Klä bustier: hur man bär den | pangudownloads.com
mode

Klä bustier: hur man bär den

Kanske har du hört talas om denna stil av klänning, som en bustier. Och troligtvis såg du honom själv. Men om den visuella bilden du inte associerar med det här ordet, så är vi nu med några ord du beskriver den här fantastiska modellen. Dress bustier är en outfit med öppna axlar, som kan användas både för att skapa en daglig bild och att gå på en företags kampanj.

Dessa klänningar kan vara olika, men det finns två särdrag som är karakteristiska för alla modeller:

  • Öppna axlar, som vi sa tidigare;
  • Sexualitet. Oavsett vilken klänning du väljer att bära, ser du fortfarande fantastisk ut.

Hur man väljer stilen på en bustierklänning, med hänsyn till särdragen i figuren

Klä bustier: hur man bär den

Trots att en sådan klänning passar nästan alla tjejer, måste vi välja fel stil, vilket är perfekt för storleken, men en som kan dölja alla brister och betona värdighetens värde. Till exempel, tjejer med frodiga bröst bör vara uppmärksamma på utklippet i form av ett hjärta. Denna modell hjälper dig att betona de vackra brösten och de feminina rundade axlarna.

Nu som för de klumpiga, munnen-vattna tjejerna. Du borde välja modeller med hög midja. Men bär inte för tjocka kjolar, för din midja kommer visuellt att öka ännu mer.

Försiktigt med denna stil är att behandla de som har lite breda axlar. I det här fallet måste du visuellt balansera kroppens övre och nedre delar. Med denna uppgift kan en bustier klänning med en fluffig kjol lätt klara sig. En modell med en expanderande kjol, även kallad svänghjul, är också lämplig.

Med vad ska man ha på sig en klänning bustier

Vi börjar med linne. Kom ihåg att för den här stilen behöver du speciella underkläder. Tja, eller som ett alternativ, kan du i allmänhet ge upp bh. Men detta kan bara ges av tjejer med fulla elastiska bröst, eftersom det inte ska hänga under klänningen.

Och om du fortfarande bestämde dig för att köpa dig ett speciellt underkläder, så skulle det bästa valet vara en behå utan något tryckt mönster eller spets. Du kan också använda silikonbrasar, som nyligen blivit ganska populära.

Men här finns det en snag: den här typen av underkläder är inte alltid lämplig för feta kvinnor, eftersom en sådan bh endast är fäst från framsidan, vilket innebär att om du har ett stort bröst kan det inte stödja det helt. Från de klassiska alternativen kommer Angelica-modellen att vara optimal men utan stroplös.

Låt oss nu prata om tillbehör. Eftersom denna klänning ser elegant ut av sig själv, bör du inte förstöra bilden med alltför många smycken. Välj smycken på ett sådant sätt att de smidigt kompletterar din bild utan att lämna det i förgrunden. Vid dåligt väder eller en kväll ut kan du ge en kort jacka.

När det gäller färgen ska skuggan vara antingen några toner mörkare än själva klänningen eller vara kontrastiv. På toppen av jackan kan du kasta en bred halsduk. Förresten, i stället för någon form av upphängning, kan du fästa en liten men ljus brosch till halsduken.

Om du vill betona händerna i skönhet kan du bära ett brett armband. Men kom ihåg att smycken inte borde vara för mycket, för i det här fallet kommer bilden att bli hopplöst skadad. När det gäller skor är det värt att välja ett par skor eller sandaler med en tunn högklack.

Också uppmärksamma det faktum att huden på de öppna delarna ska vara i perfekt ordning. Om du har fläckar på din hud kan du använda en liten mängd fundament. OBS! Överdriv det inte med ett maskeringsmedel, eftersom klänningen kan glida några centimeter och avslöja skillnaden i hudens nyanser.

Bustier Klänningar: Mode 2014

Klä bustier: hur man bär den

I år presenterade en hel del designers modeller av denna klänning i sina samlingar. Till exempel ser den snygga klänningen i ett svart golv av spets, nät och organza ganska vackert ut. Denna stil präglar perfekt figuren, vilket gör den mer elegant och ljus.

Förtjänar uppmärksamhet och bröllopsklänningar bustier presenteras på modeshow 2015. Mycket original är en bröllopsklänning i beigefärg, dekorerad med tygfjädrar.

Fjädrar i detta fall spelar inte bara rollen som dekoration, men låter dig också balansera kroppens övre och nedre delar. Förutom denna klänning är det nödvändigt att göra en enkel frisyr i form av en flätad och inte alltför prickig smink. En sådan bild kan glädja någon brud, och i en sådan klänning kommer varje tjej att känna sig som dagens drottning.

En enklare version av bröllopsklänningen i golvet kan vara en modell med en gyllene topp och en ren vit botten. OBS! I sådana fall måste du vara särskilt försiktig med valet av tillbehör, eftersom den ljusa toppen inte accepterar för märkbara ornament.

Kan jag göra min egen klänning med en bustier

Klä bustier: hur man bär den

Om du studerade alla modetrender i år och valde den modell du gillade äntligen, är sannolikheten att hitta något liknande i en vanlig butik 50%. Och om du också är lite trång i medlen är situationen i allmänhet dödläge.

Men förtvivlad inte! Du kan alltid sy denna outfit med egna händer.

Så, för att skapa en fashionabel bustier med egna händer, måste du lagra på tyget och ladda ner lämpligt mönster från internet. OBS! Om du har en icke-standardfigur ska du vända dig till proffs, så att de passar mönstret för din typ av figur.

Om du bara börjar skapa saker själv, då ska det första jobbet vara en kort klänning, eftersom det är mycket snabbare och lättare att sy. För nybörjare klädtillverkare rekommenderar vi att sy denna modell under övervakning av erfarna kollegor, eftersom även det mest obetydliga misstaget kan förstöra hela produkten.

Som du kan se, för att bli ägare av en kort eller lång klänning, måste du antingen sy eller köpa den. Och tro mig, någon modig klänning av denna typ passar din figur. Du behöver bara välja din favoritstil och bära den till ditt nöje!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

− 2 = 2