moda

Ochelarii transparenți: de ce sunt necesare și cum să le alegeți

Punctele de astăzi au devenit nu doar o necesitate, ci și o adăugare elegantă și la modă la imaginea unui bărbat, indiferent de sexul său. Dacă protecția solară este potrivită doar în zilele fierbinți și însorite, mită transparentă de sticlă cu versatilitatea și originalitatea.

Există mai multe tipuri de aceste pahare - pentru fiecare gust și pentru diferite nevoi:

Ochelarii transparenți: de ce sunt necesare și cum să le alegeți
 • cu o lentilă de corecție;
 • cu efect de protecție împotriva radiațiilor solare;
 • să lucreze la calculator;
 • imagine, fără o lentilă corectivă.

Astfel de accesorii sunt femei și bărbați. Există, de asemenea, multe tipuri de cadre. Ele vin în diferite culori și dimensiuni. Este un adevărat noroc să întâlniți un astfel de agent de vânzări care ar lua în mod profesional ochelari transparenți pentru persoana din magazin, potrivită pentru forma feței și stilul individual. O altă opțiune este să selectați totul pe cont propriu, luând în considerare mai mulți factori. Ele sunt decisive în selectarea cu succes a punctelor.

Pentru ce stiluri sunt potrivite ochelarii transparenti?

Desigur, liderul este stilul de afaceri al îmbrăcămintei. Dacă o persoană lucrează în birou, ochelarii transparenți vor sublinia foarte bine o imagine gravă și respectabilă.

Mai mult, oamenii de stiinta au dovedit ca oamenii din ochelari sunt intotdeauna perceputi mai serios, sunt considerati mai inteligenti. Acest lucru poate juca în mâini dacă o persoană urmărește să urce pe scara de carieră.

Ochelarii transparenți selectați se vor potrivi cu aproape orice stil, făcând imaginea mai strictă. Mai ales interesant să-și bată hipsterii. În acest caz, ochelarii par să curgă în stilul modern și să devină o parte integrantă a acestuia. Unele modele de femei merg la bărbați și, invers, invers.

Formă de ochelari

Ochelarii transparenți: de ce sunt necesare și cum să le alegeți
 1. clasic. O opțiune win-win, în special pentru cei care au dificultăți în alegerea formei de ochelari. Desigur, pentru stilul de afaceri există doar un clasic. Mulți stilisti recomandă ca aceste ochelari să aibă toată lumea, indiferent de preferințele lor. Există multe opțiuni clasice pentru fiecare formă a feței.
 2. „Picături“. Este, de asemenea, o formă universală, se adresează multor oameni, dar nu orice stil merge. Casual este opțiunea cea mai optimă pentru acest lucru.
 3. Oval, cu o ușoară înălțime de sus. Acestea sunt recomandate deținătorilor unei forme dreptunghiulare a feței.
 4. Ochelari mici cu muchii rotunjite. Acestea pot fi purtate de oameni cu o față triunghiulară.
 5. Într-un cadru rotund. Categoric contraindicate fete și bărbați cu chipuri rotunde. Ele pot fi purtate de către posesorii de forme ovale ideale.
 6. ochelari formă dreptunghiulară. Ei se potrivesc doar cu oamenii subțire, compensând disproporția.

Puțin în legătură cu cadrul

Efectul unei forme bine alese de accesoriu poate strica cadrul ridicol. Rolul este totul - de la grosime la culoare. Pentru a determina rapid tonul, la începutul montajului trebuie să purtați ochelari în rame negre, albe și roșii. Apoi, trebuie să selectați în intervalul tonului care se potrivește cel mai bine. Cel mai universal, de drept, este negru.

Ochelarii transparenți: de ce sunt necesare și cum să le alegeți

Dacă ochelarii recomandați pentru formular nu prea îți plac, trebuie să încerci să joci cu grosimea jantei - alege mai gros sau, dimpotrivă, mai subțire.

Un cadru de culoare este o alegere a oamenilor curajoși care nu se tem să sublinieze individualitatea lor. Este mai ușor să alegeți culoarea potrivită pentru cei care au o anumită gamă de tonuri în dulap.

Există o selecție largă de ochelari cu un cadru transparent. Ele par impresionante și foarte elegante. Datorită acestui accesoriu, acest accesoriu a devenit foarte popular în rândul tinerilor.

Dezavantaje și avantaje ale ochelarilor transparenți

Avantajele pentru astfel de produse sunt destul de multe:

 • ele pot ascunde unele defecte pe piele,
 • accentua stilul omului,
 • multe modele sunt echipate cu protecție la ochi de la ultraviolete sau sunt proiectate să funcționeze la calculator,
 • ochelari transparenți, ca toți ceilalți, protejează ochii de praf și nisip de pe stradă, ridicați de vânt.

Un astfel de accesoriu poate schimba în mod fundamental imaginea unei persoane, îmbunătățește aspectul ei, accentuează frumusețea feței și ascunde unele din neajunsurile formei sale.

Din nefericire, există un dezavantaj semnificativ în cazul ochelarilor transparenți. Dacă nu au o lentilă corectivă și sunt înlocuite cu o sticlă obișnuită (în accesoriile imaginii), atunci în timp poate afecta grav starea de sănătate a ochilor. Ideea este că rama devine un obstacol în calea vederii laterale. O persoană trebuie întotdeauna să-și întoarcă capul într-o direcție sau alta. Prin urmare, oftalmologii sunt sfătuiți să poarte astfel de ochelari numai din când în când.

Separat despre calitatea accesoriilor de moda

Dacă nu există bani pentru un model frumos de marcă de brand dovedit, este mai bine să nu cumpărați ochelari deloc.

Există motive pentru aceasta:

Ochelarii transparenți: de ce sunt necesare și cum să le alegeți
 1. Ochelarii trebuie să fie de înaltă calitate și să își îndeplinească bine funcția dorită - materiale ieftine pe care le place să le înlocuiască, stricând vederea.
 2. Aceeași calitate ar trebui să fie și toate celelalte elemente - cadru, monturi. Producătorii incorecți economisesc adesea pe ei, ceea ce duce la o uzură rapidă a produsului.
 3. În magazinele de marcă când cumpărați un model cu protecție solară, acesta poate fi verificat pe un dispozitiv special care să confirme calitatea. Pe piețele sau alte puncte de vânzare, această oportunitate nu este oferită. Mai mult decât atât, trebuie să fie verificate pe produse cu un filtru de polarizare. Ar trebui să întunecă lumina soarelui, să îmbunătățească vizibilitatea.

Este necesar să se înțeleagă că prețul ochelarilor de calitate fără o lentilă corectivă, fără protecție împotriva luminii ultraviolete, ar trebui să înceapă de la 1500 de ruble.

În magazine, adesea clientului i se pot oferi modele de companii diferite, care vor diferi și în politica prețurilor. Consultantul trebuie să se întrebe separat despre calitatea tuturor elementelor. La un producător, calitatea lentilei poate fi mai mare, în timp ce cealaltă are o montură mai durabilă de jante și arcuri. Ochelarii bărbați costă de obicei mai mult. O atenție deosebită ar trebui acordată calității modelelor de condus la volan.

Cumparând un model necertificat, ieftin, trebuie să fii pregătit pentru faptul că ochelarii vor deveni în curând fără valoare.

Cum pot prelungi durata de viață a ochelarilor transparenți?

Pentru a vă asigura că accesoriul a fost purtat de mult timp și nu și-a pierdut aspectul original, este necesar să vă amintiți câteva reguli simple:

Ochelarii transparenți: de ce sunt necesare și cum să le alegeți
 • nu-l poți purta pe cap. Aceasta întinde arcul, strică dispozitivele de fixare. După astfel de șosete, ochelarii nu se potrivesc bine pe nas;
 • trebuie să protejați geamul de orice impact mecanic - nu aruncați ochelari în pungă și nu lăsați-i în altă parte fără o acoperire specială de protecție. Acest accesoriu va împiedica zgârieturile. După cum știți, chiar și câteva astfel de daune minore pot afecta grav viziunea unei persoane. În plus, ochelarii cu zgârieturi își pierde pur și simplu aspectul atractiv;
 • Trebuie să purtați o cârpă moale fără scame pentru a șterge ochelarii. Acest lucru este necesar pentru a curăța lentila de praf de stradă, boabe de nisip, amprente digitale.

Ochelarii transparenți au devenit un favorit favorit imaginii multor oameni de vârste diferite. Rotundă, dreptunghiulară sau pătrată - se potrivesc bine atât într-un stil strict de afaceri, cât și la modă de zi cu zi. Acum este prezentată o selecție largă de forme și cadre de diferite culori. Prin urmare, chiar și cei mai exigenți fani ai ochelarilor pot alege un model bun.

Pentru a vă asigura că accesoriul durează mult timp și nu determină o scădere a vederii, urmați instrucțiunile producătorului pentru îngrijirea acestuia.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

73 + = 82