mode

Bontjas van nutria: hoe te kiezen, te dragen en voor zoiets te zorgen

Bijna elke vrouw droomt ervan een pelsjas te hebben. En nu is dit moment aangebroken: je kunt het je eindelijk veroorloven het te kopen. Maar hoe het optimale model te kiezen dat al uw waardigheid benadrukt. In de eerste plaats moet je rekening houden met je leeftijd. Als je als jong meisje een nertsmantel koopt, voeg dan een paar extra jaren toe aan je uiterlijk.

Dit kan worden verklaard door het feit dat de nerts vrij duur bont is, dat het meisje in vijfentwintig jaar eenvoudig niet kan kopen. Voor een jonge leeftijd is een bontjas van nutria meer geschikt, waarover we het vandaag hebben.

Waarom zou je voor zo'n vacht kiezen?

Bontjas van nutria: hoe te kiezen, te dragen en voor zoiets te zorgen

Allereerst wil ik opmerken dat de nutria nogal licht is. Dus zelfs als u een lange jas koopt, zal deze geen druk uitoefenen op uw schouders. Wat betreft het uiterlijk lijkt de nutria erg op de bever, waarvan het pelsproduct veel duurder is. En dit betekent dat als je een succesvol model oppakt, de outfit er veel duurder uit zal zien dan hij in werkelijkheid is.

De tweede reden waarom u een bontjas van gescheurde nutria moet kopen, is vochtbestendigheid. Omdat dit knaagdier in water leeft, beschermt de pelsjas perfect tegen onderkoeling en een hoge luchtvochtigheid. Deze factor heeft ook de kwaliteit van pelsproducten beïnvloed. Als je onder de regen valt, wees dan zeker - niet nat worden. Ja, en de hitte van dit materiaal is uitstekend.

En de derde reden waarom u zo'n bontjas zou moeten kopen, is de prijs. Zoals we al hebben gezegd, kan zo'n bontjas voor een lage prijs worden gekocht. Daarnaast kun je voor vijftien of twintigduizend roebels niet alleen een bruine jas krijgen, maar ook roze of gouden.


Deze kleurvariëteit heeft helemaal niets te maken met het feit dat het materiaal is geverfd. Het blijkt dat op sommige boerderijen meerkleurige knaagdieren worden gefokt. Dus het blijkt dat de roze pool absoluut natuurlijk is. Heel populair is de witte bontjas van de nutria.

Maar het is erg duur om dergelijke gekleurde voedingsstoffen te laten groeien. Om deze reden schilderen veel fabrikanten gewone gewone voedingsstoffen en verkopen ze. Het lijkt erop dat de slechte, omdat de geverfde vacht - het is niet ongewoon en het snelt heel normaal. Ja, en qua uiterlijk onderscheidt de vacht van nutria zich door helderheid en originaliteit.

Maar als de verf slecht is aangebracht, riskeer je hem naar je kleren te verplaatsen. Om iets van mindere kwaliteit te bepalen, heb je een effen witte doek nodig. Koop het voor het kopen op de vacht. Als de stof kleine kleurvlekken heeft, is het beter om een ​​bontjas in een andere winkel te kopen. En nu, wanneer we de details van de keuze van het bont hebben bedacht, laten we eens kijken hoe we een bontjas van nutria kunnen opslaan in de zomer of in de winter.

Hoe goed te zorgen voor een bontjas van nutria in de winter

Bontjas van nutria: hoe te kiezen, te dragen en voor zoiets te zorgen

Laten we eerst eens kijken naar hoe je voor een bontjas uit pelsnutria moet zorgen. Het is belangrijk om te weten dat zijn belangrijkste vijanden sneeuw, water of chemie zijn. Natuurlijk, gezien de kwaliteit van het vlees, maakt u zich geen zorgen over het feit dat de pelsjas nat wordt.

Maar als dit probleem al is opgetreden, moet je het goed schudden en hang het in een verticale positie weg van de batterij of verwarming. Nadat de pelsjas van de geschilde geschoren nutria gedroogd is, moet je hem kammen met een kam.

Aandacht alstublieft! De kam moet met stompe en zeldzame tanden zijn, anders kun je het ding verpesten.

Laten we het nu over de geuren hebben. Zoals we weten, absorberen alle pelsproducten ze perfect. En om deze reden gieten veel vrouwen royaal bont op parfums, willen ze altijd perfect ruiken zonder al te veel moeite.

Maar bedenk wel dat alcohol het materiaal aanzienlijk kan beschadigen. Daarom, als u wilt dat het ding lekker ruikt, raden we aan parfum op de voering aan te brengen.

Om dezelfde reden raden deskundigen niet aan om vlekken met alcohol te reinigen. De beste oplossing is om het ding aan de stomerij te geven.

En nog een ding: veel vrouwen dragen alleen een bontjas tijdens de grote vakantie, en dan zijn ze verbaasd dat het binnen een paar jaar al ongeschikt is voor sokken. En hierin is niets verrassends, want in de kast wordt de pels gevangen, kan deze worden gekauwd door een mot. Experts adviseren u om een ​​vachtjas te dragen van gescheurde nutria op ijzige dagen, aangezien droge ijle lucht het ding zo lang mogelijk zal helpen houden.

Hoe zorg je voor een bontjas in de zomer

Bontjas van nutria: hoe te kiezen, te dragen en voor zoiets te zorgen

Hoe we in de winter een vacht kunnen houden die we al bedacht hebben. Maar hoe kun je zo'n vachtschoonheid in de zomer behouden? Koop eerst een speciaal geval. Probeer hierbij een tas te kopen die is gemaakt van stof, geen plastic.

Nu, met betrekking tot het temperatuurregime. Probeer een bontjas niet samen met andere dingen op te bergen, want in het drukke gebied kan de pels vervormen. Bovendien heeft de gevulde kast meestal een hoge temperatuur, die ook het uiterlijk negatief kan beïnvloeden. In het ideale geval zou u deze dingen in een apart kluisje moeten opslaan.

En als je een speciale koelkast hebt voor het bewaren van bontproducten, dan kun je voor je spullen geen zorgen maken, ze zullen er 100 bekijken.

Hoe maak je een bontjas voering schoon

We weten allemaal dat je jassen niet kunt wassen. Maar wat als de voering nogal vies werd? Het is tenslotte niet alleen niet hygiënisch, maar kan ook de kwaliteit van pels negatief beïnvloeden. Dus nu vertellen we je hoe je de voering van de pelsjas van de nutria moet reinigen.

Er zijn twee manieren om dit te doen:

  1. schilfer de voering;
  2. maak de voering schoon met de vacht.
Bontjas van nutria: hoe te kiezen, te dragen en voor zoiets te zorgen

En elk van deze manieren heeft zijn voor- en nadelen. Als u de voering en de bovenkant schoonmaakt, bestaat er een groot risico dat u het ding verwoest. En lange pelsjassen worden op deze manier niet zo goed gewassen, omdat het zo oncomfortabel is om ze zo te houden dat de vacht niet onder water valt.

Wanneer u de tweede methode gebruikt, moet u een speciale stomer aanschaffen in de naai-winkel. En hij is trouwens vrij veel.

Aandacht alstublieft! U mag in geen geval de voering afsnijden, zodat u de voering zelf en de in tweeën gesneden paal kunt beschadigen.

En nog een ding: Was de voering in geen geval in warm water. Zodat ze kan gaan zitten.

Zoals je kunt zien, moeten zowel korte als lange jassen van nutria zorgvuldig worden verzorgd. Bewaar ze niet in een opgezette hoes en zonder hoesje.

Ja, en zoiets achterlaten voor een feestelijke gelegenheid is het ook niet waard. Draag zulke dingen en voel je als een koningin! Veel succes!  

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

9 + 1 =