Како пронаћи свог човека: упутства корак по корак | pangudownloads.com
Психологија

Како пронаћи свог човека: упутства корак по корак

Многе младе жене у одређеном тренутку живота налазе се потпуно сама, док су њихови пријатељи срећно ожењени већ неколико година и подижу треће дете. У паници и узбуђењу они праве десетине или две лоше разматране акције, покушавајући да пронађу човека својих снова за озбиљан однос. Да ли постоје доказани рецепти за срећу?

Дефинисање циљева

Како пронаћи свог човека: упутства корак по корак

Мит, да постоје три представника фер секса по човјеку у Русији, ау вези с тим трагање за идеалним партнером у животу за жену је врло компликовано – апсолутна лаж. Ако, наравно, госпођа не сања да се већ 70 година упише у мужеве пензионера, јер је у овој старосној категорији тај проценат утврђен. У осталима, број мушкараца и жена млађих од 60-70 година варира на истом нивоу.

Али упркос повољној демографској ситуацији, скромна очекивања сањара данас не доводе до брака уопште – жена неизбежно остане сама.

Да бисмо пронашли партнера за стварање породице, у 21. веку морамо активно и одлучно дјеловати. Како пронаћи и привући вредног човека? Предлажемо да користите следећу наредбу.

Прва ствар коју треба учинити је створити слику “исто“Људи сањају у његовој глави. Уосталом, као што знате, мисли су материјалне, и описује силуету у глави или на папиру, жена тако доведе тренутне састанке са свог изабраног једном.

Можете почети с малим бојом очију, косе, физичког изгледа. Али не усмеравајте се посебно на достојанство екстеријера, јер често први пријатан утисак привлачног човека долази горко разочарење од његових одвратних навика или лошег карактера.

Најбоље је унапред у главу нацртати начин комуникације с другима, смисао за хумор, интересе и хобије. Какав однос би требало да има са својом породицом? Како се односи на децу, путовања, кућне дужности? Како ће третирати принципе и вриједности његове друге половине?

Треба да идентификују посебно важне тачке које, да упознам човека у стварном животу и да га пронађе неусклађености своја уверења о томе, може се рећи са сигурношћу – није вредно времена проведете.

Добар човек није увек савршен

Огромна грешка већине жена, спречавајући их да граде нормалне и озбиљне односе – идеализују слику изабраног.

Како пронаћи свог човека: упутства корак по корак

Наравно, вреди питати било коју жену о њеним представама вредног човека, одмах ће почети савијати прсте – бити љубазан, не похлепан, вредан, пажљив и инвентиван у кревету. И не бацати чарапе. Истовремено, без обзира на то, даме негују сан сасвим некомпатибилних ствари, које су у супротности са собом.

Може ли провести много времена на породицу и истовремено бити раднохоличар? Тешко. Па зашто не би идентификовали заиста значајне особине и навике? Да не губите време на ситне и не пропустите “истог” човека снова због баналних чарапа у угловима.

Поред тога, описујући слику величанственог принца, жене често заборављају своје “врлине”. Зар немате никакве навике? Запамтите – нисте савршени, тако да изабрани треба да тишину уништи своје недостатке.

Стога је неопходно размишљати о неким стварима присутним у његовој слици, што неће баш постати досадне и неће се претворити у камен спотицања у односу. Можда, ако је човек љубазан и великодушан, онда се озлоглашене чарапе могу опростити?

“Опште чишћење” у приватном животу

Анализирајући своје жеље, жена треба размишљати о томе да ли проводи вријеме на некога ко јој уопште не одговара. Можда се овај неко не уклапа у појам вашег сна, али је у близини и не убрза у канцеларији Уреда.

Не ради се о тим односима без печата у пасошу, у којем су мушкарац и жена апсолутно угодни – они деле буџетске и породичне обавезе, подижу децу и разматрају једни друге пуноправне породице. Такав грађански брак данас се сматра једним од варијанти норме, а питање о самоти у овом случају није уопће.

Како пронаћи свог човека: упутства корак по корак

Још једна ствар је однос који вам није потребан. Нажалост, бесконачан број модерних дама је у неизвесности, дајући пуно времена “бескорисно»За контакте. Ово су или момци за ретке састанке, или ожењене, или оне који једноставно не виде жене као будућег сапутника живота и мајку троје деце.

Шта се може научити из таквог односа, осим горког искуства? Ко ће наћи ту госпођу средином ноћи у другој половини кревета када се окрене 40 година? Тако је, мачка.

Узалудно је да покушате да преправите оне који вас категорички не прилазе. Док је за то потребно вријеме, права љубав губи све више шансе да се сретнемо с вама сваки дан. Према томе, добро је обавити опште чишћење. Отпуштамо све неадекватне опције, ослобађајући главе негативних мисли, а вечери – од негативних мушкараца.

Како привући пристојног човека

Не мора нужно постати права љепота и одговарати сликама модела са страница сјаја. Главна ствар коју треба да урадите да бисте привукли ИТ јесте да останете сами, али без фанатизма.

За савременог човека, жена је привлачна јер је уважена и самопоуздана:

Како пронаћи свог човека: упутства корак по корак
  • Ако сањате дуго времена да се ослободите додатних килограма, онда је вријеме да то учините, не одлагање новог живота до сутра или понедјељка. Не заборавите на маникир и уредну фризуру. Или можда вреди ажурирати гардеробу и радикално промијенити слику?
  • Недовољно самопоуздања – пријавите се за обуку, сматрајте се досадним и незанимљивим – прочитајте десетак књига, припремите се лоше – идите на курсеве. У таквим случајевима, свака промена уобичајеног поретка живота доноси у свакодневни живот неколико позитивних мисли и позитивне енергије. И што је још важније – учинит ће вам мало боље.

Радите на свом имиџу, користећи интегрисани приступ! Можете чак тражити савјете или помоћ у једном од популарних ТВ програма који се специјализирају за промену слике жене.

Шта не треба радити

Већина психолога се слаже са једним мишљењем о жени “у активној претрази”. Прва ствар коју треба учинити је да се ослободите плоче “Тражим мужа”, која трепери на челу као звезда.

Како пронаћи свог човека: упутства корак по корак
  • Не можете показати своју потребу за односом и молили све пријатеље “представити некоме“И показивати мужима своју тугу из своје усамљености. Усамљеност није терет, већ још један разлог за самодовољност.
  • У његовом изабраном би требало да види љубав према слободи (умерена љубав!) И самопоштовање. Нико неће остати са лудом особом која скоро вришти “тражи човека“И поставља именовања за насмејане консултанте у продавници поред.
  • Одвојени разговор – друштвене мреже и датинг сајтови. Ако већ имате упитник на сличној страници за једно срце, најбоље је одмах да се решите. Као што показује пракса, концентрација достојних мушкараца који узимају на те ресурсе “исто“Љубав његовог целог живота, сигурно тежи нули. Најбољи који вас могу очекивати на датинг сајту је неадекватан лажљивац, у стварности сасвим другачији од ваше фотографије у упитнику или тражење дјевојке за једну ноћ.
  • Статус у друштвеној мрежи «у активном претраживању“, Заједно са десетак заводљивих фотографија такође не доноси резултате. Међу учесницима интернетских заједница постоји забавна легенда, говорећи о идеалном човјеку који ће једног дана посјетити страницу дама “у потрази“И помислиће:”О, мој Боже! Ево је – моја краљица, жена сања која ће са мном поделити своје милионе и постати мајка моје будуће дјеце“. На жалост, у стварности такви статуси су искушени само аматери лаког профита, који немају никакве везе са стварним принцима.

Где да нађем доброг човека за породицу

Дакле, за себе сами смо дефинисали слику будућег супруга сна, ставили ствари у ред у приватном животу и окупирали себе. Време је да почне најважнија ствар. Гдје пронаћи човека да створи породицу?

Како пронаћи свог човека: упутства корак по корак

Психолози сугеришу – било где! Немојте се објесити на проналажење друге половине, требало би да се ослободите усамљености на било који други начин. Сети се својих пријатеља, сложити се на било какве састанке и заједничке активности.

Упознајте се у кафићу, куглању, ходајте чешће и излазите из града. Ако имате омиљени рад, нећете бити непотребно уписати курсеве који промовишу каријеру. А ако то дозвољава слободно вријеме, зашто онда не добијете занимљив хоби, који ће у будућности бити извор додатних прихода – уствари, ручни сат је више него икада у моди!

Стога, активни начин живота доноси нове познанике, пријатне утиске, одлично расположење, ау неким случајевима чак и побољшати материјалну ситуацију.

Девојка која не стоји и проширује њене хоризонте, нужно постаје занимљивија и атрактивнија у очима снажне половине човечанства. Ово даје поверење и даје оптимизам. Па, време је да се крећемо ка сну!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

− 6 = 3

Adblock
detector