Како заборавити љубавника: практични савет породичних психолога | pangudownloads.com
Психологија

Како заборавити љубавника: практични савет породичних психолога

Кретање судбине је понекад немилосрдно и неочекивано, а неке жене доводе у љубав човјека коме никад не може бити. На пример, нечији муж. Шта радити у овом случају и како се то може заборавити?

Тешке одлуке

Савет психолога овде је двосмислен - неки кажу да не можете наручити своје срце, а ви требате узети здраво за готово, други савјетују "Ударај клин са клином", аи други препоручују да се не ускрате задовољство даљим интимним састанцима.

Како заборавити љубавника: практични савет породичних психолога

Али то се догодило да смо по својој природи сви власници, а ретка девојка ће дуго желети да буде у сенкама. А ако се неко од нас заљуби у ожењеног мушкарца, пре или касније она би желела готово немогуће - да је страст одмах напустио породицу и "Свитцхед" њој испод крила.

Међутим, мушкарци су прилично чудна бића. Они могу искрено уживати у личним сусретима са љубавницом, али врло ретко бацају своје жене и дјецу.

У овом случају, морате се поздравити са прошлошћу и пребацити тренутног љубавника на прву.

Како заборавити љубавника, ако му снажно повлачи сексуални или једноставни људски план? Да ли је вредно заборавити бившег љубавника уопште или је неопходно, напротив, да увек памтимо горко искуство, тако да се његов наставак не дешава случајно? Да ли је могуће у овом случају да се ради без помоћи психолога и ноћних алкохолних окупљања у друштву дјевојчица? Да. И нужно ћете победити зависност од љубави, ако само заиста желите.

Који су стварни и убедљиви разлози за заборавити љубавника?

Главни савјет психолога о томе како заборавити брачног љубавника је уобичајено логично преиспитивање онога што се дешава. Мисли - сада твој љубавник "Идемо лево" од жене до тебе.

Ко ће вам дати гаранцију да, са тобом, неће поновити ово са новом женом?

И то је управо оно што се дешава ако је ваш љубавник једноставно полигамна и није оптерећен стварно снажним и дубоким осећањима према вама. Желите ли бити "Резервна опција", који је његов "Удобан" супруга? Мало је вероватно да ће се било која адекватна жена сложити са таквим развојем догађаја. Али то је заправо неизбежно.

Размисли, зар се не понашаш као каприцијска и разваљена девојчица која жели да ту играчку и сада и сада?

И није битно да ће за два сата бити у даљем углу собе испод гомиле смећа. Прекид породице за тренутак је нечастан и ружан.

Како заборавити љубавника: практични савет породичних психолога

Због тога, опрости, пусти и заборави брачног љубавника који вам је једини потребан. На крају, зар не желиш да будеш истински вољен и јединствен, да упознаш свог човека и живиш са њим годинама, испуњен срећом?

У чему је смисао лишавања свега овога због љубитеља који никада неће постати та особа, пошто још није постао? Да ли вам се свидја могућност живота да останете "Друга улога" и пропустите ово због сопствене, стварне среће?

Пет разлога да заборавите и пустите

Друго - претпоставимо да сте сада веома добро заједно. Размисли зашто је то тако? Породични мушкарци се често претварају у љубавницу само да би се одвратили од утврђеног начина живота и да се опусте гдје год су нови и неистражени. Када живите заједно, бићете загадјени у истој свакодневној рутини, из којег ваш љубимац из сталне породице бежи.

Изостављање је врло новост и интрига, за који сада има мотивацију за борбу. Када живите заједно, постаћете обична просјечна породица, од којих су милиони у нашој земљи. А за вас, бивша страст ће брзо умрети, остављајући иза само непријатан окус, окусен комплексном разлучницом.

Треће, да ли мислите да је ваша вољена тако добра? "Свакодневно" план?

Љубавнице обично покварити, засута поклонима и пажњом, и преваром жене отрцано искоришћени као слободан рад код куће (јер организују у удобности и негу деце заједно).

Да ли сте спремни за чињеницу да ће ваш љубавник престати да вам даје толико времена и енергије када постанете његова законита супруга?

Како заборавити љубавника: практични савет породичних психолога

Четврто - у породици вашег љубавника постоје већ утврђене одговорности. Замислите да ако човек има дјецу, он неће провести своје слободно вријеме на вама, већ на њима, јер ће живети далеко од њега. Поред тога, он ће некако морати контактирати бившу жену (опет, бринући се о детету).

Ако породица има неке изванредне кредите, дугове или хипотеке, бити спремни на чињеницу да ће њен муж наставити да улаже у прорачунима (а ако он то не би урадио, и баци несрећну жену и децу и дугове сами - да ли човек је у принципу?).

Додајте томе алиментацију коју ће морати платити деци пре него што стигну. Сада вам материјалне ствари не брину, али ће сигурно утицати ако он напусти прву "Нест" за тебе.

Пето - процијените своје личне квалитете. Како другачије заборавити свог љубавника, ако се снажно повучеш? Размислите о томе да ли вам треба. Можда сте жена која воли слободу која се уопште не може састојати у легитимној заједници, а то ће вам брзо досадити. Понекад је веома корисно "Диг деепер" у својој личности, схватити да је живети заједно са човјеком на непрекидној основи за вас по дефиницији.

Господарица је забавна, занимљива и једноставна. А сада помисли на чињеницу да ћете морати да размишљате о човеку стално, у било којем облику и стању, да му уредите топлину и удобност, учините све да га учините добро и удобно. Да ли вам је то у принципу потребно?

Ако имате мужа ...

Лонери не постају увек љубавнице. Веома често су венчани даме. Због тога се често суочавају са питањем - како можете заборавити свог љубавника и заљубити се у свог мужа?

Шта да радите жени која је стално мучена због кајања због сопствене неупућености?

Како заборавити љубавника: практични савет породичних психолога

Да ваш супруг не зна за вас "Авантуре", потребно је брзо и немилосрдно прекинути све везе са љубавником. Ово ће бити најбоља опција за вас, пошто ретки човек може затварати очи према женској прељубници.

Љубавни супружник "Анев" неће бити тако тешко - заправо га и даље волите, ако наставите да живите с њим, па чак и стидите се својих поступака. Љубитељима сте доживели неку врсту животињског инстинкта, страсти, израженог интереса, у екстремним случајевима.

Све ове ствари остављају главу прилично брзо, ако се одлучите да их елиминишете одатле.

Поступите на следећи начин:

  • Размислите о чињеници да сте повезани са својим мужем много више него са долазним и одлазним особом;
  • Покушајте да их вратите "Лептири у стомаку", шта сте ви и ваш супружник имали на почетку развоја вашег односа;
  • Понашајте се са верним више времена и покушајте да се усредсредите на његове добре личне квалитете;
  • Упоредите свог мужа и љубавника, посебно у оним стварима где други искрено губи;
  • Цијените шта ваш човјек ради за вас и за вашу породицу;
  • Обећавају себе да будем искрен са будућношћу (то не значи да треба да га повреди и препознао потпуно променио - напротив, то није нужно, али морате да себи дају обећање да нису никада понови то, као што би то било пожељно) омиљени ;
  • Разговарај са супружником "Срце до срца", говорите оно што вам се не допада у тренутном односу, замолите га да прилагоди своје понашање у питањима која су вам важна. Слушајте захтеве за одговор, проводите конструктивни дијалог и дођите до заједничког именитеља у корекцији унутар-породичне микроклиме;
  • Разбијте свог мужа баш као што ви развајате свог љубавника. Изненадите га, покушајте добро изгледати код куће, организовати романтичну вечеру, започети породичну традицију. Једном речју, не дозволите животу да апсорбује своја осећања, не живи као ви само суседи.

Освежење породичних веза је прво и главно правило за њихово очување и јачање.

Како заборавити љубавника: практични савет породичних психолога

Ако постати један за свог мужа, који је за љубавника, који је интересантан, леп, мистериозна жена која зна како да слушају, да се удобности и да дају све од себе, твоја заједница ће бити сачуван и ојачан дуги низ година.

И можда, кривити свог супруга за било какве грехе, вреди почети са собом и анализирати своје понашање. Ако не видите грешке са ваше стране, а муж вас третира као потрошача - па онда одете од њега у потрази за вашом правом срећу.


Мало је вероватно да ће они бити тренутни љубавник, али ћете постати слободни за нову романтичну авантуру.

Будите сретни и вољени!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

+ 77 = 83