Stilul american în haine: care este caracteristica lui | pangudownloads.com
moda

Stilul american în haine: care este caracteristica lui

America este o țară în care mulți se asociază cu libertatea și democrația. Și trasaturi similare sunt urmărite nu numai în politică, ci și în muzica și modul de viață al populației din această țară uimitoare. Există o anumită libertate în garderobă.

Stilul american în haine: care este caracteristica lui

De exemplu, nici o femeie americană nu ne va înțelege pe fata noastră, care pune pe față un set complet de produse cosmetice și scoate din pantofi de vacanță numai pentru a merge la pâine.

În America, într-o astfel de situație, o femeie va pune pur și simplu primul lucru care a venit la mâna ei și merge la magazin. Și astăzi vă vom spune despre acest stil uimitor american.

Înapoi în timp "Wild" America pe teritoriul său a fost formată în stil cowboy. Caracteristica sa este confortul și libertatea de mișcare. Ceea ce este cel mai interesant, pentru a se potrivi cu acest stil, nu este necesar să cheltuiți mulți bani.

La urma urmei, cu siguranta in dulapul tau exista blugi si un tricou intr-o cutie. Și dacă adăugați cizme negre și o pălărie cu margini largi la astfel de elemente ale imaginii, atunci imaginea ta se va dovedi impresionantă.

Caracteristicile stilului american pentru fete: ceea ce trebuie să aveți în garderobă

Ce este moda americană?

Stilul american în haine: care este caracteristica lui

Mai întâi de toate, sunt blugi! Au fost foarte solicitate în toate țările de mulți ani. Și în vremea noastră nimeni nu acordă importanță faptului că primul a fost la început un material pentru crearea unei uniforme exclusiv de lucru. Dacă trebuie să înțelegem, multe întreprinderi permit astăzi utilizarea blugi obișnuite fără detalii pretențioase, chiar ca un element de stil de birou.

Dar în viața de zi cu zi poți purta blugi originali, decorați cu pietre, nituri, patch-uri, dungi. Le puteți purta cu tricouri luminoase, cu toate tipurile de bluze, jachete, veste. Și pentru ca imaginea să fie completă, trebuie să folosiți accesorii cum ar fi cercei mari sau brățări.

O altă caracteristică a stilului american este direcția sportivă. În dulapul fiecărui american care se respectă, există un număr imens de tricouri, cămăși, șepci de baseball, jachete sportive și, desigur, adidași.

Apropo, este astăzi foarte popular în America de a decora un costum sportiv cu simboluri naționale, fie că este steagul Americii, fie Statuia Libertății.


De asemenea, merită acordată atenție colorării dulapului american. Amintiți-vă că în acesta se găsesc numai culori sigure și luminoase. Această culoare în haine, cum ar fi gri, negru și alte nuante sumbre nu sunt populare. Prin urmare, dacă într-adevăr doriți să deveniți ca o fată americană, trebuie să purtați întotdeauna lucruri numai tonuri luminoase saturate. Astfel, putem concluziona că americanii aderă la motto-rochie confortabil, luminos, combina incongruous și să fie libere.

Stil american de îmbrăcăminte: cum să alegi dulapul drept

De-a lungul anilor, îmbrăcămintea în stilul rezidenților americani a dobândit o anumită animație, iar acum peste tot în lume femeile încearcă să fie mai mult ca femeile americane.

Și acum enumerăm caracteristicile dulapului unui american:

Stilul american în haine: care este caracteristica lui
  • Lipsa completă a luxului în costumele. Adică, cu cât imaginea este mai simplă, cu atât mai bine;
  • Utilizarea țesăturilor naturale - in, bumbac, denim. Lucrurile realizate din astfel de materiale sunt bune pentru aer. Ele sunt, de asemenea, mult mai ușor de combinat cu pantofi și pălării;
  • Preferate sunt formele de siluete adiacente și semi-adiacente, este posibilă tăierea liberă. Moda americană vă permite să combinați obiecte unele cu altele, creând multe combinații pentru fiecare zi;
  • Prezența amprentelor cu imaginea idolilor, caractere de desene animate, inscripții;
  • Rochie de la catitor, tocuri inalte sunt prezente in garderoba femeilor americane, dar sunt purtate in cazuri speciale, cum ar fi o petrecere, intalniri de afaceri. Dar pentru fiecare zi femeile aleg blugi, tricouri, adidași, cizme de cowboy;
  • Trebuie să fie un set sportiv de haine - pantaloni, hanorace, jachete, tricouri și tricouri. Și, în mod necesar, ieftin, cumpărat pe adidași, adidași;
  • Prezența tuturor tipurilor de îmbrăcăminte pentru denim. Americanilor le place să poarte pantaloni scurți și să nu le refuze nici măcar pe vreme rece;
  • În ceea ce privește bijuteriile de costume, merită să cumpărați bijuterii ieftine, dar de înaltă calitate. Ornamentele din metale prețioase și pietre sunt purtate de femeile americane numai la ocazii speciale.

Acum, cu privire la machiaj. Regula de bază este, în acest caz, utilizarea unui minim de produse cosmetice. Gândește-te singur, pentru că buzele vopsite și ochii dens străpunsi nu pot fi combinate cu stilul sportiv american de haine.

Apropo, în America, femeile pot combina astfel de elemente ale dulapului ca rochie de dantelă, jachetă de piele și cizme înalte pe pană. Și indiferent cât de ciudat a sosit, această combinație arată destul de drăguță.

Dacă te uiți în vestiarul unui american, atunci vei fi foarte surprins. Veți găsi acolo haine care nu au fost purtate de mult timp, obiecte care se poartă foarte des, și lucruri care au crescut deja. În dulap va fi o cantitate mare de lenjerie de corp, pălării, mănuși. În același timp, merită remarcat faptul că cea mai mare parte a dulapului a rămas de la bunica și nimeni nu o va purta. Cu toate acestea, ocupă un loc important în dulap.

Stilul american în haine: care este caracteristica lui

Din acest motiv, de fiecare dată când apare întrebarea, ce îmbrăcăminte să poarte la o petrecere, un american se plânge că nu are nimic de pus pe și se duce la magazin pentru o altă achiziție. Și stocul de lucruri inutile crește.

Poate că aceasta este una din acele trăsături ale modei și ale vieții femeilor americane, care nu ar trebui moștenite. Va fi mult mai bine dacă știi ce ai în garderoba ta.

Iar în ceea ce privește lucrurile inutile, revendicările esoterice - elimină o mulțime de energie de la proprietar, împiedicându-i să trăiască o viață plină și fericită. Nu se știe cât de corectă este această afirmație, dar recomandăm ca toate fetele să arunce lucruri vechi doar în caz.

Acum, în ceea ce privește brandurile și modul de alegere a costumelor. Aproximativ 80% dintre femeile americane își susțin producătorul numai pentru că astfel de haine sunt mai ieftine.

În ceea ce privește alegerea, atunci niciun american care respectă auto-respectul nu va alerga în jurul magazinelor în căutarea unei rochii.

Particularitatea fetelor americane este că preferă să facă cumpărături în magazine centralizate și, cu ajutorul unui consultant, își aleg odată îmbrăcămintea, pantofii și accesoriile.

O atitudine specială în rândul americanilor în ceea ce privește capul. Pălării, șepci de baseball, kepi, bereți purtați. Uneori, cu ajutorul unei pălării, se joacă întregul aspect ales. De exemplu, o haină de dennima costum frumos pălărie de cowboy pentru pantaloni - capac carouri, o fusta este de dorit să se selecteze și ia cu sport este combinat capac.

Interesantă este atitudinea față de pantofii pentru femeile americane. Pe străzi se întâlnește o fată care se plimba într-un costum de afaceri și pantofi de balet sau în adidași. Acest lucru nu surprinde pe nimeni. Toată lumea știe că în geantă poartă o frumoasă pereche frumoasă de pantofi de birou. După cum puteți vedea, atitudinea față de hainele femeilor americane este foarte ciudată. Și, poate, o astfel de atitudine liberă față de alegerea stilului ar trebui să fie adoptată de noi!

Caracteristicile stilului american de haine pentru adolescenți

Stilul american în haine: care este caracteristica lui

După cum știm cu toții, adolescenții au o viziune complet diferită față de adulți. Și, periodic, extravaganța costumelor lor poate fi invidioasă. Dacă vorbim despre adolescenți americani, nu se poate spune că stilul lor este oarecum diferit "Adult" moda. Nu sunt costume de afaceri și rochii de cocktail.

Baza dulapului este o varietate de opțiuni pentru îmbrăcămintea de denim și ca o completare a acesteia, pulovere, cămăși și tricouri. Ei nu sunt interesați de noutățile tendințelor modei. Nu folosiți în hainele lor blănuri naturale, piele.

Dar toate acestea se datorează faptului că, la această vârstă, nu au averea necesară pentru a cumpăra astfel de lucruri. Imediat ce situația financiară se îmbunătățește, lucrurile apar mai scumpe în garderoba tinerilor americani.

În general, adolescenții au aceeași atitudine față de îmbrăcăminte, la fel ca la adulți. Criteriile principale de selecție sunt ieftina, comoditate și un sentiment de libertate completă.

După cum puteți vedea, stilul american de haine este destul de simplu și convenabil.

Și dacă vreți să o urmați, încercați să vă îmbrăcați cât mai simplu posibil. La urma urmei, dacă vă gândiți la asta, folosirea acestui stil în viața de zi cu zi vă va facilita foarte mult viața.

Poti cel putin sa dormi putin mai mult, in loc sa tragi o fata pentru o excursie la magazin!   

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

35 + = 45