Брадица без леђа за отворене хаљине и блузе | pangudownloads.com
moda

Брадица без леђа за отворене хаљине и блузе

Лепе хаљине са дубоким вратом или отвореним вратима захтевају посебан доњи веш. Како то изабрати, да је невидљиво за око, да ли је грудњак без трака на леђима?

Жене воле лијепо доње рубље, чак можете рећи да је ово тајно оружје сваке девојке.

Брадица без леђа за отворене хаљине и блузе

Верујемо да би требало да буде секси и атрактиван, реши проблеме везане за наше тело - да сакријете недостатке и нагласите достојанство.

Али понекад се дешава да грудњак поквари неку стилизацију, на пример, ако носите блузу са голим леђима или отвореним раменима. Траке доњег руба покварују цијелу слику и неће изгледати естетски угодно.

Увијек вриједи времена за подизање одговарајућег грудњака и гаћица, док не би требали бити видљиви испод одјеће.

Али како то учинити када вас чека прекрасна вечерња хаљина са отвореним леђима?


На срећу на тржишту постоји много врста доњег рубља врло занимљивих и неочекиваних облика, способних за рјешавање различитих задатака.

Модели са дугим, везаним за тело

Хаљина са отвореним леђима искључује традиционални грудњак. Требали бисте наћи модел без задње стране на задњој страни, на пример, чије су траке проширене до те мере да се могу вратити испод линије буста да се сакрију испод хаљине и зип надоле мало изнад струка. Висина задњег дела грудњака може се подесити тако да се уклапа у дубину изреза. Алтернатива може бити женски грудњак уопште без трака и држача.

Грудњак без трака и причвршћивача на леђима

У случају да морате носити хаљину с великим вратним вратима са задње стране, мораћете потпуно да изаберете веш без трака. Ово су силиконски модели грудњака без спирале на леђима, који се састоје само од чаша. Израђени су од силикона или пене, а носач смештен између шољица.

Која врста грудњака без леђа је најбоља за различите хаљине:

Брадица без леђа за отворене хаљине и блузе
  • Ако врат од хаљина није на целом леђима, можете користити посебан кабл за продужетак траке како бисте смањили траке. Овај дизајн је прилично угодан за хаљине са корзетом;
  • Ако изрез приказује скоро цијели леђ, онда је боље изабрати верзију силиконског грудњака. Такви модели могу бити са безбојним тракама и раменима, што ће значајно подићи бодицу и побољшати облик попрсје. Појасеви могу бити фиксирани на различите начине: цросс-висе, на врату и стандард;
  • За потпуно отворени леђа, можете такође покушати пронаћи тзв. Силиконске чаше које се причвршћују за груди. Али ово решење је погодно само за жене са малим попрсјем.

Занимљива и корисна додатна опрема

Ако нисте пронашли грудњак без трака на леђима и без бретела, такође можете користити разне посебне корисне додатке за доње рубље које ће вам уштедјети стил.

Брадица без леђа за отворене хаљине и блузе
  1. Ремен који снижава висину причвршћивача. Понекад желимо да носимо врх са прилично отвореним леђима, на којем ће стандардни грудњак бити видљив. Да бисмо то сакрили, морамо мало спустити копчу и каишеве. Ово ће помоћи да направите посебну траку која ће продужити траке и омогућити вам да спустите копчу низ неколико центиметара тако да се не може видети;
  2. Силиконски ремени. Ово су већ познати додатци, они су изузетно корисни и требало би да буду за сваку жену. Можете их купити у скоро свим специјализованим продавницама. Они су прозирни и једноставно се везују за рубље уместо стандардних трака у случају да ставите отвореније хаљине или блузе. Захваљујући њима, можете носити одјећу с отвореним леђима и раменима;
  3. Стезаљка за затезање бочице. Идеалан додатак ако планирате носити врх са асиметричним, укрштеним тракама или у спортском стилу. Клип повлачи траке напред или назад на средину. Можете га, на пример, причврстити на задњој страни на врху и ставити хаљину са огрлицом и вратним вратом на леђима.

Дакле, ако вам је тешко пронаћи одговарајући модел и величина грудњака, можете купити комфорне додатке, помоћно доње рубље или силиконске чаше. Ово може бити мање или више практично, али увек практично решење за сваку жену, у зависности од хаљине, типа фигуре, величине дојке и других фактора.

Главна ствар је да се осећате пријатно у изабраном доњем вешу и хаљини. У овом случају је од великог значаја и правилно изабрана величина и облик веша.

Траке не би требало да стисну кожу и ударе у њега, а кости не би требало да гризе у груди. У супротном, непријатна осећања ће вам покварити расположење.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

+ 77 = 87