Kroppstrømpebukser: hvorfor de anses som dårlig form | pangudownloads.com
mote

Kroppstrømpebukser: hvorfor de anses som dårlig form

Kapron strømpebukse er en av hovedkomponentene i bildet av enhver kvinne i den kalde årstiden. I tillegg krever et stort antall bedrifter at jentene går på jobb i tights selv om sommeren. Og i lys av slike hendelser er det viktig å kunne velge dem riktig. Og før vi begynner å lære denne visdom, la oss finne ut hvilke egenskaper som er særegne for denne garderoben.

Hvordan strømpebukse er forskjellig

Først av alt, la oss karakterisere hva strømpebukse representerer. Og disse er bare vanlige strømper, kombinert med trusser av samme materiale. Forresten, om materialet. For deres fremstilling brukes nylon, lycra, polyamid eller silke oftest. Du kan også finne på salg bomull, strikkede eller ullprodukter. Men dette er en helt vintervariant.

Det skal bemerkes og det faktum at hovedparameteren til noen modeller er deres styrke. Vi pleide å definere det ved hjelp av tallet den. Og jo større verdien av den, jo tettere blir materialet.

Og nå skal vi se hvilke typer arter som er avhengig av tettheten:

Kroppstrømpebukser: hvorfor de anses som dårlig form
  1. Ultratynne. Antallet av den i dette tilfellet overstiger ikke ti. Slike strømpebukser kan brukes til sosiale arrangementer, der deres tilstedeværelse er betinget av ordrebestemmelser. Men det handler om praktiske eller varme, da mister denne typen utvetydig resten av resten;
  2. Tynn. Antallet av den er ti til femten. Denne modellen kan brukes på varme dager, da de er litt sterkere enn ultra-tynne. I tillegg er de perfekt kombinert med lyse farger i klær;
  3. Gjennomsnitt. Antallet av den er fra tjue til førti. Slike strømpebukser er perfekt for høst-vår-perioden. De er moderat tette og du kan sette dem på jevn støvler;
  4. Tett. Antallet av den er fra femti til to hundre. Dette er definitivt en vintervariant. I tillegg kan du bruke slike strømpebukser i mer enn en sesong, fordi dens tetthet er ganske høy og de er veldig immun mot neglene dine og andre kilder til skade.

Hvordan velge riktig farge

Hvis vi allerede har sortert ut tettheten, så med farge, er ikke alt så entydig. I dag er de mest populære svarte og kroppslige strømpebukser. La oss starte med svart, kanskje. Først og fremst må det sies at en slik nyanse er utmerket for å skape både en daglig og et feriebilde.

I tillegg må du ikke glemme at en slik farge vil hjelpe deg visuelt å forlenge bena og gjøre dem mindre klumpete. Og en ekstra liten hemmelighet: Hvis du vil understreke bena, så vil svarte strømpebukser være nyttig for deg. Du kan kombinere denne nyansen av strømpebukser med svarte sko. Men samtidig sørg for at hele bildet ikke virker så dystert.

Kroppstrømpebukser: hvorfor de anses som dårlig form

Nå som for kjøttet. Det brukes oftest i tilfelle du må observere den offisielle stilen. I dette tilfellet, ikke glem, strømpebukser må være i samme nyanse som huden din. Ellers blir det en merkbar kontrast mellom beinets og henderens hud. Og dette er allerede ansett som en mauveton. Også i nærvær av en slik kontrast vil integriteten til bildet gå tapt, noe som er ganske viktig.

Jeg må si noen ord om kombinasjonen av tights med sko. Den beste kombinasjonen er med hvite eller beige sko. Men kombinasjonen av kroppsbelter med svarte sko er kun egnet hvis hele bildet er kontor.

Hvorfor kroppslige strømpebukser anses som dårlig form

Hvis du stadig ser på alle moteshowene, så har du sannsynligvis lagt merke til at ikke en modell hadde noen fysiske alternativer. Hva er årsaken til dette fenomenet. Det viser seg at i dag i Europa å ha på seg strømpebukser, er det ganske enkelt umodert. Videre kan kun kvinner etter femti supplere deres bilde, og for dem, forresten, vil dette bildet ikke bli betraktet som en mauvais.

Men la oss være ærlige, til kroppsbelter ikke alltid behandlet så ille. For eksempel, selv i forrige århundre i slike strømpebukser, kunne du se slike kjente kvinner som Donna Karan, Anna Wintour og til og med prinsesse Diana. Men etter at modellene begynte å vises i butikkene i andre farger, begynte populariteten til kjøttfarget farge å falle kraftig.

Hva er årsaken til en slik negativ holdning til kroppsbelter?

Ardent motstandere av denne fargen hevder at slike strømpebukser har for mange minuser. For eksempel skinner de overdrevet og gjør foten tykkere enn den egentlig er. I tillegg er slike strømpebukser mye mer synlige sømmer og må bruke mer tid til å gjemme dem under skoene. Men for ikke å være ubegrunnet, la oss håndtere hver minus hver for seg.

Egenskaper av kroppslig strømpebukse med glans

Kroppstrømpebukser: hvorfor de anses som dårlig form

Man kan ikke bare være enig i at slike strømpe virkelig ser dårlig ut på føttene. Tross alt gjør capronen med glans beinet visuelt tykkere. Spesielt gjelder det de som har et livslang lys eller blinker av kameraer. De skinner slike strømpebukser selv i solen.

Men fortvil ikke, i dag i butikkene finner du matte nyanser. Forresten, på pakningen av strømpebukser med en matt skygge kan det skrives at modellen med en 3D-effekt, kosmetisk eller uoppdaget.

Hvis du ser et slikt merke, betyr det at disse strømpene er opprettet spesielt for ikke å tiltrekke seg oppmerksomhet. Du må kanskje se litt for skyggen du trenger, men et vakkert utseende er verdt å bruke litt penger og tid på utseendet ditt.

Og for tilfeldigheten av fargen på capron og hud, må du bare nøye velge. Ikke kjøp kapron strømpebukser, uten å pakke dem ut før det. Og for å sjekke fargetilpasningen er det veldig enkelt.

Du trenger bare å trekke et lite stykke nylon på armen. Hvis tonen er annerledes, bør du velge en annen farge.

Som du kan se, kan du kjøpe kroppsbelter. Det viktigste er ikke å velge den strålende nylon. Og husk: Ingen vil tro at du bare var på sjøen fordi grunnen til at strømpebuksene dine er litt mørkere enn hudfargen. Tross alt vil hendene forbli en lysere farge.

Egenskaper av kroppsbelter i rutenettet

Det ser ut til at dette er spesielt i strømpebukse i rutenettet?

Men hvis du spør rundt dem om deres tanker om dette emnet, viser det seg at det meste av omgivelsene utgjør jenter i slike strømpebukser til folket av tvilsom oppførsel. Spesielt hvis du bestemmer deg for å kombinere slike strømpebukser med en kort denim eller svart skjørt.

Så jenter som bærer strømpebukse i et maske bør forstå hvilket inntrykk de gjør på andre. Alternativt i dette tilfellet kan være vanlige solide sorte tights. Du kan til og med bruke til å lage en original nylon av forskjellige farger. Det viktigste, husk at i ditt bilde alle farger skal være riktig kombinert med hverandre.

Regler for å velge pantyhose

Nå som vi har funnet ut at kroppen har strømpebukse i et maske og med glans er en dårlig form, er det på tide å snakke om de generelle reglene for å velge denne delen av garderoben. Tross alt, vi trenger deg til å få det kjøpte produktet servert så lenge som mulig.

Så når du velger strømpebukser, må du følge disse reglene:

Kroppstrømpebukser: hvorfor de anses som dårlig form
  1. Kjøper dem aldri på ubekreftet steder. Det er bedre å betale mer, men for å få et bedre produkt;
  2. Før du betaler for et kjøp, må du kontrollere om capronen har revet. Etter utgangen fra butikken for å returnere varene vil være ganske vanskelig;
  3. Forsiktig studere emballasjen. Hvis det er skittent og revet, er det bedre å gi preferanse til en annen butikk;
  4. Sørg for å være oppmerksom på sømmer. I billigere modeller er sømmen runde, noe som betyr at de blir synlige under klærne. Men flate sømmer er nesten usynlige.

Og noen tips for å ta vare på strømpebukser. Ikke vask dem i maskinen.

Bare håndvask! Vaskemidler skal være myke. I intet tilfelle bør du vri eller klemme nylon. Ellers kan hull ikke unngås.

I dag har vi funnet ut med hva du kan ha på kroppen strømpebukser. Vi snakket litt og om strømpebukser i andre farger. Som du vet, for å se bra ut, må du bruke tid, ikke bare for omsorg for sitt utseende, men også valg av slike bagateller som tights. Ellers vil all din innsats gå bortkastet.

Så skape bildet riktig og vær glad! Lykke til!  

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

6 + 3 =