Како се понаша љубавник | pangudownloads.com
Психологија

Како се понаша љубавник

Интригантан и диван период љубави доноси узбуђење и страх према обојима – и највише у љубави и објекту његових осећања. Уверени, активни људи не остављају вас да се бринете о сумњама – да ли постоји нешто у његовом погледу осим у интересу? – и одмах идите на напад, почните да се старате и чак јавно признате осећања.

Како се понаша љубавник

Али нису сви способни за ово. Многи од њих, посебно они који немају позитивно искуство или су патили у прошлости од одбацивања жене која га је привукла, настављају да крију свој интерес за последње. Шта радити, како знати истину?

Зашто је нама важно знати како се осећа сада

Неизвесност и несигурност код жена је изузетно болна. Па, ако сте слободни, немојте журити нигде и не морате данас доносити одлуку – да почнете да се састајате с њим или не. А шта ако је тренутак у вашем животу такав да зависи од човека, куда се окрећете – њему или другом, више страшном обожаваоцу?

А понекад званично признање у осећањима може да промени вашу одлуку да напусти или промени послове. А ако чекате – чекајте, а не откривања не би требало, онда је изузетно важно сазнати, коначно, да ли је заљубљен у вас или не.

Још један важан разлог за вашу свест је ваша властита осећања за њега. Ако људи имају обострани интерес, од којег се страхује да открију, психологију односа, барем они принципи и савети који ће помоћи да све открију и не буду заробљени, нужно ће спасити. 

Понашање човека у љубави

Хајде да почнемо са понашањем, јер је то и најрепрезентативнији и најспорнији сигнал да је човек заљубљен у вас. Покушајмо да схватимо шта то значи.

Чињеница је да се начин на који љубавник понаша у великој мјери зависи од два фактора: то су циљеви момка у односу на вас и његов темперамент.

По циљевима мислимо на чињеницу да је за љубав једнако прихваћено и страст и жеља да заједно са вама живимо заједно. Човек, који се на путу приближава шармантној жени, апсорбује један – у њему види извор своје среће. Али за свакога је другачије: неко је задовољан добрим сексом, али некоме треба дубоко срдачне односе. Сходно томе, формирана је сврха уживање у кревету или брак.

Чињеница да мушкарци не размишљају о венчању, само да су заљубљени, је заблуда. Многи желе породичну топлину и негу скоро од тренутка познанства: видео је и разумео – ово је његова будућа жена. Срећни мужеви врло често описују своје прве мисли о изабраном.

Са друге стране, несвестан став, жеља за још једном сексуалном победом, такође, није ништа неуобичајено. И непринципијелни, нестабилни партнер не препознаје шта је оно што га привлачи, а за себе позива сваку страст која му се деси – љубав.

Психологија понашања чаробних мушкараца управо је у овом случају веома јасна – баш као што је написано. Покушајте да приметите удаљеност коју ваш пријатељ пита.

Ако сте у будућности за њега – љубавница, брзо ће смањити физички растојање између себе, и посебно, да приступе и приближити сваки пут, покушати да те додирнем, да се суочи са тела може ни да одбаци руке. Да би разумели ову љубав може бити само један начин – он жели да спава са вама.

Да ли је то лоше? Не увек, посебно ако је млад момак, неискусан у удварању, са бесни хормонима. Провјерите своје расположење: држите га у даљини, али будите љубазни. Немојте дозволити да се додирнете – Дон Хуан полуди и одлази, озбиљан момак ће остати и прилагодити се вашем стилу комуникације. 

Љубав и темперамент

Како се понаша љубавник

И темперамент мушкараца се разликује када су заљубљени. Екстраверти ће привући вашу пажњу, доћи ћеш до очију, покушати да сијаш са друштвеним статусом, сигурношћу – једноставно се хвалите.

Интроверти, напротив, ће задржати њихов интерес за себе, пажљивији поглед на себе и слушање себе. Са инвербама је теже, морају прочитати невербалне знакове о томе шта је испод.

Али обоје ће потражити ваше друштво, само једно – са радошћу и бравадо, а друго – са мрачном тежином, презирући себе јер не можете претворити свој однос у топлијег.

Исти савет – држите физичку дистанцу, али будите пријатељски и отворени за комуникацију. Ако желите, понекад реците мало о себи, да дате момку идеју како наставити. Волите то или страст – све ће ускоро бити светлије. 

Невербални знаци венчаних мушкараца

То су инстиктивни сигнали, који могу бити контролисани само од професионалних глумаца и шпијуна. Ако ваш предмет није један од ових, његово тело ће сасвим искрено разговарати с вама, за разлику од речи које не можете дуго чекати.

Значи, љубавни момак је диван: 

  • Исправи рамена, испружи груди;
  • самопоуздано корака према вама, не заобиђе вас, окрећећи леђа;
  • ако иак и не погледате, када одете у собу с тобом, очигледно се не окрећите. 

Ако сте обоје у канцеларији, његови инстинкти неће дозволити да пропадне у столици за столом у пози банане уместо његовог тела ће показати виталност, запослење, интерес – чак и за врсте је пажња на важном документу, али у стварности – интерес за тако да цијените његову енергију и концентрацију.

Опћенито, активни положај мушкараца на послу изгледа импресивно и подсвесно га осјећају. За разлику од жена, чији је радни шарм добар само са “сенка уморне пропасти“, Динамика, иницијатива и предузеће увек обележавају мушки секс.

И ако је ваш колега, како је речено, поломио од ентузијазма, поента овде можда није да жели да постане запослени у месецу, највероватније – заљубио се у запосленог, можда у вас. Посматрајте га тајно и упоредите резултате када он зна и не зна да га гледате.

Сада о важним малим стварима. Неки момци знају како се играти са очима што је добар као и ми, али ово је само кокетерија, иза које не може бити ништа да се игра. Очвршћене очи постају мало шире, а поглед на објекат љубави није други дужи.

Узгред, претендерс такође користе трик са дугим погледом у оку, али проблем је што претерано стварају него одустављају све лаж. Прави љубавник је за тренутак одложен, а тренутна емоционална реакција га тера да се потреса, како он мисли, чак и пре него што нешто запазите. Али ћете приметити, то је сигурно.

Жене пале у ватри љубави и страсти, чврсто компримиране, али мушкарци, напротив, почињу да производе широке гесте, на место и изван мјеста. Инстинкт ради: пре него што женка мора да се појави већа и шира, заузима простор и тако даље.

Други човек може се понашати раскошно: удари предмете са наизглед досадно храбром смелошћу, позивање на аргументе, клађење и чак упадање у борбе. Чврсти човек неће се понашати овако, али се може видети његово разгледање – већа брзина иза волана, гласнији глас, неспремност да се дуго седи на једном мјесту.

Најважније, побрините се да је катализатор свих ових промена ви, у чему сврха повећати ваше опсервације и покушати бар једно око да видите како се понаша када мисли да нисте у близини.

Како се понаша љубавник

И, наравно, наш опис би био непотпун без важног дела – у љубави са човек заиста жели да буде поред тебе, на дан или на послу, или у романтичном амбијенту свакодневно, чак иу тешком и непријатну ситуацију за вас.

Постоји линија између људског одговора и галлантри аутсајдера према вама мушкарцима и подршци некоме ко има права осећања за вас.

Ми не саветујемо намерно да провери снагу нерве свезхевлиублонного момак, али ако је био сведок неких од ваших невоља и није одустао, не да те оставим саму са проблемом, или, не дај Боже, катастрофа – то ће бити веома значајан знак од својих искрених осећања.

Не пожурите, не предајте провокацији, будите мудри, пажљиви и пажљиви – онда онај коме треба, мора вам отворити срце!

Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

62 − 54 =

Adblock
detector