Двапут у једној реци: како да поврати стари однос и поново се заљуби у свог мужа | pangudownloads.com
Психологија

Двапут у једној реци: како да поврати стари однос и поново се заљуби у свог мужа

У браку се често дешава, као у камину. Ватра може брзо умрети ако се не упали. Потребно је развити страст и односе. Да би их наставили, потребна је сагласност између супружника, пријатељства и обостране заштите. Како запалити ватру у дугорочном односу, како се заљубити у мужа након издаје, како избјећи рутину? Ова и друга питања забрињавају многе парове.

У браку није само важна страст. Ако сте заједно дуги низ година, природно је да жеља и страст постепено нестаје. Међутим, то не значи да они заувек нестају и не можете поново да се заљубите у свог супруга и поново покренете ватру љубави и страсти. Једино важно је да ли постоје осећања између супружника и да ли обојица желе да траже и упале ову ватру.

Када брак нестане страсти

Кад је пар ожењен, обично су осећања врућа, страст се загрева, мушкарац и жена воле једни друге и покушавају да проводе више времена заједно.

Двапут у једној реци: како да поврати стари однос и поново се заљуби у свог мужа

Први проблеми почињу када је првенац је рођен у породици – физичко и емоционално исцрпљеност, бриге о деци, бесане ноћи, напуни на кућним пословима довести до тога да парови могу имати проблеме у кревету.

Додатно оптерећење брака представљају материјални проблеми који могу настати након рођења дјетета, када мајка не ради више година, а глава породице мора радити дупло више.


А ако је ова ситуација наметнута кризом или губитком посла, онда могу постојати велики проблеми. Постоји растући осећај незадовољства и незадовољства једни с другима.

У таквим ситуацијама секс више не доноси супружницима исту радост. Може доћи до тачке да пар не престане спавати. Још горе, супружници почињу да се свађају у једноставним свакодневним ситуацијама. Отишао је на посао док је још спавао.

Двапут у једној реци: како да поврати стари однос и поново се заљуби у свог мужа

Заспао је на ТВ-у. За викенде проводе време у посети пријатељима. Не разговарају једни са другима као раније. Ипак, оваква породица изгледа споља, чини се да је пар близак брак.

Постоје ситуације када се начини супружника разликују због неслагања између њихових очекивања о структури породице. Ако жена чини каријеру или успоставља успешан посао, а њен муж има проблема са послом, онда то може озбиљно утицати на његов понос. Мушкарац не може прихватити чињеницу да је жена постала снажна и доминантна.

И сања да је чувар куће, домаћица.

Како се заљубити у супруга поново и заувек?

Утврдити узрок једне изумрле страсти, морате да погледате однос између партнера, да сазна шта је још заједничко између њих: да ли супружника заједничке хобије, да ли воле да проводе време заједно. Цхилл у кревету може бити последица недостатка правих односа. Морамо да се боримо за оног другог осећања, заљубити поново са партнером.

Ако супружници желе да спасу свој брак, требало би да почну да разговарају једни с другима. Немојте сакрити главу у песку, али отворено причајте о томе шта вам боли и смета. Да би се опет заљубила у њеног мужа, у сваком погледу мора се култивисати интимност.

Двапут у једној реци: како да поврати стари однос и поново се заљуби у свог мужа

Брзо истиче жељу у законском браку, засновану само на сексуалној страсти. У почетку се хормони понашају, а љубавници гледају на свет у шарени, а осећања су јако јака.

Али они могу завршити врло брзо. Одличне везе у брачном кревету, треба да буду ојачане пријатељством и интимношћу у свакодневном животу. Интимност треба добро култивисати.

Неопходно је бити пажљив партнеру, постати боља супруга, посматрати како се то мења.


На крају крајева, ништа нам није дата заувек, све у животним токовима и променама. Чињеница да некада брачни друг или супружник не воли ништа не значи ништа, временом се могу заљубити или обрнуто. Ако је на почетку односа било само неколико минута предигре, то не значи да ће се после година, исто то и догодити.

Срећом, већина парова није једнако повезана само са сексуалним потребама. После неколико година у брачном пару се чини превише заједничког, проблеми у кревету могу се решити ако их пар стварно жели. У сфери интимних односа, не можете посебно преварити. Ако нешто није у реду, боље је одмах разговарати о томе.

Важно је тражити узроке невоље у вези

Требало би да буде искрен према себи. Жена може да одбије секс јер она осећа непривлачно, стидљив његовог тела, који, нажалост, са годинама и након трудноће и порођаја промене нису увек на боље.

Двапут у једној реци: како да поврати стари однос и поново се заљуби у свог мужа

Човек у таквој ситуацији би требало да је увери да је и даље атрактивна за њега.

Човек може имати узрасне проблеме са еректилном дисфункцијом или преурањеном ејакулацијом. А ако је сто посто мачо, сигурно неће желети да препозна ове проблеме. Претвара се да је све још увек добро, али ће избјећи секс. У овом случају жена треба да га убеди да оде код доктора и да се тестира.

Ако оба супружника претварају да је све нормално, онда ће пропасти у кревету. Штавише, ове невоље могу се преселити у друге области живота. Започните свађе из малих домаћих разлога, жељу да избегавате комуникацију једни са другима, издају и издају. Ова спирала може проузроковати да пар уништи брак.

Само они односи засновани на стварним осећањима могу преживјети издају. Чини се да жена, која одбија њеног мужа у близини, гура га у загрљај младог колеге са посла. Психолози примећују да у неким случајевима, парадоксално, издаја понекад служи као подстицај за подстицање страсти у браку.

Двапут у једној реци: како да поврати стари однос и поново се заљуби у свог мужа

Под условом да је ово само један скок на страну, а партнери се враћају у породицу, уверавајући се у тачност свог претходног избора.

Издаја може заиста оживити замрзнуте емоције ако жена након издаје прецењује однос, уверена је у њену жељу да их спасе и почиње да се брине о себи, да се бори за свог супруга. Сам муж, поштујући достојанство своје жене, може се упалити страстом и поново се јавља ватра између супружника.

Понекад чак и више него на почетку њихове везе.

Правила срећног брака

Двапут у једној реци: како да поврати стари однос и поново се заљуби у свог мужа
 1. Искрено дискутовање о потребама и проблемима у сексуалној сфери. Искрен и отворен разговор, као да је ово расправа о плановима одмора или реновирању куће;
 2. Не кривите једног од супружника због разочараног односа. У браку, кривица за свађе и сукобе су обоје;
 3. Размислите о не-сексуалним потребама партнера. Чак иу лудом ритму живота, мора се покушати да дају времена једни другима, да се непрестано сусрећу мужа у одјећу или спортском одијелу;
 4. Побрините се за себе. Изненадите свог партнера новом фризуром, хаљином, шминком, новим секси доњем рублом или понашањем. Само обимно објасните супружнику – то радите искључиво за њега, тако да он не мисли да имате некога са стране;
 5. Будите љубазни једни другима, понашајте се као да је ваш медени месец почео изнова, сјећати се своје бивше страсти. Покушајте да покажете своја осећања сваки дан;
 6. Ако сте се разбили током дана – будите сигурни да ћете направити мир ноћу. Добар начин помирења је постељина, али је тешко спавати са неким кога не разумемо. У кревету можете ухватити свог партнера за руку и објаснити све без беса и освете. Али важно је да се следећег дана осмишљате и не поновите грешке претходног дана;
 7. Проведите вријеме једни са другима, а не близу. Разговарајте, пронађите заједничке интересе, развите оно што имате заједничко;
 8. Упишите сорту у полу: афродизијак, доњи веш, продужена предигра, изненађења. Иди на викенд у други град, узми децу до викенда на своје баке и деде. Понашајте се као младеници и одморите се од прозе живота;
 9. Цијените своје предности. Нико те не познаје као свој муж. Цак и дефекти могу бити предност, јер су они сопствени и уобицајени;
 10. Не купујте друго одјећу, немојте спавати на другом кревету. Стремите за односе!
 11. Ако све остало не успе, требате ићи код специјалисте. Можда се твој брак и даље може спасити.

Морате култивисати односе

Односи треба стално одржавати, нарочито у ситуацијама којима је потребна посебна пажња: губитак посла, трудноћа, порођај, менопауза, хормонска терапија код жена, четрдесет година за мушкарце.

Двапут у једној реци: како да поврати стари однос и поново се заљуби у свог мужа

Жене често манипулишу сексом. Одлазе од човека да постигну неки циљ – да га кажњавају, научи му лекцију. Они одбијају да воде љубав, јер муж није поправио славину, није испунио неки задатак.

Човек почиње размишљати о разлозима за ово понашање своје супруге, а потом потражити начине да се приближи овој препреци. Неки се окрећу другим женама, други покушавају да на други начин опале напетост.


Да се ​​заувек заљубите у мужа, увек морате да будете около.

И жене и мушкарци желе истинску топлину, а не механичке загрљаје и пољупце на образу. Нема страствене ноћи без успјешног дана.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

29 − 25 =