Како ослободити особу коју волите и верујете у себе? | pangudownloads.com
Психологија

Како ослободити особу коју волите и верујете у себе?

Живот је серија састанака и забаве. У односима између блиских људи ствари не пролазе увек глатко: свађе, свађе и неспоразуми стоје апсолутно за све. Неизбјежно, ту су и размаци, када људи не виде тачку континуираних неодговарајућих односа. Али шта да радите ако само ваш партнер жели да се учествује, а не знате како да пустите особу коју волите?

Агонија љубави

Како ослободити особу коју волите и верујете у себе?

Пре свега, неопходно је зауставити "држати се". Наравно, тешко је говорити о достојанству и поносу, када је срце отцепљено од туга и желите да држите своје вољене на било који начин.

Али у овој ситуацији важно је разумјети и прихватити чињеницу да ако особа доноси одлуку да оде, ваш фелтинг на ногама га неће зауставити.

Једино што ћете постићи је његов презир и сажаљење, а ово је последња ствар коју желите. Зар није? Уцјењивање са самоубиством такође није најбоље рјешење. Можда ћете га зауставити, али коју цену морате платити за прилику да га поново видите?

Он ће почети да вас избегава, неће вас гледати у очи, покушати да проведете што краћи временски период код куће и смањите комуникацију са вама док не решите домаћа питања.

Пошто сте неко време продужили агонију, само ће вам бити још прљаве од болова и разочарења. Живот може постати једноставно неподношљив и нећете моћи да се задржавате дуго времена. Поново ћете поново показати вашем партнеру ваше жалбе, показати иритацију. Почећете да покажете незадовољство због хладног односа према вама, не желите да схватите да сте криви за све. Зашто?

Да, јер је био искрен са вама и замолио да оде, а ти, као ној закопа главу у песак, не желе да разумеју шта је све било готово. Зато што сте ви који наставите да зграбите на сламу и лепите сломљену чашу љубави.

Немојте се држати прошлости

Дакле, учинили сте све што сте могли да одржите однос, али нема резултата. Нико и ви сада немате право да се понижите због неактивности, јер сте покушали најбоље, али ништа се није десило.

Мој фаворит је ипак отишао и сада је важно да разумете како се пусти и опрости особу која вас је навело да боли, али који истовремено у вези са најлепших тренутака у животу. Како смирити овај бол, који једноставно сруши срце на комаде?

Пре свега, морате јасно одговорити на неколико питања. Да ли сте заиста заљубљени у њега или сте повређени самопоуздањем? Ако сте га први напустили, да ли би било лакше?

Како ослободити особу коју волите и верујете у себе?

У ствари, многи од "напуштени људи"И јасно је да овде не постоји никаква врста љубави. Такви људи не размишљају о томе како заборавити и ослободити особу - то се дешава прилично брзо и незапажено за најнеповољнијег партнера.

Како тестирати своја осећања? Довољно је поставити себи једноставно питање, одговор на који ће коначно разјаснити ситуацију. То гласи: "Ако ће ваша сродна сутра умрети, да ли се слажете да идете у други свет с њим?"?" Да ли се не слажете са овим кораком? Онда почните да живите без њега.

Пусти, опрости и заборави

Како да одустанете од вољеног? Ако вам треба последњи разговор, питајте вољеног у име вашег односа да вас саслушају.

Реци му све што "кључање", Али само мирно, без хистеричности и суза. Хвала му за срећу коју је дао, пожелите му све најбоље.

То је цела моћ љубави, јер када волите, то учините незаинтересивно, без очекивања ништа заузврат! Због тога, требало би да имате довољно љубави да учините човјеку срећним тиме што ћете га пустити, јер то само жели.

«Научите да пустите људе из свог живота, јер они нису ваша имовина!"- Ако живите по овом принципу, многи проблеми ће нестати сами. Не можете "купити"Волите човека или те волите." Потребно је научити ову лекцију и наставити даље живот.

Главна ствар је да помогнете себи да се решите ових односа. Како ослободити особу из сопствених мисли? Пре свега, морате размислити о нечему другом да престанете да размишљате о особи која више није у вашем животу.

Тешко је учинити, али ништа није немогуће. Не останите сами, стално будите у друштву, сретните се са пријатељима, шетајте више. Ако је могуће, купите карту и идите на одмор. Промена ситуације у овој ситуацији ће имати користи само.

Ако нема начина да одете негде, уроните се у свој рад. Радите прековремено, замијените колеге, учините тако да након напорног дана имате довољно снаге само да једете и паде у кревет. Урадите оно што нисте раније добили. Ово је одличан начин да се ослободите љубави, поготово ако ваш партнер никад није волео оно што ћете радити.

Схифтинг Аццентс

Само-љубав је велики посао. Ако још увек не знате како да прихватите унутрашњост, почните да се трансформишете споља. Купите претплату у теретану или базу, пријавите се за масажу, промените фризуру. Сами нећете приметити како ће те промене радити за вас, како ће ваше очи сјајити, а осмех ће се играти на уснама.

Психолози савјетују да подијелите лист папира на двије половине и у једној колони напишу све предности ове везе, ау другом - све минусе. Резултат вас може изненадити и довести до мисли: "Зашто ми је потребан такав однос?"

Како ослободити особу коју волите и верујете у себе?

Немојте цртати слике у машти, како ћете бити болесни без вољене особе, нацртати плот боље тамо где се осећате добро, слободни сте и можете учинити све што желите.

Флертуј са непознатим мушкарцима, носи кратке сукње и високе пете и јасно ставља до знања да су подешени на нови однос.

Однесите у смеће или центар сиромашних све што вас подсјећа на вашу вољену. Не слушајте "твој"Музика, не иди на"твоје»Цафе. Ништа те не би требало подсећати на прошлост.

Како ослободити увреду некоме ко је вољен? Уверите се да је све најбоље од вас. Дајте себи прилику да тестирате ово. Прошлост је остављена иза, и све док се погледате уназад, не можете ићи напред. Психолози кажу да неко ко се често памти прошлост брже постаје стар, али да ли га желите?

На крају крајева, шта значи пустити неког вољеног? То значи постати самозадовољна особа чија срећа и добро расположење не зависе од других људи и околности које се развијају. Имаш себе, ко ће увек бити с тобом и никад те неће издати. Ово је најдрагоценије што нам Бог даје. Живот је леп, и ускоро ћете га видети. 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

+ 60 = 61