Каква врста дувана за наргиле је најокуснија: нијанси избора | pangudownloads.com
Психологија

Каква врста дувана за наргиле је најокуснија: нијанси избора

хооках тобаццо – је специјално формулисан са племенитим укусом на њу него дуван и ароме могу бити додати многе друге компоненте које нису навикнути да пуши традиционалне цигарете и цигаре, на пример, глицерол и меласе. Треба напоменути да је поред дувана најскупља компонента, по правилу – укус.

Каква врста дувана за наргиле је најокуснија: нијанси избора

Један литар укуса је од $ 50 до $ 1200, ова количина ароматика је довољна да произведе 50-100 кг производа. Његов квалитет не утиче само на укус, већ и на цену производа.

Детаљи производног процеса и састојака који се користе за мешавине храста су тајна сваке компаније која производи мешавине. А ипак, каква врста дувана за наргону је најокуснија?

Ароматизовани и не-укусан производ

Дуванска харака може се подијелити у природни укус и окусити са одређеним укусом. Први је веома популаран у земљама где је пушење нарашта дуга традиција. Често се помеша са лековитим биљем, али се пуши без употребе угља или филтера.

Ароматизовани дуван, како то назначава, има за циљ подсјетити укус одређеног производа намењеног људској потрошњи. Има влажну конзистенцију и специфичан мирис.

Каква врста дувана за наргиле је најокуснија: нијанси избора

Произвођачи проширују свој опсег што је више могуће како би задовољили жеље потрошача и тиме добијали више купаца.

Неке компаније тренутно продају више од седамдесет “укуса” дувана. Ово омогућава куци да пробају дуван са укусом разних воћа, пића, коктела, слаткиша, поврћа и чак зачина. Куповина готове укусима миксеве не морају да брину о томе како да направите укусно наргиле, све је већ припремљен мешавине произвођача, можемо само да изаберете производ у складу са индивидуалним укусу.

Како одабрати прави укус мијешања и тежину пакета

Мјешаве спремне за продају упаковане су у запечаћену фолијску амбалажу, а затим уметнуте у врећу. Пакети су различити, као што су картонске кутије, пластични контејнери, канте, стаклене или металне контејнере.

Мешавине могу се наћи у пакетима тежине у грамима: 25, 35, 50, 100, 125, 150, 175, 200, 250, 500, 1000 и више – за комерцијалну употребу. Најчешћа тежина је 50 г, 100 г и 250 г. Када купујете, морате израчунати колико често пушите и на основу тога одлучите колико ће вам тежина бити потребно.

Каква врста дувана за наргиле је најокуснија: нијанси избора

Пре него што купите велику количину одређеног укуса, вреди покушати. Сасвим популарне мешавине за почетнике су двострука јабука или пеперминт. Међутим, сви укуси постепено постају досадни, а постоји и жеља да пробају нешто ново. Због тога је непожељно купити превелике пакете без потребе.

Током времена мешавина се исушује, тако да је треба хранити у затвореном контејнеру на собној температури како би се одржала свежину и влага. Не складиштите смешу у фрижидеру, јер ваздух из система за хлађење фрижидера помаже да се осуши, уз то се могу придружити и нежељени мириси.

Који је најомиљенији духан за шишу

Добар дуван је тај који савршено репродукује укус, дуго пуши и производи велике количине нежног дима. Без сумње, може да обезбеди производе од најмање просечног распона цена. Дуван је подељен на класе, али је често веома тешко запамтити и разликовати их, јер је неопходно знати одговарајуће критеријуме.

Каква врста дувана за наргиле је најокуснија: нијанси избора

Које компоненте се користе у производњи смеша, не знамо, јер произвођачи не откривају тајне. Због тога, приликом избора и процењивања, треба водити сопствена осећања, чувајући објективност.

Постоји, наравно, универзално препознатљив дуван, на пример, веома популаран код Старбузз-а – сматра се једном од најбољих у квалитету на свијету. У сваком случају, који је најлепши дуван за нарко, свако одлучује појединачно.

Методе ароматизације су убедиле многе људе да користе традиционални дуван за наргиле.

Иако сада добија више присталица, и даље већина пушача и даље воли готове укусне мешавине за наргиле:

  • Природне ароме. Најприроднији укуси су присутни у конвенционалним смешама на енглеском језику, који производе “Виргиниа“, Уз додатак”Оријентални“И”Латакиа“. Те две последње врсте чине чувени укус и укус. Арома је оригинална, укус је такође врло необичан, због јако димљене нијансе “Латакиа“. «Виргиниа“Не игра главну улогу у овим мешавинама, већ је једноставно основа. Сладост се помеша са димљеним укусом, пушење је кул, незаборавно. Типичан представник таквих мешавина је Дунхилл стандардна мешавина;
  • Природни укуси. Све смеше су погодне за ову категорију, у којој се, у процесу производње и ферментације компоненти, додају делови воћа, биља, зачина, какао, а понекад су и цветни латице. Поред тога, све може бити укусно са малом количином алкохола, као што је рум или виски. Ова мешавина дозори дуго, током које апсорбује мирисе ароматичних адитива. Ако имате госте код куће, направите укусну шишу која ће бити најбоља од ових миксета, јер воле већину љубитеља наркоманије;
Каква врста дувана за наргиле је најокуснија: нијанси избора
  • Вештачки укуси. Смеше са вештачким укусима – то је тзв. Данско-немачки стил. Често у саставу пуно дувана “Цавендисх“Најчешће црно, мање чешће, смеђе. Ове мешавине настају усисавање листова дувана у специјалним мирисним смешама. Они укључују сирупе, сосеве, не обавезно засноване на природним производима, чешће су то вештачке замјене, односно ове мешавине су прилично јефтине у производњи. На почетку пушења, по правилу се осећа богат букет укуса, али касније се тај осећај губи и може доћи до окрутности. Тешко их је пушити до краја због јаког одвода кондензата током пушења. Ово ствара утикач на дну цеви – мокро и тешко истовремено. Иако међу умјетним ароматизираним мјешавинама можете пронаћи пријатне ароме, ова врста није врло популарна међу познаваоцима наргиле.

Хооках је одличан начин да се опустите и разговарате са пријатељима. У овом случају, наравно, свако има различите укусе, а свака компанија пријатеља током времена одређује се преференције у погледу смеша и других атрибута наргиле.

Која је најлуксузнија нараштаћа ко одлучи појединачно. Неко воли да улијева воду у боцу, а неко сок или млеко. Неки попут природних мешавина, други су интензивнији са вештачким укусима.

Међутим, на било који начин се мора запамтити да пушачко нарађење треба да буде умерено, нежељено је то често чинити, пошто гака, као и традиционално пушење цигарета, негативно утиче на здравље.

Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

92 − 84 =

Adblock
detector