Идеје за рођендан дјевојке: прославити тридесетогодишњицу | pangudownloads.com
Психологија

Идеје за рођендан дјевојке: прославити тридесетогодишњицу

Прва истинска годишњица - 30 година - одлична је прилика да се организује прави одмор. Зашто то не учините креативно? Прочитајте како је пријатно да проведете овај најбољи дан у години, инспиришете наше сезонске идеје и необичне одлуке, а такође сазнајте који су сујеверја око тридесете годишњице. 

Као девојка која прославља 30 година: збирка сезонских идеја

Идеје за рођендан дјевојке: прославити тридесетогодишњицу

Свака сезона има своје предности у смислу организовања одмора. И то није само сезонски мени за банкет, јер постоје различите забаве, од којих је сваки идеалан за лето или зиму.

Рано пролеће, када је природа и даље у снијегу и за забаве на отвореном рано, погодна је за одмор у затвореном простору. Где друго да прославимо годишњицу од 30 година, како не у клубу? Ноћна дискотека, куглана, забавни центар су једнако добри у том погледу.

Ускршњи викенд и мајски празници дају прилику да изађете у село, па ће пикник с роштиљем или роштиљом бити очекиван догађај за госте.

Летњи одмор се може добро провести у викендици са породицом и пријатељима, посебно са малом децом. Можете ићи у обалу ријеке, плажни клуб, летњи кафе. За љубитеље спорта и ловства, савршено ће се радити идеја да се један дан проведе у комплексу забаве у природи, гдје се налази игралиште, на пример, паинтбалл, стрељачка палица, ужад или водени парк. Ово је такође и дивна идеја, како прославити годишњицу од 30 година њеног мужа, јер ће таква забава бити од великог значаја према његовој вољи и његовим пријатељима.

Почетак јесени, када је обиље сезонских производа, најбоља опција ће бити богата гозба - не превише оригинална, али свима ће се допасти. Празник се може увалити у банкет сали или код куће. Зар не можете одбити жељу да импресионирате госте? Онда, искористите услуге најбољег кухара у граду - његов корпоративни идентитет и елитизам догађаја ће подићи празник на нови ниво.

Крајем јесени, окупљања се одржавају добро у топлој сауни, нарочито зато што су модерни купалишта парна соба, базен, билијар, караоке и ресторан у једној бочици. Најважније је одабрати луксузни хотел, тако да све иде добро.

На новогодишњим празницима, рођенданске девојке обично имају дилему - да прославите Нову годину са великим таласом или рођенданом? Ако је ваш избор у прилог том другом, оријентишите се ипак на новогодишње расположење, организујте живописну журку у одвојеној ресторанској хали или хотелској соби.

Погодни предмети - маскарада, Хаваји, Моулин Роуге итд. Позива води или не - одлука је твоја, али не заборавите да се припреми занимљив разоноду гостију у виду лутрије, такмичења, концертне собе (може бити аматерски), и, наравно, увођење традиционалне рођенданске торте. 

Како другачије можемо обележити тридесетогодишњицу

Можете сасвим другачије приступити плану вашег личног одмора и провести га сама са собом или с вама која је вољена. Понекад не желите сакупљати бучну компанију, дати због рођака и родитеља, покрити стол са салатама ...

Уместо тога, желите да побегнете од вреве, заборавите се дан или два и урадите нешто сјајно за себе, направите сан, уроните у романтику или уредите романтичан празник по имену.

Прва опција, где је девојка која прославља 30 година - је да изадје на страној турнеји. Није толико претучен као банкет у ресторану, такође умерено себичан (само оно што понекад желите) и, у поређењу са породичним оброком, оставиће заиста незаборавно искуство.

Можда сте сањали да видите једну од европских престоница? Или се сакријте од свих недељу дана на другој страни света - на Фиџију или на Куби? Потребан вам је пасош са виза, куповина карте, спаљивање или резервисање, средства за непредвиђене трошкове и неколико вакцинација ако је путовање у егзотичној земљи.

Идеје за рођендан дјевојке: прославити тридесетогодишњицу

Предности таквог поклона за себе - у потпуној промени сценографије, емоционалног потреса и живописних утисака. Једном речју, биће нешто за памћење.

Друга опција је да у уобичајени формат партије доведе део авантуре. Како се ово може учинити? За прославу изаберите необично место, ново окружење и додајте мало непажње - само без екстремних корака!

Ево неколико идеја: 

  • Донесите свечану вечеру на крову високе зграде са предивним погледом;
  • уместо роштиља у викендици, узмите своје пријатеље на минибусу у шумарску кућу на неколико дана; након што забава за тебе и ваше пријатеље буде пријатна шетња у шуми, за мужа и његове пријатеље - лов или риболов;
  • ако близу вас постоји пливаћа ријека, означите рођендан на броду, јахти или у пливајућем кафићу;
  • прикупити дјевојке на "модеран култни трек"- то може бити било шта, из шопинг и спа салона и завршава се посетом секуларној забави (а шта ако је ваша модна недеља на рођендану у главном граду)?
  • Организовати изненађење колегама и позвати актере из догађаја агенција забавна игра свих честитку - верујемо да власти не негирају девојку и пристаје на 10 минута безакоња на радном месту, ако помирити изглед "Гипси" или мађионичари у канцеларији унапред;
  • прославили овај дан у групи романтичара - планинарење или кајак, пењање, барда, иди са овим људима који желе на путу ка фестивалу или у планинама, у шуми, реке;
  • ако прослављате у природи, уредите високу пионирску ватру или мали ватромет (са особом која зна како да то уради!);
  • напомена на одмору и уз море - најам инструктора роњења; допустите себи да проведете цео дан на најстрмијим воденим атракцијама, резервишете најневероватнији излет који вам је на располагању и не заборавите да све одвезете на фотоапарат! 

Јубилеј од 30 година и предрасуде

Поред срећних и срећних тренутака, овај рођендан доноси мало разочарења неким девојкама. Многи уопште нису сигурни да ли ће то означити.

Чињеница је да су неки датуми традиционално развили посебан став, а људи који су наклоњени празноверењу уплашени су да прослављају датуме као што су мушкарци од 40 година, жене 53 године, дјеца од 13 година. Поред тога, међу православцима постоји посебан празник - не прослављамо 33 године (у то доба Христ је био распет). Зашто не славите рођендан 30 година? Очигледно је да је датум који се спомиње у вези са распетом прешао на круг - тридесетогодишњицу, па се појавио сујеверни страх од ове годишњице.

Идеје за рођендан дјевојке: прославити тридесетогодишњицу

Поред тога, међу женама постоји веома популарно мишљење да је тридесет година опроштено од адолесценције. И оглашавати или некако наглашавати старост не жели - не по сујеверја, већ психолошки.

Непријатељство да прихвати своје сопствено доба достиже различите скале: од само ироније и завршетка депресије.

Можда девојке не славе овај датум, објашњавајући да не постоји расположење, не желе да троше новац, итд, и једноставно - није морално су се навикли на идеју која је почела касније године живота. 

Тако да нисте превише нервозни у размишљању о вашем новом добу, обавезно запамтите како су ваши родитељи, рођаци и девојке славили своје 30 година. Сигурно су се трудили да овај дан буде сјајан, а план је реализован. Нема ничег страшног у томе што је забавно прекорачити ово доба и ући у прелепо време девојчевог живота, што "увек 18»!

Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

37 − 35 =