Cum să înveți să mergi pe tocuri: încrezător, frumos și corect | pangudownloads.com
moda

Cum să înveți să mergi pe tocuri: încrezător, frumos și corect

Cum să realizăm armonie de corp și încredere în sine în doar câteva minute? Pentru a face acest lucru, este suficient să purtați pantofi cu toc înalt. Dar cum să faci asta, dacă nu ai purtat niciodată asemenea pantofi? Învățând să mergi frumos în pantofi sau sandale pe stilettos nu este atât de dificil, este suficient să adere la unele recomandări de specialiști.

Cum să înveți să mergi pe tocuri: încrezător, frumos și corect

Aceste pantofi elegant fac o femeie special: schimba imediat mersul său, devine mai grațios și seducătoare, în plus, în acest fel, puteți ascunde unele dintre neajunsurile din cifra de sex feminin.

Secretele alegerii pantofilor

Înainte de a învăța cum să mergeți pe tocuri, trebuie să fie alese în mod corespunzător, astfel încât pantofii să fie la fel de confortabili. Dacă sunteți nou în această afacere, acordați prioritate încălțămintelor de calitate cu un pantof convenabil.

Ele trebuie să vă potrivească neapărat în mărimea și lățimea piciorului, altfel toate încercările de a stăpâni arta mersului pe tocuri înalte nu vor da rezultate pozitive.

Multe fete refuză să poarte astfel de pantofi, deoarece încep imediat să se rănească și picioarele obosite. Dacă ați avut de asemenea această problemă, cumpărați tampoane speciale de gel, vă vor proteja picioarele de oboseală rapidă.

Desigur, toate fetele vor să învețe cum să meargă pe cele mai înalte tocuri, cu toate acestea, este mai bine să înceapă cu un pantof în care înălțimea tocului nu depășește 5 cm. Nu va avea un stres puternic pe picior și nu va provoca nici o dificultate în mersul pe jos. În timp, puteți trece treptat la o înălțime de 8 cm, apoi la 10-12.

Potrivit experților, să începeți să învățați să mergeți mai bine pe tocuri cu bărcile clasice de pantofi. După ce ați ales modelul pe care l-ați plăcut în salonul de încălțăminte, mergeți prin el în hol pentru a vă asigura că aveți dimensiunea potrivită.

Dar uneori se întâmplă că pantofii de vis pentru multe femei sunt pantofi cu toc înalt. În acest caz, trebuie să înțelegeți că nu le puteți pune imediat și că nu puteți merge, sau veți avea o înfățișare ridicolă și stângace. Urmați recomandările specialiștilor și în curând veți merge pe stiletto-uri, nu mai rău decât modelele de pe podium!

Stăpânim arta dificilă

Deși medicii recomandă cu insistență să nu poarte pantofi pe toc, deoarece mersul pe față afectează în mod negativ corpul feminin, totuși în unele cazuri fără el pur și simplu nu se poate face.

Cum să mergeți pe tocuri înalte - mulți oameni vor să știe, dar nu puteți învăța mereu acest lucru, deseori nu puteți să faceți acest lucru fără sfatul specialiștilor.

Învățăm să mergem pe un ac de păr, respectând recomandările care ne vor ajuta să facem visul o realitate și să ne plimbăm grațios cu capul susținut de pantofii tăi favoriți:

Cum să înveți să mergi pe tocuri: încrezător, frumos și corect
  • Aflați această știință acasă sau în birou, unde nimeni nu te vede, ca să nu devii un râs al celorlalți;
  • Pentru primele încercări, nu trebuie să alegeți un călc mai mare de 5 cm, deoarece atunci puteți descuraja dorința de a învăța mai departe. În una sau două săptămâni, picioarele dvs. vor deveni mai puternice și se vor obișnui, apoi puteți merge la un pin mai mare;
  • Uneori, chiar și o călcâie groasă în timpul mișcării poate provoca dificultăți. Dacă și dvs. vă confruntați cu o astfel de problemă, încercați mai întâi să semănați cu o platformă înaltă;
  • Începeți să mergeți încet în pași mici, accelerând treptat;
  • Picioarele trebuie fixate uniform, fără a se îndoi la genunchi, altfel mersul tău va arăta urât și stângace;
  • Când umblați, acordați atenție mai întâi călcâiului atins podeaua, apoi piciorul. Nu ajungeți niciodată complet pe podea, aceasta fiind cea mai frecventă greșeală a multor femei și fete. Trebuie să încercați să deplasați greutatea corpului de la călcâi la vârful piciorului;
  • Nu este nevoie să vă bateți șoldurile, pentru că nu dă o impresie bună fetei din jurul fetei, în plus, poate duce la pierderea echilibrului corpului;
  • Studierea artei de mers pe jos pe stiletto-uri, complica sarcina ta. Pentru aceasta, mergeți nu numai în linie dreaptă, ci încercați să vă așezați, să vă îndoiți, să vă ridicați și să cădeți pe scări.

Dacă vedeți că ați stăpânit deja tehnica de a purta pantofi pe tocuri, ieșiți pe stradă, cum ar fi cumpărăturile de la cel mai apropiat magazin.

Cât de frumoasă este să mergi pe tocuri

Dacă doriți să învățați cum să păstrați pantofii pe stiletto, dar doriți să știți cum să mergeți frumos și cu încredere pe tocuri, această tehnică nu va fi de ajuns pentru dvs. Studiați cu atenție felul în care vă plimbați. Trebuie să stați în fața unei oglinzi mari, ca să vă puteți vedea la înălțime, să vă întoarceți și să vă apropiați, încercând să puneți un picior după altul.

Este important ca bărbia să fie ridicată înaltă, în niciun caz să nu te uiți sub picioarele tale, pentru că astfel de acțiuni ale tale neplăcute vor atrage atenția altora.

Este plăcut să mergi pe stilul cu mersul unei femei încrezătoare, vei avea pregătire fizică bună. În fiecare dimineață, dați câteva minute unor exerciții fizice simple: faceți 10 șezuturi și vă sprijiniți înainte, ceea ce va ajuta la întărirea și întinderea mușchilor viței.

Femeile cu picioarele slabe pentru mai mult de o oră pentru a merge pe tocuri nu pot. Luați acest lucru în considerare și calculați corect oportunitățile, dacă mergeți la lucru, puneți în geantă o pereche de pantofi confortabili.

Rețineți că, dacă nu ai purtat pantofi tocuri, câteva zile pentru a învăța cum să meargă în mod corespunzător tocuri înalte și frumoase, nu poți, va dura mult mai mult timp.

Frumusețe fără a afecta sănătatea

Toate fetele sunt familiarizate cu fraza "Frumusețea necesită sacrificii“. Desigur, de dragul frumuseții, suntem pregătiți pentru mult, chiar neglijăm de multe ori starea propriei noastre sănătăți.

Cu toate acestea, dacă nu doriți să abandonați astfel de pantofi în viitorul apropiat, asigurați-vă că vă lăsați să se odihnească picioarele. Nu purtați pantofi pe tocuri pentru mai mult de 3 ore pe zi. Dacă munca dvs. vă permite să vă schimbați în pantofi de balet confortabili sau chiar papuci în timpul procesului de lucru, utilizați această ocazie.

Cum să înveți să mergi pe tocuri: încrezător, frumos și corect

Tehnica de masterat, ca și în tocuri de mers pe jos în pantofii dvs. preferați, este strict interzisă femeilor însărcinate. Din astfel de pantofi, chiar și acele fete care, înainte de sarcină, purtau doar pantofi pe un refuz de ac de păr. Călcâiele vor întări doar sarcina pe coloana vertebrală, ceea ce este complet nedorit, deoarece are deja un timp greu din cauza greutății unei femei.

După ce vă scoateți pantofii la sfârșitul zilei, efectuați câteva mișcări de rotație cu fiecare picior, îndepărtând astfel tensiunea musculară.

După o lungă ședere pe stiletto-uri, faceți masaj regulat pentru picioare. Dacă cunoașteți înclinația picioarele lor la formarea de vezicule prin purtarea de pantofi chiar și pe o talpă plată, purtând tocuri înalte, nu uitați să puneți într-o pungă câteva patch-uri.

Nu vă fie frică să purtați pantofi cu tocuri, pentru că vă va oferi încredere, armonie și atractivitate!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

88 − 82 =