Како угодити вашој вољени | pangudownloads.com
Психологија

Како угодити вашој вољени

У женској средње чврсто залепљена мишљење о томе шта је главна ствар за човека – је да се посебне осећаје током секса. Дакле, питање како да правилно и са љубављу да задовољи свог мужа, сви журе да поделе искуства са необичним сексуалним позама, употреба парфема с феромони или афродизијака јела.

Како угодити вашој вољени

Заправо, није увек лако мушкарцима да постигну ејакулацију, а онда мирно пуше на балкону или дрхте на половини кревета.

Данас нудимо атипичне препоруке о томе како задовољити мужа, и могуће је да ће вам ови кратки савети помоћи да сачувате своју породицу.

Интересујте се за његове потребе

Уопште, човеку треба мало: у квалитетном сексу, укусној храни, чистом и удобном дому, прилику да верује својој жени и да је саслуша у правом тренутку. Да, овде можете додати и право на лично слободно вријеме и ваше омиљене активности. Ако ваш муж све ово добије у обиљу, онда га може назвати сретним.

Али, како то показује пракса, ово се дешава ретко, а једна од описаних компоненти срећног живота недостаје или се манифестује у недовољној количини. А ако жена увек има прилику да научи кухати укусније и разноврсније, онда с интимним односима или духовним разговорима ствари су много гори.

Испоставило се да ако желите да сазнате како да задовољите мужа и шта му тачно недостаје, почните постепено и неумољиво учити о његовим тежњама, снова, циљевима и жељама. Да ништа не заборавите, набавите тајну нотепаду која се држи даље од свих осталих чланова домаћинства.

И опет: не претварајте се да сте спремни да учините све што волите за свог љубавника и представите све промене у изгледу и понашању у облику изненађења.

Разумјети и поштовати

Представници јачег секса ретко се упуштају у отворене разговоре, али то не значи да им не требају. Ако је супруга неће бити могуће успоставити поверљиви однос у средини породице, онда ће супружник почети да тражи детенте у алкохолу, сумњивим компанијама или загрљај газдарице.

Прво, покусајте да изазовете отворени дијалог у току седмице, када му је у уобицајеном расположењу, а не оптерећен проблемима и бригама. Ово ће дати прилику да разговарају с свјетлима, размењују прошлост и будуће потешкоће, а затим започну нови дан с сасвим различитим односом једни према другима.

Ако радите све у реду, ускоро ће супружник престати да се закључава у себи, почеће да плаче у телу и од вас тражи савет.

И што је најважније …

Како угодити вашој вољени

Секс – ово је окосница читавог удруженог живота, па је веома важно знати како задовољити свог супруга у кревету. Узгред, речено је, чак и “беам“У снагама да човек буде задовољан у физичком смислу. Али овај чланак не даје савјете о томе како провоцирати баналну ејакулацију, већ како да пробудите у свом партнеру претходно непознате емоције и сензације.

Зато предлажемо да се запитамо нешто другачије питање, наиме: “Како можете задовољити свог вољеног мужа, тако да он не жели да пробају оргазам са другом женом?“. За почетак, престаните да узмете у обзир свог супружника као да се водите искључиво физиолошким потребама. Такође има жеље, романтичне снове и угрожену душу.

Да би ваш супруг имао максимално душевно и физичко задовољство у кревету, узмите у обзир сљедеће:

Како угодити вашој вољени
  • Прелуде је најважнији сексуални фактор, а потребно га је привући не само у тренутку почетка интиме, већ и пре њега. Нека се манифестује у облику суптилних наговештаја јутарње кафе, шетње на романтичним местима, мало вулгарне смс и тако даље;
  • Жена и мушкарац другачије виде неке сексуалне нијансе. Дакле, на примјер, ако је жена навикнута на исти мирис, држање или вријеме у дану за стварање љубави, тада ће бити узбуђена управо овим факторима, што се не може рећи о човјеку. Стога, постављајући питање како најбоље задовољити свог супруга, неопходно је да константно шокира своју новину у односима у свим њиховим манифестацијама, иу сексу – нарочито. За почетак покушајте да се појавите у спаваћој соби на слици секси медицинске сестре и замолите супругу да пије витамин и подвргнути темељном медицинском прегледу;
  • Ако постоји критична потреба да се реши проблем како боље упознати човека на физичком плану, почните да се бавите специфичним вежбама за вагиналне мишиће. Да бисте то урадили, потребно је да наизменично компресујете и враћате вагину, напрезање и опуштање глутеалних мишића, компримовање, опуштање и максимално цртање ануса;
  • Трудницу је теже задовољити супружника у сексу, па морате ићи на трикове. Тако, на пример, у посудама за мужа могуће је додати зачине с јаким узбудљивим ефектом који ће убрзати процес ејакулације. Може бити ђумбир или цимет;
  • Вероватно ће вам бити подсјетно подсетити да морате чувати своје тело. У исто време навикните се да користите исте парфеме или тијело уља која волите и ви и ваш муж. Пошто се навикне на ове укусе, човек вероватно неће бити задовољан са још једном женом која излази на мирис другог;
  • Постављајући проблем како се у потпуности препустити њеном мужу, жена би се требала запамтити следеће: женски стокови и уздахи, изговарани у врућини страсти, веома узбуђују, као и посебне речи, фразе или шапуће “твоје“Мелодија, искрене напомене и разговори;
  • Међу свим горе наведеним савјетима желим напоменути сљедеће: потребно је водити бригу о вашој сексуалној гардероби, у кући имати одговарајући прибор у облику свијећа, еротских костима, узбудљивих филмова и тако даље.

Запамтите да сви ваши напори не могу увредити вашег супружника ако сте исправно пратили савјете о препознавању својих тајних жеља, снова и тежњи. Не бојте се да будете осуђени, експериментишите и волите!

Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

59 − = 52

Adblock
detector