Vilka kläder och tillbehör behövs för träning på pylon? | pangudownloads.com
mode

Vilka kläder och tillbehör behövs för träning på pylon?

Köns dans, eller dansa på pylonen - typ av artistisk gymnastik, blandat med inslag av koreografi, som har vunnit enorm popularitet bland kvinnor i alla åldrar under de senaste åren.

Denna typ av träning hjälper inte bara till att stärka djupt liggande muskler och strama hela kroppen, men utvecklar också ett bra självkänsla.

Vem och varför behöver du dansa på pylon?

Vilka kläder och tillbehör behövs för träning på pylon?

Tusentals kvinnor är inskrivna i liknande klasser efter födseln för att återställa självförtroendet. Dessutom stoppade utmärkt plast och stretching inte någon. Och effekten av att gå ner i vikt och stärka musklerna - håller med, mycket trevlig bonus till alla ovanstående.

Men även om du inte är en professionell, och inte metite i någon idrotts höjder när det gäller att uppnå köns dans, måste du ta hand om valet av kvalitetskläder för utbildning.

Alla sportbelastningar är tunga. Och även strip-plast i detta avseende är inget undantag. Särskilt svårt för dig kommer som vanligt att vara först. Så måste du ta hand om din egen komfort under lektionerna. Kläder för halvdansutbildning bör matcha alla funktioner i denna sport, det vill säga vara bekväm och praktisk.

Du måste förstå att dansa på pylon är inte bara roligt, det är ganska hårt arbete, så dina rörelser bör inte hämmas och fästas. Hur man väljer kläder för träning på pylon och vad bör man tänka på när man väljer i första hand?

Kläder av främsta nödvändighet

Så om du är intresserad av en sådan sport som halvdans är det dags att börja förbereda sig för lektioner. Och det viktigaste i den här verksamheten är att förvärva en grundläggande nödvändighetskit. "Fancy" Blanketten kommer endast vara nödvändig för dig om du kommer att vara engagerad i den här sporten professionellt, och följaktligen kommer du att ha tävlingar.

Kläder för rutinutbildning bör vara så bekväm, praktisk och bekväm som möjligt. Produkterna måste matcha din "Dimensioner" och passa storleken. Om de är stora - du kommer helt enkelt vara obekväma, och om du är liten - du riskerar att få mikrotrauma.

Därför rekommenderar vi att du köper din första blankett "Live", men inte på Internet. Först efter när du vet exakt din storlek kan du beställa saker online.

Kläder ska vara gjorda av ett speciellt material - mjuk sporttröja. För detta ändamål är mikrofiberpolyamid, polyester, sapplex, elastan, mikrofiber, dubbelskikt eller bomull lämpliga. Observera att de kvalitativa egenskaperna hos din nya form för träning på pylon ska vara något högre än den för leggings för löpning eller ett ämne för aerobics.

Din nya "utrustning" ska uppfylla följande standarder:

Vilka kläder och tillbehör behövs för träning på pylon?
  • hypoallergen (välj vävnad som inte orsakar utslag, klåda och andra obehagliga manifestationer av en allergisk reaktion);
  • hygien (du måste ägna särskild uppmärksamhet åt detta, särskilt när det gäller shorts).
  • andningsförmåga (under klasserna är du garanterad att svettas, kanske ganska starkt, så du bör vara uppmärksam på material som har en porös struktur);
  • Bröststöd (detta ögonblick är viktigt i någon sportform, speciellt om du är en lycklig ägare till en magnifik byst);
  • Fuktabsorption (så att kroppsdelarna som kommer i kontakt med tyget inte är täckta med blötsutslag, och själva vävnaden skär inte in i den fuktiga huden);
  • Optimal grepp med pol (för att du måste utföra olika knep, ibland mycket svårt, bör du ta hand om att din form inte glider på pylon);
  • Kompression i låren (dina höfter kommer att vara huvuddelen av kroppen involverad, så du måste ge dem tillräcklig kompression för att minska risken för skada);
  • Låg slitage (sedan träningen kommer kläderna att ha permanent friktion med metall, är det viktigt att ta hand om materialets övergripande styrka och höga kvalitet).

I sportbutiker kan du ofta hitta en sådan stil som "Toppar" (som för bodice). Sådana stödjande bras har ett djupt armhål mellan axelbladen. När det gäller dans på pylon, som en bodice behöver du en speciell "Toppar" med fler volymutskärningar till hands.

Också toppen groda (sådana produkter är vanligtvis sys för halvtätare) kommer att göra. Detta är viktigt för rätt grepp på sjätte handen och bagageutrymmets sidoområde. Som ett alternativ "Groda" du kan välja topp i stil "Carmen" - Det här är en kort T-shirt med en asymmetrisk axelrem. Om dina bröst är större än den andra storleken kan du dock vara obekväm med en sådan sak.

Tillverkare av sportutrustning för Dancer våningen brukar bygga sitt sortiment så att livstycket till alla blivande idrottare kunde välja bra shorts. I allmänhet skiljer sig inte boxershorts för halvdanser från liknande badbyxor.

Naturligtvis, förutom materialet - när det gäller sportformen är det tätare. Produktens längd är som regel minimal. Detta är nödvändigt för att säkerställa ett normalt grepp på benen, höfterna och skinkorna. Vanligtvis brukar tjejer ha enfärgade kroppsdelar och shorts, köpa kostymer i satsen. Du kan dock experimentera och hämta saker från olika nyanser av nyanser och ornament.

tillbehör

Vad behöver du för träning på pylon, förutom sportkläder?

Vilka kläder och tillbehör behövs för träning på pylon?

Naturligtvis behöver du specialtillbehör. Och detta villkor är obligatoriskt, om du vill att dina träningspassar ska ge reella resultat.

Det första du behöver från tillbehör är speciella handskar. Som regel är de gjorda av lackbas med insatser av mikrofiber och stickade kläder. Kan dekoreras med spets eller guipure. Detta är inte en enkel dekoration för dansare, men en sann sportutrustning som ger en viss säkerhetsnivå under utförandet av olika manövrar på polen.

Du kommer också att spara dina mjuka palmer från calluses under aktiva arbeten utan danselement. Vanligtvis saknar dessa handskar material på sina fingrar. Men tänk inte på att göra sådant tillbehör själv, bara genom att ge rätt form till gamla läderhandskar. Produkten för halvtätare har en speciell glidbeläggning och element som förbättrar kommunikationen med polerad metall.

Om du har risk för skada, bör du ta hand om att köpa ett specialiserat kompressionsbandage. Han kan bäras på knä, axel, armbåge, fotled. Sådana anpassningar är särskilt relevanta för nybörjare, liksom de som har riktigt svaga muskler eller ligament. Att bära sådana produkter hjälper dig att träna elementen, som de säger, "Ett hundra procent", utan rädsla för konsekvenserna och smärtsyndromet efter belastningen.

Dansare, praktiserande element i studior, bär ofta leggings på fötterna. Vanligtvis är de speciellt användbara under träning, för dessutom "Värma upp" mjukvävnad, fascia och sena i benen. De kan emellertid inte avlägsnas under resten av träningen. Om du planerar att fånga pylon på nivån på knäet, behöver de helt enkelt rulle ett dragspel. Några idrottare anser även gaiters "Elegant" attribut. De bär dem ständigt, och till och med sätter på sandaler, imiterar "Boots".

Skor: behöver hon en halv dans?

Här beror allt på dina personliga preferenser. Vissa tjejer gillar att bära höghåriga beige skor med en kil. Andra föredrar liknande skor, men andra nyanser (eller allmänt genomskinliga, vilket var det senaste modetrycket bland dansarna).

Vilka kläder och tillbehör behövs för träning på pylon?

Och andra kvinnor som kommer i en halvdans, är begränsade till de vanliga semi-tjeckerna, där gymnaster är engagerade. Hur som helst bör nybörjare börja med den senare, "Modest" alternativ.

Men vad du borde lämna hemma - så är det sneakers. Paul-dans, som vilken gymnastik som helst, kräver ett konstant steg på halva tårna, liksom en konstant dragning av strumpan. Tunga atletiska skor här kan bara störa. Om du inte vill köpa tjecker eller halva tjeckar, delta i vanliga stickade strumpor.

Att dansa på en pol är mycket spännande och användbart för kvinnor. Antag inte att den endast är lämplig för emanciperade tjejer.

Tvärtom - du kan väcka din femininitet, passion och charm genom att delta i flera klasser.

Och kom ihåg - du har en kompetent och erfaren tränare som ger dig bra råd om sportutrustning och annat "Lager".

Låt din hobby ge dig många positiva känslor!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

61 − = 60