moda

Ce sunt adidașii pentru femei și copii pe călcâi, cum să le purtați?

Fetele care iubesc îmbrăcămintea sport, adesea se întreabă ce să poarte - tocuri sau adidași. Designerii moderni i-au ajutat să rezolve această dilemă, creând adidași pe tocuri. S-ar părea, cum poate fi combinat clasic cu tendințele sportive, și într-o pereche de pantofi, feminitatea și răutatea se pot întâlni. Acest tip de pantofi demonstrează cum poate fi.

model

Producătorii de încălțăminte neobișnuite au avut grijă de fani.

Modelele de pantofi sport pe o călcâie sau pene sunt realizate în următoarele variante:

Ce sunt adidașii pentru femei și copii pe călcâi, cum să le purtați?
  • Modele de vară;
  • Opțiuni demo-sezon;
  • Pantofi de iarna.

Modelele de vară au, de obicei, un deget deschis, astfel încât femeile se pot lăuda de pedichiură și pot da pielea picioarelor "respira“.

Variantele de iarnă și de iarnă pot avea o lungime diferită (medie, mare) și încălzire. Dar toți au crose sau Velcro care disting acest stil extraordinar. De fapt, ei sunt "trompe-d'oeils", Și, de obicei, fixează pantofii cu ajutorul"fulger“.

De ce a rezonat ideea creării sale cu producătorii și consumatorii? La urma urmei, era posibil să poarte blugi cu adidași, fuste și rochii cu bărci elegante. Principalele motive sunt confortul și diversitatea. Fanii adidașilor pe călcâi, care, ca opțiune, se numesc pantofi atletici, susțin că, în ciuda disponibilității ridicării, acest pantof este convenabil.

Picioarele sunt confortabile în ele, nu simt o încărcătură atât de mare ca atunci când poartă bărci obișnuite, așa că nu au dureri. Ei spun că chiar și fetele care nu le place și nu știu cum să poarte pantofi cu ridicare se simt grozav în ele.

Opiniile despre aceste pantofi sunt diferite - cineva refuză categoric să le poarte, crezând că funcționalitatea lor tinde la zero - încă în creștere nu sari, nu fugi, nu te potrivi. Dar cineva a găsit în ele un plus minunat pentru propriul lor stil. Indiferent ce a fost, dar, de îndată ce o nouă tendință a intrat în lumea modei, producătorii de frunte au grăbit să-și creeze colecțiile cu pantofi de sport.

Acestea diferă nu numai în ceea ce privește sezonalitatea.

Modelele Heel

Ce sunt adidașii pentru femei și copii pe călcâi, cum să le purtați?

Acesta este cel mai comun tip de adidași cu un lift. Creativitatea designerilor nu cunoaște limite, astfel încât să puteți găsi astfel de pantofi cu un uriaș bolț în combinație cu o platformă masivă sau fără ea. Gama de culori în care pot fi executate nu este limitată.

Pentru a accentua feminitatea stilului, ele sunt adesea decorate cu panglici, printuri, dungi, alte elemente decorative. Poate fi făcută nu numai din piele, dar și din piele, piele de căprioară, care le permite să dobândească un nou stil în combinație cu diferite tipuri de decor.

Dintre toate modelele acestui tip de încălțăminte, acest tip este cel mai feminin, care vă permite să le combinați cu diferite stiluri de îmbrăcăminte, accesorii.

Variante pe o pană

Acesta este cel de-al doilea tip de adidași cu un lift. Dacă vorbim despre confort, ele sunt mult mai confortabile decât prima opțiune - ele sunt mai stabile. Plinul este format din călcâi, care este ascuns sub materialul pantofilor, în legătură cu care se numește adidași cu călcâi situat în interior.

Aceste pantofi sunt foarte funcționale. În cazul în care platforma nu este foarte mare, ei pot fi, de asemenea, angajați în sport și pune pe haine de multe stiluri.

Ce sunt adidașii pentru femei și copii pe călcâi, cum să le purtați?

Toată lumea știe că fetele adolescente (și, uneori, copiii mai mici) visează să poarte pantofi cu un lift. Pentru piciorul unui copil, acest lucru este dăunător, dar adidații pe călcâiul dinăuntru pentru fete sunt ceea ce aveți nevoie. Încercați să ridicați încălțămintea copilului pe o platformă joasă și stabilă, pentru a nu deforma piciorul.

Pentru fete, astfel de pantofi sunt potrivite pentru stil - de regulă, la această vârstă tinerii preferă să poarte haine confortabile și sportive. Aceste pantofi pot fi purtate, merg pe o plimbare, într-o cafenea sau într-un cinematograf - aproape la orice eveniment și în orice instituție.

Adidașii pe călcâiul interior au un nume foarte interesant - snickers. Pentru pantofii pe ac de păr regulat, acest nume nu se aplică. Snickers face, de asemenea, silueta mai subtire, picioare mai lungi. Și o fac în secret, pentru că înălțarea în multe modele nu este vizibilă deloc.

Adidații sunt purtați nu numai de copii, adolescenți, femei, dar și de bărbați. De asemenea, le găsesc confortabile, elegante și, prin urmare, se combină cu haine diferite, punând pe diverse tipuri de activități.

Cum să porți?

Acest tip de pantofi este foarte specific, așa că purtarea acestuia necesită o abordare echilibrată. Dacă le scoateți din loc, hainele elegante și pantofii eleganți se pot transforma într-un set de lucruri fără gust.

bărbați

Ce sunt adidașii pentru femei și copii pe călcâi, cum să le purtați?

Adidașii de bărbați cu călcâi interior se poartă, de obicei, în combinație cu blugi sau bermude, bluze, tricouri.

Arată grozav cu o jachetă de piele. O tendință modernă de îmbrăcăminte - peste pantaloni îngustați.

Astăzi, această încălțăminte poate fi purtată nu numai în contextul îmbrăcămintei sport, ci și în contextul stilului de afaceri. Condiția principală - ar trebui să fie din piele.

femei

Jeans - cele mai frecvente pantofi de sport. Adidații pentru femei sunt perfect combinați pe orice călcâi (intern sau obișnuit) cu diferite tăieturi de acest gen de pantaloni. Principalul lucru este să alegeți culoarea potrivită. Nu trebuie să fie tonul lor, dar este de dorit ca pantofii să fie în armonie cu una dintre culorile hainei.

În ciuda anumitor specificități ale acestui tip de pantofi, se potrivește bine cu orice pungi, până la ambreiaj. De exemplu, puteți pune un pulover, pantaloni strâmți de culori strălucitoare, adidași monocromi cu călcâi interior și finalizați imaginea fără griji cu un ambreiaj aruncat peste umăr.

Ce sunt adidașii pentru femei și copii pe călcâi, cum să le purtați?

Pantofii vor prelungi picioarele frumoase de sex feminin și vor da o imagine de jucăuș și o geantă de eleganță. În această echipă puteți merge cel puțin la o întâlnire, chiar și pe o plimbare obișnuită.

Dark snickers costum piele pantaloni și un cardigan scurt.

Adidații cu călcâi de ton luminos vor arăta mult mai bine, dacă puneți un accesoriu de culoare similară. Rețineți că nu ar trebui să fie mare, ciudat - ar trebui să fie doar o adăugare modestă, dar interesantă. Aceasta poate fi, de exemplu, o eșarfă, o bandă subțire sau alte lucruri numite lucruri plăcute.

Divasurile din Hollywood nu neglijează adidașii pe tocuri, chiar și atunci când merg la o rochie de partid seculară într-o rochie de seară. Noi, fetele muritoare obișnuite, nu facem asta - societatea nu ne poate înțelege. Dar, sub o scurtă fustă de denim sau pantaloni scurți, astfel de pantofi vor fi foarte folositori.

Apropo, lungimea nu contează - puteți pune lucrurile sub genunchi și nu neapărat denim. De exemplu, snickers va arata bine cu lucruri tricotate. Aceste reguli se aplică copiilor pentru care părinții au cumpărat adidași pe tocuri. Ele arata grozav cu capri pantalonii, pantalonii scurți și cu selecția potrivită de culoare - cu pantaloni stricți.

Amintiți-vă că stilul sportiv al acestor pantofi nu înseamnă că pot fi purtate cu un costum sportiv în care sunteți implicat în fitness. Se va arata fara gust.

Pentru copii, alegeți adidași confortabili, de preferință din materiale naturale. Fiți atenți la lift - ar trebui să fie confortabil. Fii la modă și elegant, ascultând toate noile "moda scârțâie“.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

91 − = 86