mote

Vintage stil: dens hovedelementer

Folk som alltid vil se stilig og overbevisende, er det verdt å ta en nærmere titt på vintage stilen. Han kom fra Frankrike, og i oversettelse betyr "høsten av et bestemt år"Eller"high-end vin".

Vintage stil: dens hovedelementer

Elementer av stil gjenspeiles i klær, interiør, teknologi, tilbehør og gjenstander som brukes i hverdagen. Hva er stilen til vintage og hvilke egenskaper som er knyttet til det - vi vil se på denne artikkelen.

Vintage klær

Garderobeprodukter som tilhører årgangsstil, formidler de beste modetrenene i etterkrigstiden. Samtidig er topptidgrensen 90-tallet i forrige århundre. Ting skapt før første verdenskrig betraktes som antikviteter, og de som så verden etter 90-tallet. - moderne.

Vintage er ikke bare de gamle klærne, men de tingene som formidler trendy trender på en viss tid. For eksempel, i Vesten, ble en vintage stil i klær reflektert i samlinger av couturiers med verdensnavn - CocoChanel, ChristianDior, Pierre Cardin, Gucci, Ungaro.

Avhengig av opprinnelsen til ting, er det vanlig å tildele slike retninger:

 • direkte vintage;
 • neovintazh;
 • kombinasjon vintage.

Ekte vintage er et fasjonabelt sjeldent klær som ble skapt av kjente motedesignere i de siste tiårene. En kombinert versjon av den trendy trenden finner sted når ekte vintage og moderne materialer ble brukt til å lage klær.

Neovintazhnymi kalt produkter kunstig skapt av parametrene av antikviteter. Klær i vintage stilen er slitt av mange kjendiser - Julia Roberts, Dita von Teese, Kate Mos, Chloe Sevigny, og bare velstående mennesker.

Slike produkter folk kjøper av følgende grunner:

 • Unikhet: De fleste ting er laget i en enkelt kopi eller i et ganske begrenset antall;
 • Høy kvalitet: I etterkrigstiden ble det laget ting for hverdagsbruk, designet i flere år, som de var utstyrt med høy holdbarhet.
 • Investering av penger: Produktene er alltid dyre, så for velstående mennesker er anskaffelsen av vintage klær en interessant prosess med penger investering;
 • Historie: slike ting har sin egen historie, så de bærer en semantisk last;
 • Detaljer: Garderobeskapets elementer har en original håndlaget finish;
 • Naturlighet: ting er laget av naturlige materialer, slik at de ikke skader miljøet.

Legg til det kvinnelige bildet ved hjelp av riktig valgt tilbehør. I første omgang i sin popularitet i disse dager var brosjer og halskjeder, supplerte kvinner også deres bilde med briller, vesker, belter, vesker, hansker, laget i riktig stil. Fortsatt fasjonable er vintage kjoler, bluser, jeans, strøk, jakker, skjerf.

Interiørdesign av leiligheten i stil med "vintage"

Vintage vil være av interesse for de designerne, så vel som bare nybegynnere og amatører som har fantasi og har kreative interiørdesign ideer. Selv en garderobe eller sofa i vintage stil kan bli slått så fordelaktig og vellykket at rommet vil forårsake glede!

Vintage stil i interiøret kan opprettes ved hjelp av slike elementer:

 • Lurvet (dekorative) møbler;
 • dempet farger;
 • gamle dukker, aviser, kofferter, poster, etc .;
 • støpejern, kobber og sølv tilbehør.
Vintage stil: dens hovedelementer

For tiden er det ikke så lett å finne virkelig gamle gjenstander, men takket være det faktum at mange produsenter bevisst blir gamle produkter, ble det mulig å utstyre boliger i denne stilen.

Først av alt er det viktig å bruke naturlige materialer når du pynter et rom. Tak og vegger er bedre rett og slett å male, med spesielle sammensetninger og lakker for aldring.

På gulvet er det bedre å legge en parkett eller et vanlig trebrett, mens de også må ha "loslitt"Look. På badet og på kjøkkenet kan du legge en gammeldags keramisk flis med mønstre, som ble brukt aktivt for mange år siden.

For å gjøre interiøret ser naturlig ut, er det bedre å ikke overbelaste det, for dette må du avgjøre hva som vil justere vintage stilen. Hvis hovedelementet er slitt møbler og annet tilbehør, er det ønskelig å male veggene i en ren pastellfarge.

I tilfelle når møbler og tekstiler er nøytrale i rommet, kan interiøret i årgangen bli gjengitt med tapet med et diskret blomstermønster eller med kontrasterende ornament.

Når du skal ordne boliger i gammel ånd, ikke glem tekstiler - duker, servietter, dekorative puter, gardiner med blomstermønster. Ikke glem at etter første verdenskrig og frem til 90-tallet var de viktigste dekorasjonene i huset barneleker, porselen figurer, bøker, malerier i tunge rammer, te- og spisesett, platespillere og gramofoner.

Et uadskillelig tilbehør til slike boliger vil være blomsterdrikkede mark- eller hagesplanter. De vil se vakkert ut i krystall, metall, galvaniserte vaser eller krukker. Slike blomsterbuketter bør skape effekten av enkelhet og uaktsomhet, lethed og sjanse.

Som lysarmaturer er ideelle armaturer og gulvlamper i stofflamper, samt lysekroner med krystallvedheng er passende. Lyset i rommet skal være varmt og ikke veldig lyst, slik at du kan supplere det gamle interiøret med lysestaker.

Hvordan arrangere et bryllup i stil med "vintage"?

Blant elskere av par de siste årene, er mer og mer populært dekorasjonen av bryllupet i en vintage stil. Det må nødvendigvis være enkelt, men samtidig luksuriøst og uforglemmelig. En høytidelig begivenhet kan organiseres på bredden av en elv eller innsjø, i et landsted eller i en skog.

Når du forbereder et bryllup, er det viktig å bruke pastell, rolige og lyse farger - hvit, lys grå, rosa, kaffe, øm grønn. For smykker, kan du velge slike nyanser av halvedelsten som safir, smaragd, perle og rubin.

Bruden trenger ikke å være i en hvit kjole, du kan velge mellom dempet pastellfarger - fargen på champagne eller kaffe med melk. Det dekorative elementet i brudekjole skal være blonder, og hansker kan brukes fra et slikt stoff. Utsøkt kort slør er en uunnværlig egenskap for et vintage bryllup.

Vintage stil: dens hovedelementer

Spesiell oppmerksomhet bør gis til frisyre og de unge, det kan være i form av fastholdte styling eller myke krøller.

Brudgommen er antrekk bør bestå av bukser med suspenders, en bue, hatter i riktig stil. Du kan utfylle bildet av brudgommen i flere timer på en kjede. Denne kombinasjonen av vintageelementer vil bringe alle gjestene til feiringen inn i den fjerne fortiden.

At bryllupet ser harmonisk ut, er det viktig å ta vare på kjolene til gjestene. Jenter kan bære kjoler med enkelt kutt av samme farge, i tillegg til vintage detaljer, som hatter, slør, hansker.

Hvis feiringen er organisert i vintersesongen, kan den feire på en restaurant eller en gård, dekorere interiøret i en passende stil. Det bør være antikke møbler, som kan være en telefon, en notisbok i vintage stil, et askebeger, briller. Slike attributter vil tillate å skape vakre bryllupsfotografier.

Utvilsomt er vintage en av de mest luksuriøse trendene fra fortiden. Elementer av denne stilen i klær og interiør kan gjøre deg og ditt hus uimotståelig! Fantasere, drøm og implement dine ønsker i livet!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

68 − 61 =