Преводилац сања

Зашто врата сањају у сну?

Снови у којима ходају дуж ходника су збуњене, отварају небројена врата, сањају многи. Такви предмети снова су ретки. Приказивањем људи затвореним вратима или отварањем, наш подсвести ум покушава упозорити на нешто важно, што интуитивно претпостављамо, али не можемо да изразимо речима. Благо отворена врата и непознати стан у који спадате, увек размишљају у свом животу - да одредите околностима које живе овде, како бисте разумели како сте се ушли у нечији други живот ...

Ако сањате о вратима и успевате да га отворите - спавање мора темељно запамтити: причајте гласно ујутро, како не би заборавили у будућности. Анализа таквог сна ће помоћи да се познаје будућност и анализира прошлост, доносећи исправне закључке.

Да не бисте претражили у књигама о сновима, бирали опције које вам се допуштају - тако што ћете залупити књигу са неповољним предвиђањима - можете покушати да генерализујете визије и њихове плоче.

Затворена или отворена врата

Затворена врата су непозната препрека, коју сами ставите на пут у будућност, у страху да говорите оно што сте већ интуитивно схватили. Такође парцела може значити непознато.

Улаз је отворен, али не можете зауставити:

Зашто врата сањају у сну?
 • страх од будућности;
 • приједлог на који ће се одмах требати одговорити;
 • прилика за побољшање живота, за који - знате - мораће да исплати нешто друго. Зато што не знате, плашите се да искористите предност.

Ако сте сањали да се врата отворила, треба очекивати помоћ споља, изглед у животу права особа. Рутници су се залупили испред носа - заувек, требало би да напустите такав веран и профитабилан пројекат, који, ипак, неће доћи до плода.

Када сам сањала да затвориш врата:

 • до краја случаја;
 • мораће одбити да помогне особи која се надала за вас;
 • да спречимо вољеног;
 • да се свађам са пријатељем;
 • промените окружење, повлачећи се из претходног круга комуникације.

Ако ожењени мушкарац или удата жена окрену кључ у брави, затварајући врата - нека неразумљива питања ће се очистити. Исти сан за девојку сања о непосредном венчању.

Зашто сањамо о вратима чија врата се не могу померати? Конвенционалност отежава срећу како би постигла нешто ново, неопходно је да се стари стар, неко покуша наметати своје мишљење, што је апсолутно непрофитабилно.

Отварање врата не функционише, чак ни са кључем - до озбиљних проблема на послу или у породици. Зашто сањас пуно отворених врата? Срећом, дар судбине, појављивање нових прилика, састанак са лепим људима.

Поглед на врата у сну

Зашто врата сањају у сну?
 • Чврсти вентил - без помоћи рођака да реше проблем неће радити;
 • Бијели крст за шта то сања? Породици или пријатељима је потребна ваша помоћ, не можете одбити на било који начин;
 • Лист је сломљен или сломљен - избор који треба направити није лак, и много тога зависи од тога. Или - клеветач је био сувише близу да га пусти унутра, и он је већ почео трачити, из које пати репутација. Неопходно је одмах израчунати и разоружати. Што су већа врата, већа је вероватноћа да ће се остварити сан;
 • Склоните се на улазу у малу врата - не можете лако изградити каријеру, висок отвор - све иде у руке;
 • Стара врата, али снажна и лијепо уређена - у животу није неопходно да се толико ограде од људи, време је да се отвори и заборави неосновани унутрашњи страхови;
 • Зашто сањамо о новим вратима? У породици ће бити додатак - ћерка ће ући у кућу, дијете ће се родити, рођаци са којима се изгубљују односи ће бити рођени;
 • Врата од метала - постоје поуздани пријатељи; од дрвета - потребно је ојачати "Одбрана", научити да заштите своје сопствене и породичне интересе;
 • Стакла нова врата - немојте се однети са примамљивим понудама, у ближој будућности вреди се чувати преваре;
 • Како изгледа да су избачена врата, у којима се врата једва држе на шаркама - довољно да се одлучите, што више зависи не само од своје будућности.

Већ је немогуће одгађати, подсвест показује да ће се врата срушити, исход ће бити неповољан, пре свега за себе.

Прекид у сну на вратима

Ако седите у сну испред врата, а неко покуша да пробије и пробије у просторију, али не ради, онда:

Зашто врата сањају у сну?
 • Невоље неће додирнути;
 • биће могуће спречити несрећу;
 • биће нове креативне идеје.

Седите иза затворених врата и очекујете да ћете бити ослобођени, сломили га - могуће је и било је много странаца у соби. Ако ова парцела у сну доноси радост - у стварности ћете добити нови посао, уплашили сте се - међу многим пријатељима постоји непријатељ, и мора се бојати.

Да сам сањао да морам пробити кроз врата у зиду и уклонити препреку.

Време је да се извучемо од неког другог утицаја, што је корисно само за кратко вријеме. Најмања неповредивост, праћена строгом казном, неадекватно кршење правила. Време је да се ослободимо зависности. Они су сломили врата или зид у сну супротно жељи - издаји.

Врата у сну су као декорација

Да видимо врата свог стана, у којој је живео као дете, до срећног догађаја у блиској будућности. Непозната кућа и пасти на прагу - да се промени.

Да ли сте морали провалити кроз врата у зиду, објесити крило? Новом познанику или додатку. Ако су у сану ангажовани на санацији, млади људи - време је да промени интимног партнера. Да поправите постојећи крст - до пријатног инцидента, да га прекинете - да повећате активност у раду.

Стицање крила врата - постоји могућност избора. Највероватније, то ће бити неуспешно. Зашто сањате пуно врата, али увек се налазите на погрешном мјесту, изађите и поново збуните? Подсвесни ум указује на то да су изгледи о животу давно закаснели, време је да се обнови, иначе ће се срећа окренути.

Иначе, ставови других људи могу бити тачни - време је да ово схватимо и научимо да се рачунамо са мишљењем рођака.

Зашто врата сањају у сну?
 • Слам врата - време је да се ослободи тешке ситуације;
 • Нацрт у сну гостима;
 • Врата која стоје иза одлазног госта окренула су се на забаву;
 • Да боје сасхес - на неочекивано наслеђе;
 • Горећа врата нису срећна; ако је ово улаз у свој дом - болест рођака - у нечијем другом - на несрећу блиских људи.

Ако видите врата у сну и схватате да то доводи до тога "Нигде", али ипак одлучите да уђете - онда у животу, судбина даје шансу!

Немојте се опирати на могућности које су се отвориле.

Требали бисте вјеровати својој сопственој подсвести и узети захвалност.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

59 − = 53