We veranderen de oude spijkerbroek in een rok | pangudownloads.com
Met de hand gemaakt

We veranderen de oude spijkerbroek in een rok

Bijna elke vrouw houdt van naaien en allerlei mooie dingen maken. Thuis kleding maken voor jezelf is niet moeilijk, het is belangrijk om een ​​idee te vinden en er zelf een meesterwerk van te maken. Momenteel vindt u op internet veel informatie over de naaibusiness en zelfs als u geen professional bent, zult u uit ons artikel snel begrijpen hoe u jeans in een rok kunt veranderen.

Welke materialen zijn nodig?

In elk geval zijn gereedschappen en materialen nodig voor het werk. Een rechte rok van denim vereist niet alleen stof, een schaar en een typemachine, maar ook iets voor decoratie.

Je hebt nodig:

We veranderen de oude spijkerbroek in een rok
 1. Jeans die niet langer bruikbaar zijn (meestal van oudsher naaien);
 2. Nylon draad voor betere kwaliteit;
 3. Naaimachine;
 4. meter;
 5. heerser;
 6. scharen;
 7. Een krijt om de gewenste lengte of lijn aan te geven;
 8. Thermische applicatie;
 9. kant;
 10. Andere ornamenten.

Masterclass: hoe je zonder gedoe van jeans verandert in een rok

Probeer een vrije avond te wijden aan het naaien en beheers eenvoudige technieken om kleding te veranderen. We bieden u een keuze uit drie stijlen.

Variant van een interlacing nummer 1 (minirok)

Op de voorbereide jeans moet u de vereiste meting noteren, dit kan worden gedaan met een liniaal of meter. Als het huis een kokerrok heeft die u mooi vindt, kunt u hem aan uw jeans hangen om de juiste lengte te vinden. Het dashboard wordt ondiep aangebracht aan de binnenkant van de jeans en er wordt nog eens 5-10 cm aan toegevoegd, dit wordt een vergoeding genoemd.

Het wordt in de toekomst gebruikt voor het archiveren van de bodem. Dan moet je de interne naden aan de voorkant en terug naar de zeer bliksem breken. Nadat het werk gedaan is, moet je de ene part op de andere zetten en flashen. Je minirok is klaar.

Variant van de wijziging №2 (Fashion skirt)

We veranderen de oude spijkerbroek in een rok

Eerst moet u de lengte van het toekomstige product bepalen. Verwijder vervolgens alle naden in de rits en draai het materiaal binnenstebuiten. Teken vervolgens de lijn van de stapverbinding en snij alle overbodige af.

Het gesneden denim materiaal zal nuttig zijn bij verder werk met de rok, er worden er wiggen van gemaakt, die in het product moeten worden gestoken om de breedte te vergroten. Van de afgesneden delen van de broek zijn driehoeken gemaakt.

Afgemaakte driehoeken worden vanaf de voor- en achterkant in de rok gestoken, je kunt dit zelfs doen, integendeel, niet het gezicht, maar de averechte. Dan zal de kleur spectaculair zijn en je zult er geen spijt van krijgen dat je de rok van een oude spijkerbroek bent overgestoken. Nu worden alle steken genaaid en, indien nodig, overgestikt. Desgewenst kunt u het werkstuk versieren met omzoomd of kantwerk of de thermo-applicatie lijmen. Hier hangt alles af van je verbeelding.

Nuttig advies: een modieuze rok zal er nog interessanter uitzien als u jeans in zwarte kleur gebruikt.

Variant van een interlacing №3 (het Skirt-potlood)

Een kokerrok wordt beschouwd als de meest vrouwelijke stijl, met de nadruk op de belangrijkste deugden
cijfers van een vrouw. Deze strikte besnoeiing is perfect voor het werk op kantoor of voor studie.

We veranderen de oude spijkerbroek in een rok

Om je jeans in een kokerrok te veranderen, kies je twee bijpassende kleurenparen. Het is wenselijk dat ze een overdreven taille hadden. Als je de broek op een plat oppervlak uittrekt, bijvoorbeeld op een tafel, knip je de binnenste naden van de onderkant tot de homp.

De kant en klare stof moet in tweeën worden gevouwen en vanaf het begin tot het eind in het gebied van de eerste splinter worden gestikt. Vervolgens is het noodzakelijk om de broek samen te vouwen, zodat deze één enkele stof vormt, stap een stap terug van de randen van 1 cm en naai. Als u een rok met een snit nodig hebt, naait u de onderdelen niet volledig.

Nu keren we het werkstuk binnenstebuiten en naaien de naden. Als de rok groot is, moet het overtollige materiaal worden afgesneden. Nu verwerken we de bodem en decoreren we de klaar, koele rok, die we zelf hebben kunnen naaien, zonder de hulp van een meester.

Werken aan een naaimachine is niet zo moeilijk als het lijkt. Als de tekst moeilijk is om alle details te begrijpen en te navigeren, kunt u geschikte afbeeldingen vinden met een patroon, dat in de zoekmachines heel veel is, of bekijk de masterclass op video. En het voordeel dat u zal helpen alles goed te doen, is uw inspiratie!

Als u echter nog niet bekend bent met dit bedrijf, heeft u een goed advies nodig:

 1. Gebruik alleen materiaal dat niet zielig is;
 2. Onthoud vaak het gezegde "Meet zeven keer - een snede";
 3. Haast je niet, het naaien op de auto is geen gemakkelijke taak, je hebt geduld en doorzettingsvermogen nodig;
 4. Neem zorgvuldig metingen, want om een ​​rechte rok te naaien, moet u precies weten wat uw vormparameters zijn;
 5. Om onnodige onderdelen af ​​te snijden is het niet waard in een groot volume, misschien is dit materiaal nog steeds nuttig, omdat een klein product niet kan worden gewijzigd, maar een groot product kan worden gewijzigd.

Wees aandachtig en geduldig en je zult slagen. Veel succes met het onthullen van talent!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

28 − = 22