Hva er holdbarheten til parfyme avhengig av? | pangudownloads.com
mote

Hva er holdbarheten til parfyme avhengig av?

Når du kjøper produkter eller kosmetikk, er vi allerede vant til å ta hensyn til holdbarhet på varene, men produksjonen av parfyme eller annen måte fortsatt mange folk kjøper uten å tenke på det faktum at hun også har en lagringsgrense. Mange vet ikke engang om ånene har en holdbarhetstid.

Hvordan bestemme utløpsdatoen for parfyme?

Hva er holdbarheten til parfyme avhengig av?

I mellomtiden, det er tilfeller der, etter gjentatte bruke toalettet vann med utløpt oppbevaring, fremme slike uheldige konsekvenser, som irritasjon, eksem, allergi og selv opp til angioødem.

For at dette ikke skjer med deg, vær så snill å ikke glemme å sjekke fremstillingsdatoen når du kjøper parfymer.

Vi forteller deg hvor mye og hvordan du kan lagre parfyme, duftende vann og kologne i forseglet og åpen form, og hva er egentlig utløpsdato for ånder. Det er skrevet av produsenten på originalemballasjen. Det vil være nok å sjekke fremstillingsdatoen og legge til det utløpsdatoen for parfyme du kjenner.

Det er sant at noen merkevareprodusenter som Dior eller Chanel tilbyr å bestemme produksjonsdatoen i henhold til koden som er trykt på bunnen av esken med parfyme. Denne koden vil ikke fortelle mye til kjøperen, men det er rettet mot å informere forhandlere og selgere som er engasjert i salg av produkter.

Bestem utløpsdatoen for brennevin ifølge koden er vanskelig, fordi produsenter setter koden på et annet sted. Den inneholder vanligvis informasjon om måneden og året for utgivelsen, som er plassert i begynnelsen eller slutten av den digitale serien.

En viktig nyanse - kjøp parfymeprodukter utelukkende på merkede salgssteder. Da får du ikke bare en billig falsk, men kjøper heller ikke parfymer med utløpt holdbarhet.

Hvor mye kan du lagre parfyme?

Og nå mer om hva holdbarheten til forskjellige typer parfyme - parfyme, toalettvann og kologne:

  • Parfyme kan lagres i forseglet form i to år, og et trykt hetteglass er ikke mer enn 10 måneder gammelt. Holdbarheten til oljedrikker er den samme;
  • Parfymert vann er ikke så motstandsdyktig som parfyme, på grunn av at andelen av konsentrasjonen av parfymeoljer er mindre. Men da kan du holde det lenger. I lukket form - 3 år, og i den trykte - en og en halv;
  • Enda lenger lagret toalettvann. Den kan brukes i ca to år, og den lagres i fire år i lukket form;
  • Og en absolutt rekord blant alle er cologne. Den kan brukes i to år, men du kan holde den forseglet i minst fem år.

Hvordan forlenge parfymenes holdbarhet?

Dette gjelder hva de offisielle vilkårene for lagring gjelder. Men det viser seg, smarte produsenter vet at de faktisk skal ikke brukes lenger hvis de oppbevares riktig. Indikerer produksjonsdato, er produsenten reassureres ved hevder at de kan settes opp for defekte varer, hvis ikke riktig lagret (i lyset, i kulden eller i den uttrekkbare skuff).

Tross alt kan parfymeprodukter på grunn av den store mengden alkohol i deres sammensetning, som er et utmerket konserveringsmiddel, i motsetning til kremer eller kosmetikk lagres lenger enn de ovennevnte betingelser.

Hva er holdbarheten til parfyme avhengig av?

Her kan du til og med sammenligne parfymer med vin, som også speller spillets dato, men flere for en annen hensikt. Jo eldre vinen, jo mer verdifull er det.

Men vin kan bli eddik, hvis den er lagret ved feil temperatur eller fuktighet, gjelder denne setningen for parfymer.

Det er faktisk kjent at vintage parfymer, som allerede har blitt 15-25 år gamle, er verdsatt og verdt mer. Dette gjelder slike parfymeprodukter, som alle vet "Chanel # 5". Så utløpsdatoen for "Chanel"Er i utgangspunktet høyere enn for andre merker? Nei, selvfølgelig.

De ble ganske enkelt lagret til riktig temperatur, og de var i stand til å beholde sin unike aroma gjennom årene, som forresten endret formelen. Derfor bør man ikke bare kjenne utløpsdatoen for ånder, men også lære å skille den bortskjemte fra den uberørte og hvordan man lagrer dem riktig?

Hvordan lagrer du parfyme?

Faktisk skiller du enkelt gode parfymer fra bortskjemte. For eksempel på grunn av utseende av et brunt eller gult sediment på bunnen av hetteglasset.

Selv om sediment ikke alltid er et tegn på forverring, er det noen ganger bevis på at naturlige oljer ble brukt i produksjonen.

Derfor, hvis du er sikker på at de parfymerte produktene er friske, og det er et sediment i det - dette er ikke en unnskyldning for å kaste den ut, selvfølgelig, hvis ikke, andre tegn. Slike, for eksempel som en fargeendring. Parfyme endret fargen, definitivt bortskjemt. Også hvis lukten hans har endret seg.

Og nå kan du finne ut om betingelsene for å lagre parfyme, slik at aromaen ikke vil glede deg i noen ti måneder, men i mange år.

Den første regelen er at lagring skal foregå på et mørkt sted. Noen lys, sol eller elektrisk - det er fiender av parfymerte midler. Lys og varme. Prøv for eksempel å forlate solsikkeoljen på vinduet, slik at solen faller på den.

Om noen dager vil det bli rancid, da lyset vil lansere i den prosessen med utålmodig forvirring. Nøyaktig det samme skjer med parfymer.

Mange ytterligere butikk parfymerte produkter i bokser fra produsenten, vel, produsentene selv er trygge fra sorg - kjøpere, som lager flasker med mørkt glass.

Om varmen, som påvirker parfymerte produkter som er skrevet ovenfor. Også på grunn av intensiv fordampning under påvirkning av varme mister vi ikke bare mengden parfymet vann, men også dets aroma, siden de øvre tonene fordamper. Men det viser seg at kulden også er oppført i fiender.

Derfor må du ikke lagre favoritt parfymer i kjøleskapet - dette vil ikke lagre dem, men vil ødelegge dem. For ikke å nevne det faktum at den elskede "Chanel"Kan lære noe av smaker lagret i nærheten av sild eller hvitløk. Skadelig for smakstilsetninger og temperaturendringer. Derfor er det best å lagre dem i dypet av skapet, for eksempel i soverommet, i området fra 15 til 25 grader.

Skadelig for parfymer og luft. Derfor bør flasken alltid være tett lukket. Selv om dette ikke er et problem for moderne parfymeprodukter. Produsenter har fratatt denne faktorens kraft, etter å ha levert flasker med loddetøler.

Hvorfor ikke lagre parfyme i skuffer og bære håndvesker? Fordi bevegelsen er også dens fiende. Og hvis du vil holde toalettvann med deg, så ta en sampler eller en mini-versjon. Slike pocketformater produseres av mange produsenter, og prøver å beskytte oss med deg, urimelige forbrukere.

Og den siste fienden er fuktighet. Det er derfor du ikke bør lagre parfymer på badet.

Flere tips om hvordan du oppbevarer parfyme

Hva er holdbarheten til parfyme avhengig av?
  • Hold dem i en tett lukket flaske, og hver gang etter bruk gjemmer de i sin egenemballasje;
  • Minst fordampning av parfyme oppstår i modeller med en spray, det beskytter også mot fremmedlegemer penetrasjon i flasken;
  • De viktigste rådene - bruk dine ånder oftere, la dem gi glede ikke bare til deg, men til andre;
  • Men hvis parfymen fortsatt er bortskjemt, ikke rush den ut, fordi de fortsatt kan brukes som en aromatisk duft i en kroppskrem eller dusjgel. Eller du kan rulle baller av bomullsull, suge dem i parfyme og plassere dem i et skap med klær og sengetøy.

Og hvis alt er oppsummert, så er det ikke sannsynlig at favoritt aromaer blir holdt for deg i mer enn et år. Tross alt, de har tvert imot en slik egenskap, hvor fort å komme til en slutt.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

24 − 21 =