Mysigt hus

Hur man skickar ett paket till Posten i Ryssland: fyllning, vägning, vidarebefordran

Under paketet brukar betyda post vars vikt inte överstiger 2000, minimivikten - 100 g Innan du skickar ett paket, ska du veta att överföringen av alla typer av böcker tillåtna, fotografier, tidningar och andra liknande produkter med det totala värdet av upp till 10 000 . Det är viktigt att följa de instruktioner för att sända, eftersom, trots den skenbara enkelhet av förfarandet många har problem på rysk inlägg med att skicka paket utomlands eller inom landet och göra misstag.

Allmänna krav på paketet

För att undvika onödiga tidskostnader, behöver alla veta hur man skickar ett paket till Posten i Ryssland. Det är viktigt att inte bara överväga registreringsprocessen, utan också förfarandet för att genomföra förfarandet, liksom priset på sändningen.

Det finns vissa regler för varje kund att skicka ett paket över Ryssland snabbt (anvisningarna finns i ett postkontor):

Hur man skickar ett paket till Posten i Ryssland: fyllning, vägning, vidarebefordran
 • Du kan skicka värdena, vars vikt börjar från 100 g och det maximala märket når 2 000 g;
 • 90 cm - den maximala parametern för övergripande dimensioner som helhet;
 • Insidan kan vara handskrivna papper, tryckta publikationer av litet värde, samt bilder.

Vad kan jag skicka ett annat paket än ovan? Alla manualer, tidningar, bilder och tidskrifter, manualer, böcker, vars värde inte överstiger 10 000 rubel.

Obligatoriska märken för att skicka

Det första steget till hur man skickar ett paket av Post of Russia (anvisningarna hjälper till att skicka paketet och utomlands) är att köpa en låda eller ett paket av lämplig storlek. Standardförpackning för paketet har fält som måste fyllas i. All information är inskriven av avsändaren själv och inte av Rysslands postansvarig. Records är gjorda på ryska.

Informationen på avsändaren anges på toppen och vänster och på botten - på mottagaren. Det är nödvändigt att fastställa värdet av kontanter vid leverans, liksom det totala värdet av paketet (allt detta i övre högra delen).

Fyllningsinstruktionen är som följer:

 • Skriv ditt namn, efternamn och patronymic;
 • Ange gatunamn, byggnad och husnummer, lägenhet;
 • Ange namnet på ort, distrikt och region eller kant osv.
 • Om du vill skicka en personlig sak utomlands anges avsändarens hemland också.
 • Indexet är inmatat.
Hur man skickar ett paket till Posten i Ryssland: fyllning, vägning, vidarebefordran

Det finns också annan information om hur man skickar ett paket via post. Du kan skicka på begäran med sådana märken som mottagarens namn och namnet på objektet för kommunikation via post. Det är viktigt att försiktigt och noggrant packa dina saker innan du skickar paketet med kontanter vid leverans.

En steg-för-steg instruktion för åtgärder hjälper dig att utföra hela proceduren utan fel. Det är möjligt att anställda i Posten Ryssland kan lägga fram ytterligare krav på förpackning. Sådan information återspeglas när den skickas till abonnentlådan, som mottagarens fullständiga namn, cellnummer och även posttjänstens syfte.

instruktion

Frågan om hur man skickar ett paket till Ryssland, är det viktigt att dra paketet ordentligt ta hänsyn till alla de krav som e-post om den övergripande mått och vikt, samt dess innehåll.

Snabbt att klara av förfarandet kommer instruktionen att hjälpa till:

 1. Ta hand om förpackningen. Du kan köpa en speciell låda eller ett stort paket, lima papperet försiktigt. När du köper ett förpackningsmaterial behöver du bara försegla behållaren, skriva adressen och skicka den till postarbetaren.
 1. Arbetstagaren bestämmer hur mycket det kostar för att skicka ett paket, av dess vikt. Kostnaden bestämmer inte bara dess viktkategori, utan även innehållet i paketets innehåll. Den dyraste är anpassad, den billigaste är den vanliga. I det första fallet är det mer troligt att paketet kommer att levereras till den angivna adressen. Det är värt att komma ihåg att det i det här fallet inte kommer att vara möjligt att snabbt få ett paket.
 1. Betal för paketet (du kan läsa om avgifterna nedan). Att skicka pengar vid leverans, som betalningsmottagaren betalar, innebär att man samlar in en extra provision för en operation för att skicka pengar till avsändaren.

Det finns en speciell tjänst på den aktuella postens officiella hemsida, där du enkelt kan spåra vilket stadium sändningen är i och hur snart den kommer att nå destinationen. Om allt är gjort korrekt, så borde det inte vara några svårigheter att skicka paketet med kontanter vid leverans. Steg-för-steg-instruktion hjälper dig att inte göra misstag och undvika onödiga finansiella kostnader.

Viktig information om kontanter vid leverans

Sändning av kontanter vid leverans innebär att du fyller i ytterligare papper - ett standardformulär, ett prov av vilket och en tom version finns i varje postkontor. Vid denna typ av sändning betalas kostnaden för paketet av den person som kommer att ta emot paketet efter mottagandet av anmälan.

I denna blankett måste du fylla i följande fält utan fel:

Hur man skickar ett paket till Posten i Ryssland: fyllning, vägning, vidarebefordran
 • All adressinformation om den person som kommer att få paketet, inklusive hans namn, efternamn och patronymic samt huvudpassinformationen.
 • Avsändarens detaljerade adress är inte kontant vid leverans, utan själva paketet samt hans personuppgifter.
 • Paketets totala belopp (både i siffror och i ord) är en kontant vid leverans.

I någon närliggande filial kan du alltid klargöra all nödvändig information om hur man skickar paketet med kontanter vid leverans. Den ryska posten erbjuder kunderna leverans både inom landet och utomlands.

Mottagas vid leverans

När all information är fylld och paketet är förpackat i enlighet med alla innehållsregler, skickas paketet till postarbetaren för verifiering. Med korrekt fyllning, full betalning (om det inte är en kontant vid leverans) accepteras paketet för bearbetning.

All information registreras i databasen, och avsändaren mottar en check som innehåller ett nummer för att lokalisera, och betalningsbeloppet anges.

Dessutom ger kontrollen avsändaren följande information:

 • Den tidpunkt då kvittot utfärdades
 • E-postens namn
 • Värdet av personliga tillhörigheter och deras totala vikt
 • Information om mottagaren;
 • Information om den anställde som accepterade paketet från avsändaren;
 • Adressuppgifter på platsen till vilken saker levereras.

Om du följ instruktionerna så kan du snabbt slutföra sändningsförfarandet.

Ta reda på kostnaden själv

Hur man skickar ett paket till Posten i Ryssland: fyllning, vägning, vidarebefordran

På samma sätt kan du skicka ett paket utomlands. Kostnaden för ett standardpaket, som skickas runt om i landet, till 100 g är ca 25 rubel och anpassat - för 10 rubel. dyrare. Det är värt att uppmärksamma det vid 1,5 r. Den samlas in för varje par gram extra vikt gram.

Vid leverans av personliga föremål med angiven värde till pris, vikt, leveranssätt och distans i kilometer till destinationen påverkas. Minsta tröskelvärdet är 600 km, för avståndet ska avsändaren betala minimibeloppet.

I frågan om hur mycket det kostar att skicka ett paket av den ryska posten med flyg, är huvudparametern avståndet. Situationen är liknande för en kombinerad leveransvariant, när en del av vägen bärs av flygplanet och den andra med landtransport.

Innan du skickar kan du beräkna dig själv hur mycket proceduren kommer att kosta. Du kan göra det med hjälp av onlinekalkylatorn, som finns på organisationens officiella hemsida.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

+ 38 = 47