mode

Modieuze asymmetrische rok – stijlvol, elegant, sexy!

Oh, deze vrouwen van de mode! Alles is op orde en zorgen om de trend van het seizoen te ondersteunen. Zoek naar originele patronen, vergelijkbaar met de orden van sterren, wil er prachtig, stijlvol, duur uitzien.

Elke dag en plechtigheid zijn compatibel

Er zijn dingen die niet alleen relevant zijn in de mode. Het gaat over een rok, korte voorkant en lange achterkant. De stijl van dit model verplicht om de basisvoorwaarde in acht te nemen: het kan gedragen worden door eigenaars van slanke benen. En nadelen op het gebied van heupen en taille zullen blijken te zijn verborgen.

Een verbazingwekkende eigenschap van zo'n snee is de universaliteit ervan.

Maak je eigen handen een afbeelding met een rok voor een korte, en achter een lange is gemakkelijk, als je er als volgt uit moet zien:

Modieuze asymmetrische rok - stijlvol, elegant, sexy!
 • plechtig;
 • in zakelijke stijl;
 • van dag tot dag.

Daarom zal de rok voor strikte aard elegant lijken. Heldere, actieve, ambitieuze meisjes zien haar als een exclusief, romantisch kledingstuk. Let op: de beste optie voor een avondoutfit. Een ononderbroken stijl met tonen van vrijheid en duizeligheid wordt fantastisch als je volume toevoegt. Voor een bruiloft of afstuderen - het beste toilet, betoverend, matig extravagant.

Dit multifunctionele product wordt dubbelzinnig genoemd

Afhankelijk van de lengte "Tail", rok de zon is kort genoeg vooraan en lang achteraan, modeontwerpers en kleermakers hebben een flare met een lengteverschil van mini tot maxi. Er is een meer algemeen begrip "Asymmetrisch" of "Met een trein".

Er is geen fundamenteel verschil, hoewel de eerste optie modellen omvat waarbij het langste deel zich op of iets onder de knie bevindt. Een trein impliceert een verlenging van de enkels op de grond. Ja, je kunt niet zonder een hak, maar in zo'n luxe outfit is succes gegarandeerd.

Welk soort weefsel is geschikt voor maatwerk?

Van de naam van de rok, die korter aan de voorkant is, achter is langer, het eindresultaat is niet afhankelijk.

Identificeren moet met andere belangrijke kenmerken zijn:

 • weefseldichtheid;
 • kleur;
 • stijl.

Zomerrokken worden uit dunne stoffen genaaid. Ze zijn vaak doorschijnend, maar ze zien eruit! Lichtheid en luchtigheid - in deze jurk voel je je een wolk, een vlinder, een fee. Bevestiging van dit gevoel is de blik van anderen terwijl enkele tips worden nageleefd. Aanbevelingen van stylisten over de combinatie van zomerstijlen zijn redelijk logisch: weeg het zachte beeld niet, bewaar het silhouet. Om op de gemonteerde top te zetten, bij voorkeur monofoon, om niet van het hoofddeel af te leiden. Het toevoegen van accessoires is geschikt.

Modieuze asymmetrische rok - stijlvol, elegant, sexy!

Voor een koude zomer- of lente-herfstperiode worden dichtere stoffen gebruikt. Vrouwelijkheid en charme zullen nergens verdwijnen, maar het zal noodzakelijk zijn om het seizoensgebonden weer te evenaren. Asymmetrische rok gedragen tot in de winter verkouden.

Panty's, schoenen, laarzen, jas of trui - experimenteer zonder schaamte. Het is belangrijk om de riem en schoenen te onthouden. Overbelast het ensemble niet met een ruwe massieve zool. Brede armbanden, grote haarspelden op haar, met bloemen, strass steentjes zijn toegestaan.

Maar alles zou in harmonie moeten zijn. De kleuroplossing van de rok met verschillende lengten voor en achter heeft invloed op de rest van de outfit. Helder, donker, licht, pastelkleuren, stoffen met een patroon, bloemen, kooi of strook, hoewel er in erwten geen beperkingen zijn vastgesteld. De nadruk op kleur, en alleen daaronder, moet zorgvuldig en vakkundig de rest van de kleding opnemen.

Kleurrijk en weerstond ziet eruit als een combinatie van contrasterende tonen. Dergelijke oplossingen verversen het duistere ding. De zoom wordt gemarkeerd door een witte rand, benadrukt een vloeiende buiging en wordt een hoogtepunt.

Dergelijke dingen zijn in de vraag naar partijen, cocktails, belangrijke vergaderingen. De introductie van heldere details mag niet opdringerig zijn.

Kies een stijl

Val op in een rok met een asymmetrische lengte, als u deze op een speciale manier naait.

De snit van deze originele kleding is van verschillende soorten;

 • straight;
 • poluklesh;
 • de zon;
 • in het vuil;
 • met de montage.

Door de verscheidenheid aan typen kunt u verschillende modellen maken, uniek, origineel. En voor degenen die, in hun verbeelding, de enige lay-out van het open gedeelte hebben getekend, zullen we bovendien duidelijk maken: de rok ziet er goed uit wanneer de korte zijde aan de zijkant of aan de voorkant is verschoven ten opzichte van het midden. Het opent één been, het lijkt op een jurk voor een tango.

Is het mogelijk om zelf een ontwerp te maken?

Het eindproduct is eenvoudiger. Maar hoe zit het met de creativiteit, de belichaming van ideeën en andere voordelen van individuele afstemming. Leer hoe je snel je eigen rok kunt naaien voor een korte, lange rug, en aan de slag gaat.

De stapsgewijze beschrijving van de afstemming past in 5 punten:

Modieuze asymmetrische rok - stijlvol, elegant, sexy!
 • Stap 1. Bereid een stof voor, een werkgereedschap om te naaien, een kant-en-klaar patroon. Materiaal met de voorkant naar beneden gevouwen en op verschillende plaatsen met pinnen gestoken, om niet te verschuiven. Patroon is ook goed om vast te pinnen;
 • Stap 2. Patroon wordt op de stof aangebracht. Snijd met marge voor het verwerken van de randen (ongeveer 3 cm);
 • Stap 3. Omgaan met de verwerking van de bovenste snede. Als de rok aan de riem zit, knip hem dan los, veeg en naai. Een vereenvoudigde manier: buig de rand en plaats de rubberen band. Verberg vervolgens de decoratieve gordel;
 • Stap 4 wordt overgeslagen. In dit deel moet je het product proberen en de onderkant uitlijnen. De truc van asymmetrische rokken vereenvoudigt het proces. Het is niet nodig om fouten binnen een millimeter te elimineren. Logischerwijs is de hoogte van de rand langs de cirkel niet dezelfde - het geheim wordt onthuld;
 • Stap 5. De laatste fase van de bewerking aan de onderkant werd benaderd. Niet elke hospita stikt per ongeluk overlock, dus we zullen een primitieve dubbele vouw beheren. Wees niet lui om te krabbelen, voordat je begint te krabbelen. De steken worden nauwkeuriger en gelijkmatiger.

Professionele naaisters zijn beroemd zonder deze aanwijzingen, maar de volgorde van naaien is voor iedereen hetzelfde. Het blijft het product strijken en trots zijn op zijn eigen creatie. Indien gewenst, kunt u doorgaan met versieren met pionnen, kralen, satijnen lint, enz.

Een minimale basis van knippen en naaien is voldoende. Het naaien van een rok is een van de eenvoudige activiteiten. Het is eenvoudig om de juiste maat te berekenen en het schetspatroon van de rok, die aan de voorkant vooraan kort is, over te dragen op de stof. Technische vaardigheden zullen niet voorkomen, maar zonder dat ze beginners met succes beheersen. Elke fase moet langzaam worden uitgevoerd, en dan zal het plan blijken.

Wees onweerstaanbaar!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

+ 53 = 61