Leren om lakzakken te kiezen en thuis voor ze te zorgen | pangudownloads.com
mode

Leren om lakzakken te kiezen en thuis voor ze te zorgen

Lakzakken zijn tegenwoordig aanwezig in modetrends en verliezen de relevantie niet. Bijna alle ontwerpers voegen ze toe aan hun lijnen en veranderen alleen de kleur, grootte en vorm. Tassen, modieus in 2015, trekken het originele en interessante ontwerp aan, ze zijn ruim, praktisch en toch netjes en stijlvol. Nog een pluspunt: ze zijn niet moeilijk schoon te maken. Je kunt een model kiezen voor zowel het dagelijks leven als voor het betreden van de wereld.

Waar moet ik aan denken bij het kiezen?

Leren om lakzakken te kiezen en thuis voor ze te zorgen

Het belangrijkste criterium is natuurlijk kwaliteit. Idealiter zou de huid echt moeten zijn. Dan zal het accessoire u heel lang blijven en zal het zijn oorspronkelijke uiterlijk niet verliezen. Het is ook belangrijk om ervoor te zorgen dat de kleur van de tas aan alle kanten gelijk is, er zijn geen vlekken en slijtage. Controleer of de verbindingen, zowel intern als extern, van hoge kwaliteit zijn.

Als je een accessoire nodig hebt voor feesten, kies dan veilig voor een heldere en pakkende schaduw. Voor dagelijkse routine, kalm, "Nekrichaschie" toon.

Geef de voorkeur aan zwarte, beige kleuren - dan hoef je niet te puzzelen hoe je een glimmende leren tas combineert met kledingstukken.


Vandaag in de mode, tweekleurige lakzakken. Ze creëren een contrast van het beeld en trekken interessante meningen aan. Met zo'n accessoire sta je altijd in de schijnwerpers. Elegant wit, maar het vereist speciale zorg en is niet geschikt voor privésokken.

Het model moet worden geselecteerd, afhankelijk van waar je een tas voor nodig hebt. Kleine romantische tassen en clutches zijn geschikt om op date te gaan of in een café met een vriendin. En portfolio's en conventionele modellen zijn praktisch en ruim - u kunt met hen naar kantoor gaan en het is niet moeilijk om voor u te zorgen.

Met wat te combineren?

Allereerst moet het er harmonieus uitzien in combinatie met schoenen. Lakmodellen kunnen worden gecombineerd met leren of suède schoenen. Het hoeft niet per se glimmend te zijn, anders wordt het beeld overladen met glamoureuze tonen. Tassen zijn voldoende om de stijl te benadrukken.

Garderobekleding en andere accessoires moeten eenvoudig en niet glanzend zijn. Het is beter om de voorkeur te geven aan matte dingen. Je kunt een lakzak dragen met een strikpak, een rok met een blouse of een smalle broek.

Functies en geheimen

Leren om lakzakken te kiezen en thuis voor ze te zorgen

Lakzakken, modieus in 2015, kunnen het beeld onherkenbaar transformeren. Maar om
kies een verniszak, je moet enkele subtiliteiten van de productie kennen. Op de natuurlijke of kunstmatige huid wordt een speciale lak aangebracht, die glans geeft. Het oppervlak kan mat, transparant, gekleurd of versierd met pailletten en steentjes zijn - het hangt af van het type vernis.

Tassen zijn op deze manier gemaakt, tolereren geen lage temperaturen, dus het is beter om ze mee te nemen in het warme seizoen.

Veel vrouwen denken na over het bepalen van de echte leren lakzak. Je moet de rand van de huid evalueren. Het oppervlak moet zacht, zacht en fluweelachtig zijn - dit onderscheidt echt leer van kunstmatig.

Bepaal de kwaliteit aan de voorkant. Als het glad is, zonder deuken, afdichtingen en beschadigingen, betekent dit dat dit product van hoge kwaliteit is. Controleer of de lak in een dunne laag is aangebracht, er mogen geen luchtbellen zijn.

Als al deze criteria in aanmerking worden genomen bij het kiezen van een tas, zal het accessoire niet één seizoen dienen en zal het niet onmiddellijk na aankoop onbruikbaar worden.

Hoe te geven?

Dan een verniszak schoonmaken? Het vereist geen speciale zorg. Het is voldoende om het eenmaal per week schoon te maken met een nat servet, de voering door te dringen en thuis te drogen, uit de buurt van open zon en verwarmingstoestellen. Bewaar het product in een kast of in een kleedkamer. Maar vouw eerst het accessoire in een doos en vul het met verkreukeld papier.

Omdat hij weet hoe hij de verfzak thuis goed moet reinigen, ziet hij er altijd fris en opgeruimd uit. Je kunt haar oppervlak niet nat maken, je moet een servet of een fluweel gebruiken.

Leren om lakzakken te kiezen en thuis voor ze te zorgen

Er is een speciale crème, die de glans teruggeeft aan lakproducten. Na het aanbrengen moet u de voorkant polijsten met een schone doek.

Het product moet op waterbasis zijn - dan zal het de film bevochtigen. De samenstelling kan ook glycerol of vaseline omvatten.

Als je een glad oppervlak smeert met eiwit, zal het briljant verblinden.

Extra uitstraling geeft melk. Bevochtig het met een wattenschijfje en rasp het voorzichtig. Wanneer deze laag opdroogt, wrijf het met een gesneden ui van bovenaf.

Ricinusolie komt goed terug. Het moet gedurende 15 minuten op het oppervlak van de lak worden aangebracht en daarna zorgvuldig worden ingewreven.


Als u weet hoe u op de juiste manier voor een verniszak moet zorgen, levert het proces u geen onnodige problemen op. Het kost niet veel tijd en vereist niet veel inspanning.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

4 + 3 =