Како се показати човеку са најбоље стране: савет и препоруке | pangudownloads.org

Како се показати човеку са најбоље стране: савет и препоруке

Много је лакше бити заинтересован за мушкарца него за одржавање сталног интереса за себе. Како се понашати са човеком, тако да он не изгори после првих састанака или се скрене на позорницу када се однос приближава ближе?

Каква штета што сваком човеку не прати инструкцију, шта воли и шта не.

Фаза - познаник

Да би се одредио начин понашања током првих састанака, жена мора схватити зашто је упознала човека:

Како се показати човеку са најбоље стране: савет и препоруке
 • било је само досадно;
 • за једнократни контакт;
 • за дугу везу.

У првом случају, чак и размишљање о томе како се понашати није вриједно и дати телефон. Шалили су се, смејали се и раздвојили. Шале могу бити нересне, теме разговора су опште.

У другом случају, акценат треба да буде на посебним разговорима да би се мушкарац заинтересовао сексуално, да се понаша што је могуће либерално и да нема озбиљних тема за разговор.

У другој ситуацији, неопходно је поступати на начин који непрекидно подстиче интерес:

 • Слушајте више него причајте, поставите још питања. И потребно је претварати се да сте искрено заинтересовани за детаље о животу својих вољених хрчака и пријатеља;
 • Немојте причати о себи много непотребних детаља и показати своје - по властитом разумевању - најбоље квалитете. Признавање треба да буде постепено. Није за ништа што фолклор увек помиње "загонетка у свакој жени»;
 • Ако познаник на сцени "кревет", Онда морате анализирати оно што му се посебно допада. За човека, сексуална атракција у првој фази довођења значи много.

И никада не бисте требали показати претерану бригу, претварајући се у опсесију. Одсећи телефонске позиве, пратити састанке са пријатељима и комуницирати са бившим девојкама. У статусу новог познанства - иако веома близу - жена нема право на то.

Конвергенција

Пар је постао довољно близу, девојчица је схватила да има срдачну наклоност, жели да буде ближа њеној изабраној.

Како се коректно понашати са изабраним човеком, како га не би отуђивали?

 • Морамо покушати пронаћи заједничке теме за разговор. Покушајте да поделите његов хоби, да га интересујете;
 • Ако је изразио жељу да упозна своје пријатеље или сазна са којом дјевојком разговара, вреди слушати жељу. Ово указује на то да су његове намјере озбиљне;
 • Требало би му дати прилику да осети "подршка ", да покаже колико је бољи живот постао када се појавио један поред другог;
 • Подршка - то не значи "новчаник ». Чак и ако је интересовање за човека подстакнуто његовом сигурношћу, не можете тражити скупе поклоне, показати свој властити интерес. Ово може уплашити и "одлична опција"Нестати са хоризонта. Овај начин понашања је дозвољен ако схватите да дуго времена веза не траје и желите да имате времена да га користите. Али овде говоримо о дугорочним односима!
 • Већ можете показати неке од својих слабости, показати неке економске вјештине. У овој фази, немогућност кувања узрокује само нежност.

Ако постоје мање свађе и свађе, немојте бити узнемирени. У фази приближавања ово је неизбежно, различити људи не могу имати исте погледе о ситуацији. Напротив, то би требало да буде напето када се човек непрестано слаже са мишљењем партнера. Највероватније, он не сматра да је сапутник дуги временски период и да јој је апсолутно неинтересантна.

Сви проблеми који се јављају требали би се ријешити док они уђу и расправљају своје аргументе без хистеричности и без подизања њихових гласова.

Можда је то тако што се упознају са ставовима једне о животу, партнери разумеју - они нису на путу.

Немојте се ломити и прилагодити се човеку, чак и ако је сада "стварно се свидја". У будућности, неусклађеност ставова ће довести до озбиљнијих сукоба, а веза ће бити непријатна. Боље је да их прекинете у раној фази како не би изазвали бол у будућности.

Односи се крећу на озбиљнији ниво

Како се показати човеку са најбоље стране: савет и препоруке

Нема сумње да је човек заљубљен - он се понаша у неким ситуацијама, попут мужевог мужа. Какву стратегију понашања треба да подржи жена у овој фази?

Немогуће је недвосмислено рећи како се правилно понашати са почетком блиских односа: партнери се већ добро познају, развијају заједничке навике.

Али дефинитивно можете навести да у сваком случају не можете учинити:

 • Немојте се растворити у свом човјеку, одбијте га од пријатеља, пријатеља, свог хобија. Након престанка да будете особа, ви ћете бити незаинтересовани;
 • Не улазите у однос трећих страна - сенке из прошлости. Мушкарци нису толико самоуверени сами, како изгледа споља. Почеће поређења, комплекси ће се манифестовати, непотребни конфликти ће се развити;
 • Не можете се опустити и заборавити на свој изглед. Морате гледати себе на исти начин као у фази освајања и зближавања. Око довољно жена у "потпуно наоружана". Ако се упоређивање стално губи, човек може размишљати и зашто је поред такве непривлачне особе? Пусти је да остане код куће, а припрема вечеру, а постоје и друге могућности за излазак.

Ако осећате да човек почиње да се користи за, у сваком случају је немогуће да постане манипулатор: показати карактер увредити на ситницама, забрани цхат са пријатељима, претећи да ће отићи у дефаулт условима.

У једном тренутку он не каже: "Одлази!"

Заједнички живот

Људи се заљубљују, конвергирају, сви су у праву, а онда један од њих одлази, а други не разуме зашто се то догодило. Још увек задовољан! Постоји много свакодневних нијанси које могу да разбију чак и снажне синдикате.

Човек је узнемирен сталним тврдњама да не може нешто поправити, да му руке не расте, и тако даље. Посебно је увредљиво чути такве разговоре када зарађује довољно да купи нову ствар или да позове мајстора.

Жена не ствара домаћу угодност, непријатно је позвати госте у кућу, не жели да научи да кува барем једно нормално јело - осим за печена јаја.

Сваки пут кад се уморан човек окрене према зиду и заспи, добија се љубоморна сцена оптужена за издају. Са сваким сукобом, партнери обраћају се пријатељима, родитељима, све се говори у јавности, у широком опсегу.

Секс постаје инструмент манипулације.

У компанији, жена почиње да флертује са пријатељима и сарадницима свог супруга, изазивајући га љубоморношћу.

Поклони се осећају незадовољним лицем, као нешто што је очигледно. Они се не процењују у смислу пажње, већ у цени.

Чак и када девојка манипулише момком, мора се понашати тако да не сумња у то.

Како се показати човеку са најбоље стране: савет и препоруке

Не можете у потпуности уклонити човека из кућних послова, преузети све важне одлуке, показати "стабилност калајисаног војника". Породичну економију треба подржати оба партнера, она би требало да допринесе буџету.

Ако се жена константно понаша као мушкарац, онда се улоге у породици постепено мењају, а у неком тренутку неће престати да воле жену. Човек је већ опуштен и није спреман да промени ситуацију. Биће лакше да оде.

Ако је човек с вама, пре него што почнете било какво понашање или озбиљно одлучите, увијек треба размишљати како ће реаговати? Можда је боље да га консултујете или обавестите?

Изградите снажне дугорочне хармоничне односе који успевају само када партнери размишљају о другима, узимају у обзир заједничке интересе.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (8 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 34 = 35

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: