Психологија

Који положај мушкарци воле у ​​сексу

Сексуални односи играју важну улогу у животу мушкараца и жена. Али њихова перцепција на нивоу психологије и физиологије у половима се разликује. Девојке су често забринуте питањем, које су позиције највише сличне мушкарцима? Многи момци ће одговорити на ово питање, да воле разноврсност. Дакле, што је разнолика позиција у сексу, светлија и јача сензација оба партнера.

Топ 6 представља да мушкарци воле у ​​кревету

Нађите позицију у којој човек и жена осећају на врху блаженства, можете само експериментисати. Већина овога зависи од физиологије партнера.

Сваког момка ће ценити спонтаност и разноликост, али у кревету има више позама које воле:

Који положај мушкарци воле у ​​сексу
 1. Лидер многих анкета је био метод под називом "Догги стиле". Примитивни инстинкти су још увек живи у модерним мушкарцима. Они су и даље ловци и доминантни мушкарци. Један од начина да подсвесно потврдите статус лидера је преференција сексуалних позиција одоздо. Пенетрација са леђа, потпуна контрола над партнером у сексу, мала доза агресије - ови фактори даље узбуђују јак секс. Воле гледати женске задњице, савијати леђа, променити темпо и угао пенетрације. Тип има приступ ерогеним зонама девојке - груди, бокови, стомак. Он не само ужива, већ милује женом. Партнер на коленима и лактовима је симбол послушности човјека, он може уживати у процесу и осећати се као краљ ситуације.
 2. Возач или жена на врху. Чини се да ће ову позицију у сексу више ценити жене, али мушкарци понекад воле тренутке када се можете опустити у кревету и забавити се. У овој ситуацији љубавник добија прилику да погледа женско тело, баци га рукама, али се не физички затеже. Девојка сама прави покрет, поставља темпо. Снажна половина не смета, предају се рукама искусног возача. Које опције има ова позиција? Жена може да је врати на човека, дајући једни друге нове сензације.
 3. Који положај мушкарци воле у ​​сексуМисионарски положај у сексу сматра се класичним, али нови је добро заборављени стари. Мала имагинација и генијалност ће променити уобичајени ток сексуалне игре. Жена, одоздо, може савијати колена или спустити ноге са мушкарцем. Традиционални мисионарски став је такође добар, ни због чега је толико популаран толико стољећа. Зашто га мушкарци бирају? Обично показују романтична осећања и бригу о партнеру. Човек може пољубити његову половину, погледати у њене очи, шапати речи љубави на уху и миловати му груди. Избор позиције одозго не искључује варијабилност процеса, можете промјенити дубину пенетрације постављањем јастука испод женског ледја.
 4. Погодан и сензуалан начин да доноси задовољство мушкарцима - он је иза, али у положају са његове стране, лежи на кревету. Партнери се чврсто држе, осећају тијело и мирисе. Они не врше прекомерне напоре да постигну оргазам. Момак има потпуни приступ ерогеним зонама свог пријатеља, а она, помало окрећући главу, може реаговати на своје пољупце.
 5. Ставка "69"Посебно је интиман у кревету. Ово је прилика да задовољите свог партнера са усменим милом. На овом положају, мушкарац и жена загарантовано су да се доведу до врха оргазма.
 6. Спонтани секс сам по себи је снажан стимулант узбуђења. За њега, често стојећи представљају стојећи. Посебно је популарна опција у туширању, где се партнери под топлом водом страствено милују. Положај се може појавити у лифту, ходнику, у парку. Екстравагантно, али ви сте за експерименте.

Наведене позиције бирају 90% испитаника, ако међу њима ваш дечко не воли ништа, то јест, много варијација и Камасутра са стотинама оригиналних поза. Најважније - будите пажљиви, нису сви доступни без физичке обуке.

Преференције у сексуалним положајима на знаковима зодијака

Положај звезда у тренутку рођења особе утиче на његове жеље у раду, храни и полу. Избор најбољих поза за сусрет са својим људима, вреди проверити са својим хороскопским знаком:

Који положај мушкарци воле у ​​сексу
 • Јарац - Знак земље, он је најраженији да користи популарну позицију кужног стила кад жена клечи, и он контролише процес. Партнер треба да буде спреман за тврди секс, можда са шамарама и псовкама. Који су границе непријатности прихватљиви, унапријед расправљате.
 • Водолија - воле разноликост, воле атрибуте сексуалних продавница, пикантне одјеће. Партнер ће бити задовољан ако жена, на врху, стимулише себе вибратором.
 • Риба - нису толико хладне како изгледа, какве су њихове преференције у сексу? У љубавној игри, мушка риба је веома активна и страствена. Они су спремни да се позабаве на било ком месту и на различите позиције. На пример, "Унфолдед ридер"Биће им потпуно задовољни.
 • Ован - за људе који воле знакове, важно је контролисати партнера. Ерогене зоне орањева су врат и јастучнице ушију. Девојке би требало да бирају седну или лажну позицију тако да могу пружити потпуну сатисфакцију горућем партнеру.
 • Таурус - сензуалан и треснути љубавник, за њега је од великог значаја за жену жене. Који начин избора партнера у кревету? У сексуалним положајима, тела су конзервативна, са њим не треба очекивати ништа необично. Воли сексати лагати, он је припадник добре старе мисије. Ово омогућава момку да прати реакцију партнера, да јој да нежност и наклоност.
 • Близанци - такви људи не треба да започну са пола окрета. Шта размишљају да би укључили девојку? Близанци нису против брзог секса, тако да су положај, који стоје на зиду, прилично задовољни. Партнер може да одлучи да јој окрене лице или назад својој љубавници.
 • Рак - афинитет са изабраним је изузетно важан за представнике овог знака. Шта то чини мушкарцима попут рака као што су? Они више воле блисаву загрљај и замах тела, руку и стопала. Ко ће бити на врху? Заузврат.
 • Који положај мушкарци воле у ​​сексуЛионс - пуцати не само на знак, већ и у кревет, какве позиције чине звијезда краља? Ови момци знају шта девојке желе, и спремни су да дају све 100%. Они ће волети позу "Жлица", Када су партнери притиснути један другог лицем у лице.
 • Девица - Астрална Кама Сутра открива тајне земаљског знака. Шта ће људи радије да воле, тражећи потпуну међусобно разумијевање са партнером? Они ће изабрати погодан положај близу мисионарског.
 • Ваге - велики експериментатори у сексу, сигурно су покушали пола Камасутре. Са таквим мушкарцима неће бити свеж и досадан. Ако је партнер физички јак, он ће волети позицију у којој га жена зграби ногама и држи је на сталној тежини.
 • Шкорпија - прави професионалац у љубавним пословима. Шта каже да мушкарци воле шкорпионе? То ће бити погодно за задње позиције у свим варијацијама.
 • Стрелац - спонтан невероватни секс је поклон од представника ватреног знака. Он може ставити партнера на стол или прозорски полигон и упустити се у страствени секс.

Дискусија између партнера о њиховим преференцијама чини један више више. Међусобно разумевање је основа хармоније у сексу иу животу.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

+ 73 = 75