moda

Како научити ходати по петама: поуздан, леп и тачан

Како постићи хармонију тела и самопоуздање за само неколико минута? Да бисте то урадили, довољно је носити ципеле на високом штитнику. Али, како то учинити, ако никад ниси носио такве ципеле? Учити да лепо ходате у обућама или сандалама на стилетима није тако тешко, довољно је придржавати се неких препорука специјалиста.

Како научити ходати по петама: поуздан, леп и тачан

Ове елегантне ципеле чине жене нарочито: одмах променити ход, она постаје грациозан и заводљив, поред тога, на овај начин, можете да сакријете неке од недостатака женску фигуру.

Тајне избора ципела

Пре него што научите како ходати по петама, они морају бити правилно изабрани тако да су ципеле што је могуће удобније. Ако сте нови у овом послу, дајте предност квалитетним ципелама са погодном ципелом.

Нужно се морају прилагодити величини и ширини стопала, у супротном сви покушаји да се овладате уметношћу ходања на високим потпетицама неће дати позитивне резултате.

Многе девојке одбијају да носе такве ципеле, јер одмах почињу да болују и уморне ноге. Ако сте и ви имали овај проблем, купите посебне гелске подлоге, штите ваше ноге од брзог замора.

Наравно, све девојке желе да науче како да хода на највишим петама, међутим, да је боље да се почне са ципелама у којима је висина пете не прелази 5 цм. То неће имати јак стрес на стопала и неће изазвати потешкоће у ходању. Временом се постепено крећете на висину од 8 цм, а затим на 10-12.

Према речима стручњака, да почне да учи да боље ходају уз пете са класичним чамацима. Након што сте изабрали модел који сте волели у салону ципела, прођите кроз њу у ходнику како бисте били сигурни у праву величину.

Али понекад се дешава да су сан ципеле за многе жене високе ципеле. У том случају, морате схватити да их не можете одмах ставити и не можете ићи, или ћете имати смешан и неспретан изглед. Пратите препоруке стручњака, а ускоро ћете ићи на стилете, а не горе од модела на подијуму!

Ми гајимо тешку умјетност

Иако су лекари снажно препоручује да се не носе ципеле са високим потпетицама, као што је ходање негативно утиче на женско тело, али без њега једноставно не може да уради у неким случајевима.

Како ходати на високим потпетицама - многи људи желе да знају, али то не можете увек научити сами, често не можете учинити без савета стручњака.

Научимо да ходамо по шници, придржавајући се препорука које ће нам помоћи да учинимо сан стварност и грациозно шетати главом која се држи високо у својим омиљеним ципелама:

Како научити ходати по петама: поуздан, леп и тачан
  • Науци ову науку код куце или у канцеларији, где вас нико не види, како не би постао смех у другима;
  • За прве покушаје не би требало да одаберете пету више од 5 цм, јер тада можете само одвраћати жељу да научите даље. За једну или две недеље ваше ноге ће постати јаче и искористити, онда можете ићи на виши пински;
  • Понекад чак и дебела пета током кретања може изазвати потешкоће. Ако се и ви суочите са таквим проблемом, прво покушајте да подсећате на високу платформу;
  • Почните лагано ходајући у малим корацима, постепено их убрзавајте;
  • Ноге треба поставити равномерно, без савијања на коленима, у супротном ће ваше походи изгледати ружно и неспретно;
  • Када ходате, обратите пажњу да је пета додирнула под, а затим прст. Никад не получи на поду, ово је најчешћа грешка многих жена и девојака. Требало би, како је било, покушати премјестити тежину тела од пете до прста;
  • Не морате да бацате кукове, јер то не узрокује добар утисак девојке око девојке, поред тога, може изазвати губитак равнотеже тела;
  • Проучавајући уметност ходања на стилетима, компликују свој задатак. За то идите не само у праву линију, већ покушајте да скучете, савијате, подигнете и паде на степенице.

Ако видите да сте већ савладали технику ношења ципела на петама куће, изађите на улицу, на пример, куповину у најближој продавници.

Колико је лепо ходати по петама

Ако желите да научите како да држите ципеле на стилетима, али желите да знате како лепо и сигурно ходати по вашим штиклама, ова техника вам неће бити довољна. Пажљиво проучите свој начин ходања. Морате стајати испред великог огледала, тако да се можете видјети на пуној висини, повући се и приближити му се, покушавајући да ставите једну стопу за другом.

Важно је да ваша брада буде подигнута висока, ни у ком случају не гледајте под ноге, јер ће вам таква неумољива дејства привући само пажњу других.

Лепо је ходати по стилетту са ходом од самопоуздане жене, добићете добру физичку припрему. Сваког јутра, дајте неколико минута једноставним физичким вежбама: урадите 10 седишта и нагните се напред, ово ће помоћи да ојачате и истегнете мишиће телади.

Жене са слабим ногама дуже од сат времена не могу. Узмите ово у обзир и исправно израчунајте своје могућности, ако радите на посао, ставите врећу резервни пар удобних ципела.

Сећам се, ако нисте носили ципеле пете, а неколико дана да науче како да хода правилно високе потпетице и лепа, не можеш, то ће бити потребно много више времена.

Лепота без штете по здравље

Све девојке су упознате са фразом "Лепота захтева жртву". Наравно, због лепоте, спремни смо за много, чак често занемаримо стање сопственог здравља.

Међутим, ако не желите да напустите такве ципеле у блиској будућности, обавезно пустите да се ноге одморе. Не носите ципеле на стилетима више од 3 сата дневно. Ако ваш рад дозвољава прелазак у удобне балетске ципеле или чак папуче током радног процеса, искористите ову прилику.

Како научити ходати по петама: поуздан, леп и тачан

Мастеринг техника, као у петама који шетају својим омиљеним ципелама, стриктно је забрањена трудницама. Од таквих ципела, чак и оне девојчице које су прије трудноће носиле само ципеле на отпадници. Пете ће само ојачати оптерећење на кичми, што је потпуно непожељно, јер већ има тешко време због тежине жене.

Након што уклоните ципеле на крају дана, урадите неколико ротационих кретања са сваком стопалом, чиме ћете уклонити напетост мишића.

Након дугог боравка на стилетима, урадите редовну масажу стопала. Ако знате склоност својих стопала до формирања пликова од носи ципеле чак и на равној табанима, носи високе потпетице, не заборавите да ставите у кесу неколико закрпе.

Не бојте се носити ципеле пете, јер ће вам пружити самопоуздање, хармонију и атрактивност!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

− 1 = 8