Панталоне са цвјетним исписом - са чиме носити? | pangudownloads.com
moda

Панталоне са цвјетним исписом – са чиме носити?

У овој топлој сезони, дизајнери одлучили да притиснете рефрен црно-беле хаљине, а на улицама засновали на хиљаде жена чија ноге су обучени у цветним панталонама различитим степенима ширине и дужине. Оваква канцеларија за боју косе у радним данима, а викенд га чини још живим и елегантнијим.

Али, чим се панталоне са цвјетним одштампом налазе у вашем гардероби, долази време страшних мигрена: са чим се њима носити? Где да се обучем? И како је исправно направити цвјетну слику, а да не прелазимо на ивицу лудила и ласкивости? Испоставило се да је све једноставно: испробајте нову хаљину у две варијације – лагане и строге “Оффице”. Да ли је тешко? Никако!

У стилу цасуала

Панталоне са цвјетним исписом - са чиме носити?

Слободни правац у моди враћа се са деведесетих година с брзином бумеранга, пружајући могућност да поново уживају у максималној удобности, практичности и удобности, али у више “Цвет” формат, а не заскорузлом деним.

Решавање проблема како и са којим носити цасуал панталоне са цветним исписом, морате се фокусирати на штампу, и стога, да све остало треба бити монофоно. На примјер, флористичке коже треба допунити бијелим ципелама и мајицом светло сиве боје, што резултира слатким, нежним љетним луком.

Једна од најелегантнијих комбинација може се сматрати љетним цвјетним панталонама и блузом у полка тачкама или пругама. Звучи невероватно, али једном обучен на сличан начин, нећете бити у стању да се одупре прилику да додатно експериментисање, комбинујући грашак са ненормалним отисцима стриктно геометрију дечјих образаца.

Ако ваша машта и храброст не познају границе, можете узети пример из шокантне Оливије Палермо. Ова невероватна прва жена обучена струиасцхиеиа летње панталоне са цветним принтом у компанији са леопарда судским ципеле, за коју је стекао част да буде највише екстравагантно и ултрамодеран дама са иновативног размишљања.

У стилу “канцеларије”

Лето – ово је прилика да се мало диверзификују пословна гардероба досада, и мало експериментишете са канцеларијским луком. Зашто то не радите с панталонама?

Јасно је да не говоримо о шареним бојама и огромним свијетлим отисцима, већ о скраћеним панталонама са Мала и осјетљива цвјетна одштампа врло је чак и прикладна, нарочито ако њихова резова подразумијева ригор и ограничење.

Панталоне са цвјетним исписом - са чиме носити?

Боље их комбинирати са бијелим врхом, блузом или кошулом, а ципеле на пети, иако на ниском нивоу. Подигните тамну ципелу која ће тежити слику, а освежити спремљеног лука с сјајним додацима, накитом и украсима.

Где могу да идем у овој форми? Обавезно се појавите на њему на пословном састанку, преговорима, званичној вечери или корпоративној забави.

Правила избора

Углавном, у ствари можете носити све, главна ствар није фокусирање само на модерне боје, величину цвијећа или њихов број. Обавезно пажљиво измерите нову ствар, јер обрасци на њој могу визуелно попунити кукове, проширити их, или, обратно, учинити ноге сувише танке и неугодне.

Панталоне са цвјетним исписом - са чиме носити?

На пример, ако је ваш доњи екстремитети не разликују идеалне параметре, најбоље је да носи цветни панталоне са малим цветова и танке линије шивење и без расутих цртежа на куковима. Слична препорука односи се на џепове изнад главе, лампере и друге елементе сјећања.

Панталоне са цвјетним исписом, модерно у овој години 2015, требало би да се прилепи чврсто, али не стисните ноге. Изузетно популарни су текући модели израђени од висококвалитетних и лаганих тканина, пружајући осећај удобности, хладноће и лепоте.

Узмите у обзир да таква одећа не може бити просветљење на било који начин, иначе романтична и модна особа може брзо да се претвори у вулгарну особу.

Од додатне опреме треба користити:

 • Широки обрасли шешири;
 • украси злата;
 • квалитет и велики накит у тону;
 • разне перле, наруквице, наруквице и тако даље.

Једини недостатак је што су хлаче с цвјетним одштампом скоро наручене за пуно даме, јер такав цртеж визуелно додаје волумен на ноге.

Хајде да сумирамо резултате

Чини се да је пуно написано и да је све тешкоће узети у обзир и не заборавити.

Заправо, само неколико правила, а да сте у лето 2015. године били најмодернији и “цвет” запамтите следеће:

Панталоне са цвјетним исписом - са чиме носити?
 • Активни цветни мотиви разблажују се у једноделним стварима и мешају исписи
  спремни за повећану пажњу других;
 • Други део слике треба да буде изузетно једноставан, без ручева, лука, чипки и других украса;
 • Подигните једну палету боја цветова, јер разнотон ће изазвати осећај циганства;
 • За пуне ноге цвјетне хлаче се не уклапају, али са вертикалним украсима – врло равномерно. Они ће визуелно истегнути црту и дати му витку;
 • Савршена спољна одјећа – врхови, блузе и кошуље неутралних тонова, кожних јакнића и блазера (ово је у хладном времену).

Упркос навалљивој фриволости, цвјетна одјећа захтијева пажљиво размишљање о кориштењу на општи начин.

Њено присуство истовремено може учинити жену невероватно романтичном и необичном, или се претворити у матриошку, што узрокује ироничан, па чак и јадан осмех.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

62 + = 72