Како привући срећу на посао: ефикасни начини | pangudownloads.com
Психологија

Како привући срећу на посао: ефикасни начини

Зашто су неки људи срећни да раде, они стално имају новац, а други се жале на доживотно недостатка новца, неправде власти, недостатак перспективе у каријери? Тачни узроци сметњи у животу могу се наћи уз помоћ доброг психолога или истинског психичара. Али особа може сама себи помоћи – само треба да изаберете како да привучете срећу у свом послу.

Промените енергетску фреквенцију

Пре него што почнете практични рад да бисте променили ситуацију, морате схватити: новац воли оне који их воле, а не идите у руке од тупих песимиста.

Дакле успех зависи од неколико фактора:

Како привући срећу на посао: ефикасни начини
 • намера да се добије добар посао (или да промени услове);
 • повјерење у себе, то јест, да ће ријешити проблем и да одабрана метода ради;
 • одбијање негативних ставова и њихова замена позитивним изјавама.

Чињеница је да када особа живи на позитивном таласу, онда је фреквенција његових енергетских вибрација фундаментално различита од оне која је карактеристична за особу која негативно размишља.

Другим ријечима, зрачи у просторну енергију позитивног, чиме привлачи још више среће. И, напротив. Ово је закон универзума, о чему су наши преци знали. Није несрећно што је толико изговора повезано са темом невоље (“Проблем је дошао – отворите капију“,”Проблем је позив на проблеме“И остали).

Изаберите начин да привучете срећу у свом послу

Озбиљно забринути о томе како привући посао и новац, морате одабрати свој начин да преговарате са универзумом. Постоји неколико метода који раде за различите људе на различите начине. Неко види свет кроз вид, некога кроз слушање, а неко је важан додир, а опћенито материјална страна живота.

Због тога постоји неколико начина како привући посао и новац:

 • визуализација;
 • Фенг Схуи;
 • завере и мантре;
 • ритуале и симболичке акције.

Било који од ових начина је прилично функционалан, али без адекватног става, мало је вероватно да ће радити.

Метод визуализације

Како привући срећу на посао: ефикасни начини

Ова метода заснива се на чињеници да наша подсвест може да види сјајне слике и афирмативне облике размишљања. То је, у циљу промене нешто у свом животу, морате да направите одређену слику жељеног у материјалном свету, стално га пред вашим очима, или са њима и да се понаша као по жељи већ имају.

На пример, ако сањате да радите у великој осигуравајућој компанији, на примјер, у

Росгосстракх, на високом положају са добром платом, можете урадити следеће:

 • да анализирате које области рада вас привлаче у Росгосстракху и које ће вам предности пружити положај;
 • напишите резиме као да сте добили прелиминарни позив;
 • размотрити фине нијансе будућег рада, да их уклопи у уговору о раду, наводећи, на пример, не само плате, него и износ социјалног пакета, износ бонуса, итд.;
 • замислите шта срећа, ти су на овом послу, ја покушајте да осетите да имате (радост, задовољство, мир, срећу). Морамо покушати да тело такође одговорили на ваша чула, на пример, топлоте, просуо на грудима, или пријатним осећањима у стомаку, срце.

Остаје потписивање уговора, навијати га и носити га стално (ставити џеп, торбу) или га држати на видљивом месту. Метода визуелизације је једна од најефикаснијих. Стварно помаже да разумијете како да привуку добар посао и новац, а стога је вредно тиме провести вријеме на писменом дијелу рада.

Осим тога, можете креирати картицу жеља тако што ћете на листи папира лепити своју фотографију, слике, слику новца и чак мале предмете који симболизују жељено место рада. Остаће да виси мапу и чешће гледа. Остатак ће учинити подсвести заједно са позитивном енергијом универзума.

Како радити више новца

Како привући срећу на посао: ефикасни начини

Претпоставимо да особа већ има посао, то је сасвим прихватљиво. Али ево новца …

Желео бих да примим више. Немојте оклевати где ће газде наћи новац да подигну плате. Ово није твој проблем.

Немојте убедити шефа да се трудне жене могу привући и платити пристојну награду за то. Само реци.

Фенг Схуи

Источна доктрина усклађивања простора куће или јавног места се сматра једним од најснажнијих начина за привлачење новца, здравља, среће у вашем животу.

Ево шта можете учинити:

 • да организују станове у сјеверном сектору које симболизују успех, каријеру, новац. По правилу, то је корњача (небеска заштита, мудрост, подршка), жабица која држи новац у устима, огледала, кристалне сфере;
 • ојачати позитивну енергију метала или стаклених фигура. Можете, на пример, ставити на своју радну површину стаклену пирамиду и ставити новац испод ње – са једном нотом или новчићем. Важно: облик предмета треба да буде округао, без грубих, оштрих ивица, како не би уплашили срећу;
 • вода се сматра моћним симболом монетарног благостања, јер је повезана са бескрајним токовима новца. Дакле, можете ојачати сектор каријере са фонтаном, акваријумом са златном рибом или само објесити слику која приказује водени елемент.

Како привући успех у раду, ако најбоље одговорите на звуке? Ако услови дозвољавају, онда у зони славе и каријере можете користити вјетарску музику. Привлачи позитивну енергију, сретно. Друга опција је да слушате мантре.

Парцеле и Мантре

Како привући срећу на посао: ефикасни начини

Формуле говора су један од најефикаснијих начина да особа преноси и сагледа информације. Када јасно дефинишемо неку идеју, наш подсвест размишља о томе као директан водич за акцију, расположење за срећу. Зато је вера у моћ популарних завера толико јака. Они стварно раде, а свако заинтересовано лице може данас користити ово знање.

Како да привучете добар посао и новац на овај начин? Једноставно: узмите било који извор информација (књиге, специјализирани Интернет извори, итд.), Пронађите праву плочу и читајте га свакодневно неколико дана у низу. По правилу, промене почињу одмах: долази новац, стижу понуде на послу.

Слично томе, може се радити са мантрама – то јест, фразе узете из светих хиндуистичких текстова. Верује се да је низ звукова у мантри привлачност одређеном божанству. Да бисте привукли новац, потребне су вам мантре Кришне Гаиатри, Лаксхми Гаиатри. Не морате сами да их читате. Данас је лако наћи записе мантре, а затим их слушати 3-4 пута дневно.

Ритуали и симболичке акције

Како привући срећу на посао: ефикасни начини

Јасан ритуал, направљен у правом тренутку, такође се односи на ефикасне начине рада са подсвести. Како привући добар новац, сретно, успех на овај начин, психичари савршено знају. Неопходно је активирати виталну енергију особе, очистити простор око њега од негативних информација, створити нови модел понашања.

У пракси, ово значи да треба да идете по стану с паљењем свеће, читајући молитве. Затим написати на папиру њихове жеље летак, преклопити напомену, запечаћен је са растопљеним воском из запаљене цркве свећа (ово мора бити још један свећа, а не онај који је коришћен за пречишћавање простора).

Други ритуал ће помоћи ако сте стално срећни са радом. Како привући срежу?

 • Узми 9 кованица,
 • да измисли за сваку своју реч, рефлектујући жељено (богатство, срећу, срећу, помоћ, снагу, срећу, здравље, енергију, новац),
 • пређите у стаклену посуду и ставите поред стабла новца,
 • сваке среде да сортирају кованице, изговарајући их “имена“, Привлачење новца.

Привући новац, успех, срећу, можеш себи. Само изаберите начин који је сагласан са вашим жељама, задржавајући позитиван став.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

+ 11 = 18

Adblock
detector