moda

Чизме са крзном напољу: како их изабрати и правилно носити

Упркос чињеници да се зимска количина одеће може упоредити са листовима купуса око главе, ипак желите да изгледате атрактивно. И онда нам дође до спашавања ништа више од крзна. На крају крајева, сложићете се да девојка у доњем јакну изгледа мало мање елегантна него у прекрасном крзном. Али недавно, крзно се користи не само за израду крзнених капутова, већ и за дизајн чизама.

Такав модел не само да може знатно загрејати ноге, већ ће вам омогућити да пратите најновије модне трендове. Најпопуларнија варијанта чизама су чизме са крзном напољу. 

Како не направити грешку у избору?

Чизме са крзном напољу: како их изабрати и правилно носити

Али пре куповине сличног модела, требало би знати да је синтетичка крзна далеко од најбољег избора. Да, наравно, ова опција је оптимална по питању трошкова. Али да ли је неопходно спасити по здравље?

На крају крајева, ако купујете чизме од синтетичког крзна, ваше ноге ће се нужно знојити. А ово, заузврат, може проузроковати велики број болести.

Али природно крзно је друга ствар. Поред одсуства штете по здравље, такве чизме или чизме са крзном напољу ће трајати много дуже. 

Као што већ знате, ако стварно желите да направите поклон, онда ће вам само природно крзно одговарати. Али морате схватити да ће таква куповина бити прилично скупа. Из тог разлога, пре него што потрошите пуно новца на такве ципеле, размислите о томе да ли вам је стварно потребно.

Дефинитивно не купујте ове чизме за оне који немају прилику да купе још пар ципела. Ви у ствари нећете ставити такву лепоту на влажни снијег. Дакле, ако имате аутомобил, онда можете безбедно купити ове ципеле, али ако морате ходати свуда, вероватно је вредно размишљати! 

Са оним што можете носити зимске чизме са крзном напољу

Такође, приликом куповине, вреди знати шта можете комбинирати ципеле са крзном на спрату. У сваком случају не би требало да носите такве женске чизме с панталонама које се не могу допунити ципелама, јер у овом случају изгледате само ружно.

Дакле, хајде да наведемо најкомпатибилније ове врсте ципела:

  • Јеанс. Али носите само оне моделе који су сужени, јер ће их лакше напунити у чизме;
  • Панталоне. И они би требали бити сужени, али сам сечак може бити класичан;
  • Хаљина са равним резом. 
Чизме са крзном напољу: како их изабрати и правилно носити

Али најповољнија опција у овом случају биће обична плетена хаљина. Ако вам бројка дозвољава, можете зауставити свој избор и краће стилске хаљине. Можете и да носите глежњеве са дугим туницом са таквим чизама. 

Такође је вредно помена о хлачама. Оптимална варијанта ће бити густа монофонска чарапа. Што се тиче доступности различитих обрасца, онда се у овом питању не треба ослањати на најновије трендове у моди, већ на изглед својих стопала. А ако нисте сигурни, онда је боље одвојити једнобојне боје. 

Што се тиче спољње одјеће, онда можете одабрати или топли кашмир или капут. Али, ако се одлучите за крзно, онда би требало да буде у боји са крзном на чизмама. У супротном ће вам слика бити веома неукусна. 

Врсте женских топлих чизама са крзном напољу

Немојте мислити да такве чизме могу бити само у једном облику. Уопште није. Као и свака друга обућа, модели се могу разликовати по облику пете, висине и висине чизме. Данас у продавницама можете пронаћи и чизме с крзном напољу.

Што се тиче варијетета чизама, посебну пажњу треба обратити на чизме високе чврстоће. Ова врста ципела је одлична ако желите да изгледате као права дама. Са оваквим ципелама најбоље је комбиновати кратак капут, дугачке рукавице и украшен или шал на глави. 

Такође треба обратити пажњу на чизме. Данас су ове ципеле прилично популарне међу младима. Са њима можете безбедно комбиновати фармерке и кратке јакне. Можете да завршите слику помоћу оригиналних плетених качкица и рукавица. 

Сасвим занимљива опција су чизме - трансформатори. Иначе, у овом случају име у потпуности одражава функционалност таквих ципела. Такви модели се трансформишу из високих чизама у кратке чизме.

Дакле, ако сте љубитељ занимљивих стилова и модела, онда су такве чизме управо оно што вам је потребно. А о разним зимским чизама није ни вредно разговарати!

Женске ципеле са крзном напољу: предности и слабости

Чизме са крзном напољу: како их изабрати и правилно носити

Неоспорним предностима ове врсте ципела је комфор и мекоћа. Такође су прилично топли. Ипак је могуће рећи да додавање слике таквим чизама, изгледат ћете елегантније. 

Али, нажалост, зимске чизме ове врсте имају неколико недостатака. На пример, не можете их носити ако је на улици мокар снег. И није чак ни да ће се мокрити. Једноставно ако течност уђе у крзно, она ће се држати заједно и изгубити цео изглед. И, иначе, након што су чизме влажне, вероватноћа повратка у њихову нормалну форму је 50/50. 

Као што можете видети, полу-чизме или чизме са крзном напољу су данас веома популарне. Али, приликом избора, морате се запамтити не само о моди, већ ио карактеристикама ваше фигуре. Изабери, купи и носи такве невероватне чизме!  

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

+ 65 = 71