;
 3. I den kokande sirapen, sätt päron och tranbär, och koka igen över hög värme. Observera att bären kan brista och saften strö. Koka allt i en halvtimme, och ta av skummet med jämna mellanrum. Tänk på att kokning inte var för aktiv. Att päron inte förlorar form, det rekommenderas inte att rörma eller skaka behållaren flera gånger. Confiture spridas på burkar och rulla.

Nu vet du hur man ska förbereda en god och användbar behandling för vinteren, vilket kommer att glädja både vuxna och barn. Var noga med att förbereda en sådan confiture för din familj.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

34 − 31 =