Балет станови нису довољни? Нема проблема - проширићемо се! | pangudownloads.com
moda

Балет станови нису довољни? Нема проблема – проширићемо се!

Нажалост, понекад се дешава ситуација да куповином новог пара ципела, особа код куће открива да је мало скучена. Изгледа као да је у продавници измерено, ништа није притиснуто и било је удобно. Али код куће, поново стављајући нову ствар, схватио сам да нешто није угодно.

Шта се може учинити у овој ситуацији? Покушајте да истегнете ципеле.

5 фолк начина да се истегне кожне балетске ципеле

Балет станови нису довољни? Нема проблема - проширићемо се!

Квалитетна стварна кожа је најприроднији и издржљив материјал за шивење ципела. Врло често се људи суочавају са проблемом да због дугих пауза или одмах након куповине, балетни станови могу бити мало дробљени. Да бисте лако решили овај проблем, једноставно морате знати како.

Нудимо избор од 5 рецепата за истезање ципела од коже:

  • Растегљив пар треба навлажити колоњском или медицинским алкохолом, а такође и раствор алкохола (разблажен алкохол 1: 1 са водом) може се темељито прскати преко целе површине. Затим ставите капрон или памучну чарапу, у зависности од тога колико вам је потребно повећати величину. И носите балетске ципеле, морате ходати по стану 3-4 сата. Током овог периода, алкохол мора да се осуши, а ципеле постану слободније;
  • Други начин како се протезе кожне балетске ципеле. То ће захтевати топлу воду. Не само да повећава запремину ципела, већ и кожу чини мекшом. Ципеле се дају са кључањем воде и након хлађења ставе на ноге. Носите до сувог. После тога, само подмазујте са уљима. Овај експеримент се може изводити само са производима од праве коже, вештачки материјали не кључају воду. На њима се могу појавити недостаци, а обућу ће изгубити тржишни изглед;
  • Алтернатива за кључање воде може послужити као замрзивач, уз њу можете такође да уске ципеле учините слободнијим. У балетним становима уводе целофанске вреће напуњене водом, а затим све у замрзивач до јутра. После уклањања папуча из фрижидера, остављају да леже 30 минута на собној температури. Када је вода мало подтах, мирно извадите вреће и пробајте балетне станове. Ако је потребно, ово истезање може се поновити неколико пута;
  • Постоји још једна термичка метода за повећање дужине “патике”. Уобичајени сушач за косу загрева површину истегнутог предмета 2 минута. После тога пажљиво подмазујте ципеле са биљним уљима и ставите ногу на топли прст. Након хлађења пара први пут поново загреју сушач за косу, све док кожа не постане топла, а затим поново подмазати и ставити на ногавицу. На крају истезања, кожа је замазана кремом за ципеле;
  • Ако не постоји посебна течност за истезање, може се лако заменити са 3% сирћетним раствором или средством за чишћење прозора. Они обришу ципеле изнутра, затим стављају једноставну чаршаву и носе док се потпуно не осуши.

Ови једноставни начини говоре како можете извлачити балетске ципеле из ваше коже, а шта је са папучама направљеним од других материјала?

Обући ципеле из семиша и тканине

Ако је неко заинтересован за тему “Балетне ципеле од тканине, како се истегнути“, То је један једноставан али ефикасан начин. Да бисте то урадили, потребан вам је пар ципела које желите повећати у запремини или дужини, као и старе новине.

Поступак се обавља у следећем редоследу:

  • новине су мокре у води и стављају их у патике;
  • претходно се балетне станице држе преко пара;
  • оставите напуњену док се потпуно не осуши.
Балет станови нису довољни? Нема проблема - проширићемо се!

Морате бити опрезни да облик ципела остаје исти. Уместо папира, можете користити влажну крпу или старе чарапе. Балетне ципеле треба осушити у природним условима, а не испод батерије и даље од сунчеве светлости.

Како другачије проширити балетске станове? Можете користити стару методу. Памучне чарапе су омочене у води или пиву и стављене, преко проширене ципеле. Носите све док балет станови нису бесплатни и не заустављајте притиске. Ако је потребно, чарапе су неколико пута навлажене.

Стретцх суеде балетске ципеле могу бити иста као кожне ципеле, алкохолне “гуме“. Ипак, могуће је купити посебна средства за израду обуће и користити је. Најважније је да се јасно пратите упутства и знате које су материјале ово решење намењено пре куповине.

Ако желите да знате како дужине балетних прозора можете проширити, боље је консултовати стручњаке. Овај рад је веома деликатан и одговоран. Готово свака продавница ципела пружа услугу истезања ципела. Поступак не траје много времена.

Папуче се третирају специјалним раствором и стављају подметаче одређене величине. Овај метод је најсигурнији за све врсте материјала, јер стручњаци послују, а ако не можете повећати величину или запремину, они то искрено кажу.

Стретцх или не?

Балет станови нису довољни? Нема проблема - проширићемо се!

Многи купци су забринути, али не и да ли ће ове методе оштетити истезање ципела, да ли ће се облик погоршати или ће се боја изненада променити. Ризик је увек присутан. Главни проблем није увек могуће рећи одакле је производ направљен. Сада постоји пуно замена и коже и семиша, које по изгледу не можете одмах одредити, али када га објавите све ће постати јасно.

Према томе, ако особа није сигурна у квалитет материјала, онда је боље да не користите фолк лекове. Требали бисте заменити пар аналогном већом величином или консултовати специјалисте.

Приликом куповине, узмите у обзир једноставан фактор – ујутру стопа има мању величину, а увече набрекне. Због овога може постојати и разлика. Удобне и удобне ципеле за вас!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

− 2 = 8

Adblock
detector