Ring i nesen: typer piercing og egenskaper ved prosedyren for piercing | pangudownloads.com
mote

Ring i nesen: typer piercing og egenskaper ved prosedyren for piercing

En piercing av neseborene eller på annen måte kalt en ring eller nelliker i nesen, piercinger, dette er en av retningene til kroppskunst, som med tiden blir stadig mer populær. Og i dag vil vi prøve å forstå betydningen av et slikt ornament, vi vil studere egenskapene til en slik prosedyre, og vi vil veie fordeler og ulemper. Og vi vil starte med verdien av piercing i neseboret.

Ring i nesen: typer piercing og egenskaper ved prosedyren for piercing

Det viser seg, siden antikken ble det antatt at tilstedeværelsen av et slikt ornament gjør ditt utseende mer attraktivt. I India var denne mote også forbundet med akupunktur. Det ble antatt at en punktering i venstre nesebor kan bidra til å forbedre kvinnenes reproduktive system. Men plasseringen av hullet på høyre side var ment å lette prosessen med å bære et barn, og også redusere smerte under fødsel.

Bedouins i Midtøsten likte også slike pryd. Men i dette tilfellet var piercing en slags indikator for status. Jo større ringstørrelsen, jo rikere slekten var.

Nesepiercing: Arter

Som det viste seg, er det sju typer av denne piercing.

De inkluderer punkteringer i slike deler:

Ring i nesen: typer piercing og egenskaper ved prosedyren for piercing
  1. Kroppsvinger. Denne typen punktering er den mest enkle og smertefri. Du trenger bare nesen på en eller begge sider. Et lignende sår helbreder seg ganske raskt;
  2. Septum. Funksjonen av denne typen piercing er at pierce septum. Og i dette tilfellet har du to alternativer: Du kan bare gjennomsyre vevene mellom neseborene eller hengte et tilbehør på brusket selv. Forresten, oftest som et pryd med en slik nesepiercing, bruker en ring;
  3. Septra. Denne typen dekorasjon er en modifikasjon av septum. Og hele forskjellen er at i det første tilfellet vil orgelet bli gjennomboret horisontalt i forhold til spissen. Og i andre tilfelle vil punkteringen være vertikal;
  4. Bridge. Denne piercing er festet til vevet i nesebroen og er en slags bro mellom øynene dine. For dette fikk han faktisk navnet sitt. Forresten, avhengig av bredden på nesebroen, kan du gjøre flere punkteringer parallelt med hverandre;
  5. Tipset. I dette tilfellet er spissen gjennomboret fra innsiden mot toppen. Legg merke til at brusk ikke påvirkes;
  6. Austin bar. I dette tilfellet blir tuppen av orgelet gjennomboret horisontalt. I dette tilfellet er ikke brusk påvirket;
  7. Nassalang. Denne typen piercing er den vanskeligste og krever mye profesjonalitet fra mesteren. Kompleksiteten i denne prosedyren er at ikke bare det myke vevet på nesespissen er gjennomboret, men også delen av brusk. Følgelig må hele prosedyren gjøres nøye og nøye, for ikke å skade bruskbeinen.

Ikke tenk at det ikke er flere muligheter for å punktere tuten.

Hvis du kommer til en ekte profesjonell som kan kombinere flere metoder til en, kan piercingen vise seg å være ganske original.

Typer smykker som kan brukes til piercing

Som du vet, har ikke punkteringen seg noen sjarm i seg selv og dekorere seg med et enkelt hull i nesen din, du vil ikke lykkes. Det er av denne grunn at type dekorasjon spiller en nøkkelrolle i dette tilfellet. I salongene kan du kjøpe både klassisk og spesifikt tilbehør.

Til klassikerne refererer ofte til ringen i nesen og septumet.

Ring i nesen: typer piercing og egenskaper ved prosedyren for piercing

Blant navnene på spesifikke ornamenter kan du finne som nesebor. Disse er rette eller buede nelliker, som brukes til å stikke nesens vinger. Det finnes også barer og bananer. Også, nylig, i form av ornamenter begynte ganske ofte å bruke hule ringer, som strekker seg på kantene av huden. Et slikt tilbehør kalles en tunnel.

Nå med hensyn til metall. Det spiller ingen rolle hvilken form for gjenstand du bruker etter en punktering av nesen: en ring, et nesebor eller en tunnel. Det viktigste er at det ble laget av riktig materiale. Interessant, umiddelbart etter at prosedyren ikke anbefales å bruke smykker laget av edle metaller.

Det beste alternativet er bioplast, medisinsk stål eller titan.

Men etter en stund kan du være oppmerksom på gull, platina eller sølv.


Og nylig har materialer som tre eller bein blitt mer populære. Men hvis du bestemmer deg for å kjøpe et tre- eller bentilbehøret, må du først og fremst sørge for at materialet er godt behandlet. Faktisk er i motsetning til metall, tre og bein organiske materialer. Og dette betyr at på overflaten av smykker laget av dem kan være en rekke bakterier.

Piercing: punktering og riktig bruk av øredobber

Det er ikke nok bare å komme til salongen og pierce nesen. Først og fremst bør du sørge for at denne institusjonen oppfyller alle hygieniske og hygieniske standarder. Hvis du kom til mesteren og la merke til at spindelvev i hjørnene ikke er en skam, anbefaler vi deg ikke å utføre noen prosedyrer på dette stedet. Tross alt, i dette tilfellet er sannsynligheten for å fange noen smitte svært høy.

Hvis med sterilitet ved første øyekast alt er i orden, så kan du trygt gå videre til prosedyren.
På samme tid, husk at før piercing må mesteren rense huden din på alle slags mikrober ved hjelp av et spesielt antiseptisk middel.

Ring i nesen: typer piercing og egenskaper ved prosedyren for piercing

Og enda en ting, du kan be masteren å hjelpe deg med plasseringen av dekorasjonen. For å gjøre dette er det ikke nødvendig å stikke nesen på flere steder og se på resultatet. En spesialist kan sette deg flere poeng ved hjelp av en spesiell kirurgisk markør.

Den veldig piercing er på ingen måte verdt å gjøre med bruk av en pistol. Saken er at med hans hjelp er det svært vanskelig å få punktering på et bestemt sted.

Og hvis mesteren fortsatt setter enheten for nær, så er det en sjanse for alvorlig skade på brusk. Så for å holde nerver, er det bedre å pierce med en konvensjonell buet nål.

La oss nå vurdere spørsmålet om hvordan du setter riktig inn ringen i nesen. Ringene kan være av to typer. I det første tilfellet er de to ender lukket i en ball, i den andre – ringen er sømløs. Men mekanismen i begge tilfeller er den samme.

Først må du åpne spenningen og forsiktig glide den ene kanten gjennom hullet. Når du har begynt å skyve kanten gjennom punkteringen, må du sørge for at den kommer fra siden av neseboret. Deretter skal du koble de to kanter av ringen og stramme dem. Du kan skjule sømmen i neseboret bare etter at du har forsikret deg om at objektet er riktig knapt.

Ved hjelp av en ringen for nesen

Enig, ikke alle vil kunne gå gjennom nesen. Men faktisk å korrespondere med de nyeste trendene i en mote oh hvordan det ville være ønskelig. Det er for slike tilfeller at et triks er oppfunnet. På nesen er en ringformet hengel festet med en konvensjonell klemme. Hvis du vil ha en liten strazik i stedet for en nellike, så for å fikse det, trenger du en spesiell lim.

Ring i nesen: typer piercing og egenskaper ved prosedyren for piercing

Et annet interessant alternativ for å fikse forfalskede piercinger er magneter. Du kobler bare magneten med tilbehør fra utsiden og den vanlige magneten med den indre.

Oppmerksomhet vær så snill! I dette tilfellet bør du være oppmerksom på kvaliteten på magneter du kjøper. Tross alt, hvis interiøret i dekorasjonen faller av, kan konsekvensene være ganske trist.

Slike ornamenter har flere fordeler enn permanent piercing. På denne måten kan du for eksempel prøve på et lignende bilde og avgjøre om det er verdt å endre stilen så radikalt.

I tillegg vil slike pyntegjenstander perfekt hjelpe dem som har en streng kleskode på jobben.

Så du kan se på dagtid veldig stille, men om kvelden kan du gå til klubben i et nytt dristig bilde. Ikke glem at hvis du senere skifter deg og bestemmer deg for å bli kvitt slike smykker, så etter en ekte punktering, sannsynligvis vil det være et arr. Men når du har på deg en falsk piercing, trenger du ikke å male huden for å bli kvitt arrene.

Som du kan se, i dag kan du virkelig stikke nesen din eller bruke falsk piercing. Og nå er det nye bildet ditt klart.

Du kan plukke opp noen dekorasjoner og hver gang for å forundre andre med deres ekstraordinære utseende. Eksperiment, se etter deg selv og vær glad!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

+ 26 = 28

Adblock
detector