Hur man tar bort tuggummi från byxor - effektiva sätt | pangudownloads.com
Mysigt hus

Hur man tar bort tuggummi från byxor – effektiva sätt

Den moderna unga generationen är mycket förtjust i tuggummi, men det är inte alltid rätt att bli av med det. Därför hittar du ofta tuggummi i stolen i skolan, stadens säte, fåtölj i bioen etc. Därför är ouppmärksam person, och även tuggummiälskaren, lätt att oavsiktligt fläcka byxor.

Tänk på hur man tar bort tuggummi från byxor hemma. Det är viktigt att komma ihåg att det är nödvändigt att börja rengöra omedelbart, eftersom gammal förorening blir mycket svårare att rengöra.

hur man tar bort tuggummi från byxor

Hur man tar bort tuggummi från byxor - effektiva sätt

Efter att ha hittat en klibbig substans på byxorna måste du ta bort det mesta med dugga metallobjekt och leta efter ett sätt att ta bort rester.

Efteråt i hällen med varmt vatten hälls 2 kepsar av mattan tvättmedel och låt kläderna suga i minst 12 timmar.

Om du inte kan tömma tuggummi så kan du använda andra beprövade metoder som har hjälpt till att rensa kläder under lång tid från ett obehagligt köp.

Hur tar man bort cud från byxorna?

Om en fläck från tandköttet oavsiktligt syns på kläderna, måste du veta hur man tar bort det utan några konsekvenser för tyget.

Idag är följande grundläggande metoder för rening kända:

  1. Frost är den mest kända och beprövade metoden. Förorenade kläder placeras i en cellofanpåse och placeras i en frys i 2 timmar. Efter tiden skuggas tuggumret enkelt av byxorna. Ett annat sätt som är förknippat med förkylningen är att applicera is på den utsmyckade kläddesektionen. Sådana manipuleringar görs med kläder av stor storlek, som inte kan placeras i frysen. Gör detta tills tuggummit inte fryser och skrapa sedan av. Dessutom kan du, med hjälp av denna metod, bli av med spåren av monteringsskummet, hartset, plastkornet och jämn fläck av paraffinljuset.
  2. Värmebehandling. Avlägsnande sker genom exponering för hög temperatur. På föroreningsplatsen lägger du ett pappersark och stryker toppen med ett uppvärmt strykjärn. Om första gången ingenting hände, måste du låta kläderna svalna innan du upprepar det. De ämnen som kommer in i tuggummit smälter sålunda och rengörs enkelt av kläder. Som på många andra sätt i slutändan måste du tvätta saken i tvättmaskinen i vanligt läge.
  3. Kemisk behandling. Idag kan du bli av med tuggummi från kläder med alkohol, diskmedel eller ett medel för att avlägsna lack. Därför fuktas en vattnad skiva med den valda kompositionen, som intensivt torkas med det smutsiga området. Det är viktigt att noggrant rengöra det färgade eller känsliga tyget, så att det inte skadas. Om tuggummi inte omedelbart går, kan du lägga bomullen i några minuter på det smutsiga stället och vänta. Efter bara alla separerade torka. Det sista steget är maskintvätt.

Andra sätt att rengöra cud från byxorna

Förutom enkel uppvärmning och kylning finns idag många fler effektiva och enkla metoder för att bli av med tuggummi.

Låt oss överväga mer i detalj:

Hur man tar bort tuggummi från byxor - effektiva sätt
  1. Ättiksyra. Denna metod är endast lämplig för rengöring av kläder från grovt material, eftersom de ämnen som kommer in i agenten kan förstöra vävnaden. Häll i en plastbehållare ättika och värm den. Därefter fuktas det med en tandborste och gnidas fläcken tills den maximalt avlägsnas. För fullständig rengöringsmaskin behövs tvätt med eventuellt tvättmedel.
  2. Scotch. Efter rengöring av den klibbiga delen av tuggummi på något sätt, klibba scotch på den återstående fläcken, försiktigt släta den och riva av med en skarp rörelse. För den bästa effekten upprepas manipulationen flera gånger, och det är bättre att använda en ny bit av scotch varje gång. För att slutligen avlägsna fläcken rekommenderas att du utför de vanliga tvättvattnen på tvätten;
  3. Tuggummi. För att ta bort det gamla tuggummit kommer en ny, som är väl tuggad och klibbar till den gamla, att göra. Liten pressning, skarpa av den, så att den gamla föroreningen avlägsnas. För att avlägsna rester, utförs en vanlig maskintvätt;
  4. Bensin. Tack vare ämnena i kompositionen, efter att den har applicerats på det smarta tuggummet efter ett tag, exfolieras det. Visst, på vissa vävnader, bildandet av oljiga fläckar, så i slutändan måste du tvätta kläder med tvättmedel eller annat rengöringsmedel.
Hur man tar bort tuggummi från byxor - effektiva sätt

Som framgår av allt ovan, trots problemet, kan problemet lösas ganska enkelt.

Innan du blir nervös, är det bättre att du inte förlorar tid och omedelbart börjar rengöra cud.

För att inte skada tyget är det bättre att börja med den enklaste metoden och om det inte fungerar kan du prova de andra.

Och det behövde aldrig rengöra tuggummiet från byxor och andra garderobsprodukter, bli av med den dåliga vanan att hålla fast vid borden och stolarna.


Vem vet, kanske ditt exempel blir smittsamt och utbildade människor i världen kommer att bli mer?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

9 + 1 =