Trendig asymmetrisk kjol - elegant, elegant och sexig! | pangudownloads.com
mode

Trendig asymmetrisk kjol – elegant, elegant och sexig!

Åh, dessa kvinnor i mode! Allt ser ut och oroar sig för att stödja säsongens trend. Leta efter originella mönster, som liknar stjärnornas order, vill se fantastisk, snygg och dyr.

Varje dag och högtid är kompatibla

Det finns saker som är relevanta inte bara i topp i mode. Det handlar om en kjol, kort fram och lång rygg. Stilen i denna modell förpliktar sig att följa grundkravet: det kan bäras av ägare av smala ben. Och nackdelar inom höft och midja kommer visa sig vara gömda.

En fantastisk egenskap hos en sådan snitt är dess universalitet.

Skapa egna händer en bild med kjol framför en kort och bakom en lång är det lätt om du behöver se ut:

Trendig asymmetrisk kjol - elegant, elegant och sexig!
 • solemnly;
 • i affärsstil;
 • dag till dag.

För stränga naturer kommer kjolen därför att vara elegant. Ljusa, aktiva och ambitiösa tjejer ser henne som en exklusiv, romantisk garderobspost. Var uppmärksam: det bästa alternativet för en kvällsutrustning. En obruten stil med anteckningar om frihet och ljushet blir fantastiskt om du lägger till volym. För ett bröllop eller examen - den bästa toaletten, förtrollande, måttligt extravagant.

Denna mångsidiga produkt kallas tvetydig

Beroende på längden "Tail", kjolen solen är tillräckligt kort fram och långt bakom, modedesigners och skräddare har en flare med en längdskillnad från mini till maxi. Det finns en mer vanlig uppfattning "Asymmetrisk" eller "Med ett tåg".

Det finns ingen grundläggande skillnad, även om det första alternativet innehåller modeller där den längsta delen ligger vid eller något under knäet. Ett tåg innebär en förlängning till anklarna, till golvet. Ja, du kan inte göra utan en häl, men i en sådan lyxig outfit garanteras framgång.

Vilken typ av tyg är lämplig för skräddarsy?

Från namnet på kjolen, som är kortare framför, bakom är längre, beror slutresultatet inte.

Identifiera bör vara med andra viktiga egenskaper:

 • vävnadsdensitet;
 • färg;
 • stil.

Sommar kjolar sys av tunna tyger. De är ofta genomskinliga, men de ser ut! Lätthet och luftighet - i den här klänningen känner du dig som ett moln, en fjäril, en fe. Bekräftelse av denna känsla kommer att vara blicken hos andra medan man observerar några tips. Rekommendationer av stylister om kombinationen av sommarstilar är ganska logiska: vikt inte den milda bilden, spara siluetten. Att sätta på den monterade toppen, helst monofonisk, för att inte distrahera från huvuddelen. Att lägga till tillbehör är lämpligt.

Trendig asymmetrisk kjol - elegant, elegant och sexig!

För en kall sommar eller vår-höstperiod används tätare tyger. Femininitet och charm kommer inte att försvinna någonstans, men det kommer att bli nödvändigt att matcha säsongsvädret. Asymmetrisk kjol slitna fram till vinterkylan.

Pantyhose, skor, stövlar, jacka eller tröja - försök utan förlägenhet. Det är viktigt att komma ihåg bältet och skor. Överbelasta inte ensemblet med en grov massiv sål. Breda armband, stora hårnålar på håret, med blommor, rhinestones är tillåtna.

Men allt borde vara i harmoni. Färglösningen på kjolen med olika längder framför och bakom påverkar resten av outfit. Ljus, mörk, ljus, pastellfärger, tyg med ett mönster, blommor, bur eller band, även om det är i ärtor - inga restriktioner fastställs. Huvudbetoning på färg, och bara under den ska noggrant och kompetent plocka upp resten av kläderna.

Färgrikt och motståndskraftigt ser en kombination av kontrasterande toner. Sådana lösningar uppdaterar den mörka saken. Skyddet markeras med en vit kantning, betonar en jämn böjning och blir en höjdpunkt.

Sådana saker är efterfrågan på fester, cocktails, viktiga möten. Införandet av ljusa detaljer bör inte vara påträngande.

Välj en stil

Stå ut i en kjol med asymmetrisk längd, om du syr det på ett speciellt sätt.

Klippet av denna ursprungliga klädsel är av flera slag;

 • rak;
 • poluklesh;
 • solen;
 • i smuts
 • med församlingen.

Olika typer gör att du kan skapa olika modeller, unika, original. Och för dem som i sin fantasi ritade den öppna delen av den öppna delen, kommer vi dessutom att klargöra: kjolen ser bra ut när kortsidan är på sidan, eller framför, flyttas från mitten. Det öppnar ett ben, det liknar en klänning för en tango.

Kan det vara möjligt att skapa en design sak själv?

Att få den färdiga produkten är lättare. Men hur är kreativiteten, utförandet av idéer och andra fördelar med individuell skräddarsydda. Lär dig hur du snabbt kan sy din kjol framför en kort, lång rygg och gå ner till affärer.

Den skräddarsydda beskrivningen av skräddaren passar in i 5 poäng:

Trendig asymmetrisk kjol - elegant, elegant och sexig!
 • Steg 1. Förbered ett tyg, ett arbetsverktyg för syning, ett färdigt mönster. Material viks nedåt och sticker på flera ställen med stiften, för att inte skiftas. Mönstret är också bra att stift
 • Steg 2. Mönster appliceras på tyget. Klipp med marginal för att bearbeta kanterna (ca 3 cm);
 • Steg 3. För att hantera bearbetningen av den övre skärningen. Om kjolen är på bältet ska du klippa den separat, svepa och sy. Ett förenklat sätt: böj kanten och sätt in gummibandet. Dölja sedan dekorativa bältet;
 • Steg 4 hoppas över. I den här delen borde du prova på produkten och justera botten. Tricket i asymmetriska kjolar förenklar processen. Det är inte nödvändigt att eliminera fel inom en millimeter. Logiskt är höjden på kanten längs cirkeln inte densamma - hemligheten är uppenbarad;
 • Steg 5. Den sista etappen av den nedre kanten bearbetades närmar sig. Inte varje hyresvärd dammar överlock, så vi klarar av en primitiv dubbelvikning. Var inte lat för att bita, innan du skribbar. Stygnen blir mer exakta och jämnare.

Professionella klädtillverkare kämpar famously utan dessa anvisningar, men sysekvensen är densamma för alla. Det återstår att stryka produkten och vara stolt över sin egen skapelse. Om så önskas kan du fortsätta dekorera med pjäser, pärlor, satängband etc.

En minimal bas av skärning och sömnad är tillräckligt. Sy en kjol är en av de enkla aktiviteterna. Det är lätt att beräkna rätt storlek och överföra skiktmönstret på kjolen, som är kort framtill fram till tyget. Tekniska färdigheter kommer inte att förhindra, men utan dem lyckas framgångsrikt nybörjare. Varje steg ska utföras långsamt, och då kommer planen att visa sig.

Var oemotståndlig!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

62 − = 61