Hoe de gebreken van de buitenkant te verbergen | pangudownloads.com
mode

Hoe de gebreken van de buitenkant te verbergen

Om te verbeteren wat de natuur ons heeft gegeven, is voor elke vrouw een belangrijke en waardevolle taak. Werk aan vertrouwen en leer jezelf in het engelachtige karakter is veel gemakkelijker als je van je spiegelbeeld houdt.

Hoe de gebreken van de buitenkant te verbergen

Maar als een meisje kijkt en denkt - ik ben lelijk, wat moet ik doen ?! - dan voordat de depressie al binnen handbereik is. We doen ons best om u te helpen attractie te vinden, dus vandaag hebben we het beste advies over dit onderwerp voorbereid. 

Wat te doen als je lelijke benen hebt

Huil niet voor een spiegel, maar verander. Veel van de tekortkomingen van het figuur kunnen met succes worden verborgen door kleding, dus wat is er - maak er zelfs waardigheid van!

Om te beginnen is pronken met de imperfectie van de figuur een slechte vorm, dus nu moet je de kledingkast inspecteren en kleding en schoenen schoonmaken die je uiterlijk bederven.

Taboe voor dunne benen:

 • Schoenen en platformschoenen;
 • Laarzen met een brede laars;
 • Schoenen en kleding in de stijl van militairen;
 • Zwarte kleding;
 • Broek in een verticale dunne strook. 

Taboe voor dikke benen:

 • Laarzen van laarzen;
 • Hiel schoenen;
 • Schoenen zonder hakken;
 • Gebreide dingen;
 • Sweatshirts en vesten zonder riem;
 • Beige broeken en rokken. 

Over het algemeen moet je, als er een probleem is met je benen, dingen verwijderen die de onderkant accentueren en de bovenkant blokkeren: vormeloze blouses, jasjes, kleding zonder taille. Misschien is het nodig om de mini te verlaten, wat het grootste probleem is voor lelijke benen.

Trouwens, het verlaten van de mini-rok is best mogelijk in het voordeel van een lange rok met een snit. Dit is het beste om te doen als je knieën lelijk zijn en je benen vol zijn. Midi-rok geeft de verkeerde proporties voor een mollig figuur, maar een goed zittende maxi met een klassieke incisie erachter ziet er erg indrukwekkend uit en verbergt alles wat niet hoeft te worden getoond. 

We vullen de kledingkast aan met supersvases

Ben je er vanaf gekomen, leg het opzij? Uitstekend! Nu zijn we van plan de juiste dingen te kopen, die niet alleen onnodig zullen verbergen, maar ook het beste in je figuur benadrukken. Hier zijn slechts een paar win-winideeën voor de garderobe, waaruit uw reis naar de wereld van onberispelijke stijl begint. 

Universele schoenen. Klassieke boten of gesloten sandalen op een stabiele, rechte hak van 7 cm maken een absoluut defect van de benen visueel glad. Belangrijke nuance: kies een ronde cape en een modieuze huidtint, en corrigeer magisch de lengte, breedte en vorm van de poten. 

Jockey laarzen. De perfect passende bootleg visueel uitlijnt, verlengt, creëert een prachtig silhouet. Belangrijke nuance: de bootleg zou zonder manchetten moeten zijn en de knieën ongeveer in het midden bedekken, anders zal uit het niets de kromming van de benen verschijnen. 

Het vest. In het verleden, een uniform van een zeeman, en nu - de meest modieuze top, gaat het vest voor iedereen zonder uitzondering, want het valt niet onder een regel of verbod. Het maakt het mager, sappiger, gladder, slanker, maakt de asymmetrie van de boven- en onderkant glad en transformeert eenvoudig de dagelijkse outfit enorm. Een belangrijke nuance: we hebben het hier over een klassiek gestreept vest met een breedte van 11 mm. 

Hoe de gebreken van de buitenkant te verbergen

Jacket is een zeis. Een meisje in een kort jasje met een asymmetrische snit wint altijd: elke broek, jeans, rok wordt onmiddellijk correct gedecoreerd, als je een cool jasje hebt. Het geheim is dat het jack precies op de taille eindigt. 

Bontkraag. Natuurlijke, mooie vacht, waarvan je de kleur hebt, trekt de aandacht naar het haar, ogen, ziet er zacht en vrouwelijk uit. Niemand zal naar onvolmaakte benen kijken, als je een fantastische vacht hebt!

Ga door met het vullen van de kast met de juiste dingen, en je gebrek aan vertrouwen laat geen spoor na. 

Wat te doen als de oksels er lelijk uitzien

Oksels verliezen aantrekkingskracht om twee redenen - donkere huid op deze site en vetophopingen van de rug en schouders. Als er ongewenste veranderingen zijn opgetreden in deze plaats van je lichaam, zal het niet gemakkelijk zijn ze te elimineren, maar het is heel reëel. 

Je kunt de huid van je oksels op verschillende manieren verlichten: 

 • Ga voor deodorant en anti-transpirant zonder parabenen, parfums, natuurlijke ingrediënten;
 • Schil eenmaal per week de huid van de oksels met een scrub, bijvoorbeeld van zout en koffie;
 • Tweemaal per week gedurende een maand bleken oksels met citroensap of waterstofperoxide;
 • Stop met het scheren van oksels en verwijder het haar met was of suikerpasta. 

Om zich te ontdoen van lelijke oksels, moet u de belasting van de spieren van rug en handen vergroten. Idealiter wordt een roeimachine gebruikt, in het zwembad gezwommen en thuis - oefen met een expander (tape of veer, vlinder). 

Wat te doen met een lelijke glimlach

De oplossing voor dit probleem is waarschijnlijk de duurste van ons advies van vandaag. Immers, de schoonheid van een glimlach hangt voor 90% af van de schoonheid van je tanden, en slechts in geringe mate - van gezichtsuitdrukkingen tot gezichtsuitdrukkingen.

Verzamel met krachten (en middelen) en ga naar de tandarts voor een inspectie. Laat de specialist samen met u de voorkant van het werk plannen voor de verbetering van tanden en tandvlees.

Het eerste dat u moet doen is de frontale tanden verzegelen en reconstrueren die zichtbaar zijn elke keer dat u uw mond opent. Parallel hieraan bleken tanden met zachte huismiddeltjes - waterstofperoxide, frisdrank, pasta's met een witmakend effect. Wanneer alle tanden zijn behandeld, kunt u een professionele bleekprocedure bij de tandarts bestellen.

Als je geen tanden hebt, zorg er dan voor dat je ze repareert, want de blanks zijn niet alleen zichtbaar in de open mond, maar veroorzaken ook de resterende tanden, en twee of drie ontbrekende tanden veroorzaken wangwangetjes, wat er ook lelijk uitziet.

Terwijl de tandarts je tanden fixeert, let op de lippen en spieren van het gezicht. Ze beïnvloeden ook het uiterlijk van uw lach. Dagelijks vet lippen met honing om zich te ontdoen van scheuren, droogte en de lippen voller en helderder.

Doe 's avonds een paar oefeningen voor de spieren in de buurt van de mond - de stijfheid en spasmen van deze spieren geven slechts een kromme, asymmetrische en gespannen glimlach. Doe de oefeningen gedurende minstens 10 minuten en over twee maanden wordt je gezicht verlicht door een zachte en natuurlijke glimlach.

Vergeet niet en make-up - kleine geheimen kunnen een mooie glimlach maken en je gezicht opfrissen. Om je tanden er witter uit te laten zien, gebruik je een koude lippenstift - karmozijnrood, fuchsia, roze.

Lippenstift met een parelachtige glans maakt de glimlach visueel droog en dof. Kies een vochtige glans of een matte bedekkende lipstick. Draag nooit lippenstift die niet bij u past, het is beter om er volledig zonder te verschijnen, dan uzelf een paar jaar decoratief toe te voegen, niet uw schaduw. 

En toch, wat als ik lelijk ben?

Hoe de gebreken van de buitenkant te verbergen

Allereerst, verlies geen moed, maar onderneem stappen. Een bekend gezegde dat toebehoort aan de geweldige Coco Chanel, zegt: een vrouw ziet eruit alsof ze het verdient. Dit betekent dat schoonheid een dagelijks werk is en niet wordt gegeven aan luie mensen. Dus je gaat niet over zelfrechtvaardiging, maar gaat liever zakendoen!

U kent zelf uw sterke en zwakke punten. We moeten strategisch handelen - op twee manieren. Sterke punten benadrukken en zwak - maskeer en leid de aandacht van anderen af.

Om dit te doen, leer trucs gebruiken in kleding, make-up, en verander ook meedogenloos slechte gewoonten in bruikbare en blijf jezelf in vorm houden de hele tijd!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

10 + = 15