moda

Colanți pentru viața de zi cu zi și sărbătorile

Renumitul designer Carl Lagerfeld a prezentat viața jambierelor ca element de îmbrăcăminte pentru femei în anii 80 ai secolului XX, deși semi-pantalonii de semi-pantaloni au apărut mult mai devreme. Cu câteva secole în urmă erau purtate exclusiv de către bărbați, la început erau puși sub haine și apoi au devenit pe scară largă folosiți în uniforme militare.

Colanți pentru viața de zi cu zi și sărbătorile

Numele acestor semi-chiloți a fost obținut din materialul din care au fost cusute primele jambiere. Așa cum este ușor de ghicit, acest material a fost pielea unui elk.

În anii 80, când jambierele au supraviețuit unei a doua nașteri și au câștigat dragostea femeilor, acestea au fost cusute din țesături sintetice, iar culorile lor erau predominant strălucitoare și fluorescente.

În jambierele din anii 90, sau legăturile, au devenit mai calde, au arătat buzunare și alte decorațiuni. Locul culorilor țipătoare era ocupat de gri, negru, bej, albastru închis și maro.

În zilele noastre sunt fabricate dintr-o varietate de materiale, cum ar fi bumbacul, piele, piele, lână, sintetice. Pentru fanii sportului, sunt cusute modele speciale pentru fitness, yoga, aerobic și dans.

Acestea, de regulă, sunt realizate din materiale elastice respirabile. Culorile jambierelor moderne variază de asemenea: în vânzare se găsesc atât negru clasic, cât și colorat neobișnuit, cu o varietate de amprente.

Cine este potrivit

Legăturile sunt un tip foarte confortabil de îmbrăcăminte, ele se lipesc ușor de picioare, nu împiedică mișcarea, nu alunecă ca niște ciorapi, calde în sezonul rece. Datorită acestor calități, s-au stabilit în mod fiabil în dulapul pentru femei și, aparent, nu o vor părăsi.

Jambierele pentru femei sunt o bucată de îmbrăcăminte destul de versatilă, se potrivesc aproape tot, indiferent de vârstă și fizic, cel mai important, alegeți tinuta potrivită pentru a accentua demnitatea și a ascunde defectele figurii.

Acest tip de îmbrăcăminte are o mare de fani din întreaga lume, cu toate acestea, există și adversari. O revistă germană la modă la prima apariție a legăturilor pe podium în anii 80 le-a numit un coșmar. Ediția a comparat picioarele feminine în pantaloni strânși cu cârnați bavarezi.

Adevărul constă în asta, totuși nu toate femeile merg la astfel de femei, deoarece accentuează puternic picioarele, arătând atât avantajele, cât și dezavantajele lor.

Înainte de a cumpăra leggins este necesar să te uiți în mod obiectiv la figura ta, este mai bine pentru ei să nu poarte doamnelor prea subțire și destul de magnific sau alegeți cu atenție un costum pentru a armoniza cifra.

Atunci când alegeți legende, merită să vă amintiți că desenele orizontale, culorile luminoase, o colivie mare și umple picioarele, astfel de pantaloni sunt mai potrivite pentru fetele subțiri și înalte. Modelele monochrome întunecate, dimpotrivă, sunt subțiri, pot fi cumpărate în siguranță de doamne în sucul propriu-zis.

Colanți pentru viața de zi cu zi și sărbătorile

De asemenea, atunci când alegeți o lozină, trebuie să fiți atenți la lungimea lor. Fetele scurte nu ar trebui să cumpere jambiere în fața vițeilor, le vor face chiar și mai mici. Sunt potrivite doar pentru femeile înalte înalte, cu o înălțime de 175 cm.

Legile subliniază perfect figura, astfel încât acestea nu se potrivesc femeilor cu șolduri largi și pline, viței masive și glezne, cu picioarele strâmbe. Toate aceste dezavantaje vor fi foarte observabile atunci când sunt purtate.

În plus, ele stoarcă stomacul, astfel încât pot apărea riduri. Dacă purtați o bluză liberă, puteți ascunde defectele. Și, bineînțeles, acest lucru nu este valabil pentru mamele însărcinate, legăturile pentru femei gravide sunt cusute diferit decât de obicei. Ele sunt mai moi, nu trag și înfășurate ușor în jurul burții.

Selecția corectă a hainelor și a pantofilor

Cravatele nu sunt pantaloni, merită luat în considerare acest fapt. Nu le poți purta cu tricouri și bluze scurte. Excepție la această regulă sunt doar jambiere din piele, dzhegins și jambiere foarte dense cu buzunare, încuietori și alte ornamente.

Negru sau colorat, acestea sunt recomandate să poarte cu un vârf extins: tunici, rochii, pulovere lungi și tricouri. Este de dorit ca partea superioară a îmbrăcămintei să acopere pantalonii strânși până la linia coapsei sau mai jos.

Adolescenții își pot permite să poarte ciorapi și tricouri scurte cu adidași sau adidași, femeile cu vârsta peste 25-30 ani nu au voie să poarte un astfel de set.

Jachetele sportive pot fi combinate cu veste scurte și tricouri, dar în această formă, moda cu greu de auto-respect va străbate străzile. Acest echipament ar trebui purtat doar pentru excursii la sala de sport sau yoga.

Jambierele negre clasice, precum și jambierele unice colorate de alte culori luminoase pot fi purtate în viața de zi cu zi: pentru studiu, pentru muncă (dacă codul de îmbrăcăminte permite), pentru plimbări în jurul orașului. Cu astfel de modele, pulovere lungi, rochii scurte tricotate, tunici colorate, fuste scurte, topuri alungite și cămăși sunt perfect combinate.

Dacă purtați jambiere cu o cămașă la mijlocul coapsei, apoi la talie puteți lega o curea, aceasta va da imaginea de completitudine. În sezonul rece, pot fi purtați în locul ciorapilor, sunt mult mai calde și mai confortabile. În ceea ce privește încălțămintea, jambierele arată bine atât cu călcâiele, cât și cu pantofii de balet.

Firește, jambierele cu cizme sau cizme din gleznă sunt o opțiune de câștig-câștig. Este adevărat că trebuie amintit că jambierele cu încălțăminte deschise fără călcâi pot scurta picioarele, astfel încât, cu pantofi de balet și sandale, acestea sunt recomandate numai pentru frumusețile cu picioare lungi.

Căștile de căpșuni, ajungând la mijlocul gleznei, dimpotrivă, își extind și își reduc picioarele, pot fi purtate cu pantofi la viteză mică.

Pentru magazine, este mai bine să alegeți legături cu margele și paiete, dantelă, detalii metalice și broderii. Ei arata bine cu o rochie scurta sau o mini-fusta.

Prin versiunea de seară, puteți include și legături din piele, colorate, leopard, cu efect de șarpe. Mă întreb ce trebuie să mănânc cu ciorapi de culori neobișnuite.

Jambierele colorate cu imprimări homosexuale combină bine tricourile, bluzele și vârfurile colorate. Deasupra poți arunca o jachetă, o jachetă sau un cardigan, în funcție de vreme. În acest costum, puteți merge la discotecă și puteți merge pe jos pe stradă în timpul verii, cel mai important lucru fiind să găsiți pantofi potriviți. Pentru petreceri este mai bine să alegeți călcâiele, pentru mersul pe jos - confecții de balet confortabile sau sandale.

Colanți pentru viața de zi cu zi și sărbătorile

Cel mai adesea, legăturile colorate sunt produse cu modele florale, animale, geometrice, etnice. Pentru ca iubitorii să iasă în evidență, ei vor deveni un lucru indispensabil în dulap. În plus, ele pot fi purtate nu numai la petreceri, ci și în sală de gimnastică, dacă doriți să faceți exerciții pozitive.

Deși este mai bine să practicăm antrenamentul fizic în jambiere speciale, care sunt fabricate din materiale speciale care absorb bine umiditatea și permit pielea să respire.

Jachete din piele cu un aspect extraordinar de frumos, cu vârfuri alungite negre, cămăși largi, jachete denim și pantofi pe ac de păr. Principalul lucru este că partea de sus ar trebui să fie mai modestă, și toată atenția a fost îndreptată spre colanți, atunci imaginea va fi uimitoare.

În zilele noastre, dzhegienele sunt foarte populare, ele sunt un hibrid între elan și blugi, dar tind să fie mai mult de blugi. Ei au adesea buzunare, nituri și alte caracteristici distinctive ale blugi. Dacă fată este o figură ideală, atunci poți purta dzhegins cu orice. Dacă există unele dezavantaje în șolduri, merită să le combinați cu tunici și pisici alungite și tricouri.

Losiny - o bucată de îmbrăcăminte cu adevărat versatilă, combinându-le cu diferite tipuri de topuri, puteți să vă uitați în fiecare zi într-un mod nou și să uimiți înconjurația cu gustul său excelent.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

54 − 49 =