Лични живот ван брака - да ли је то неопходно? | pangudownloads.com
Психологија

Лични живот ван брака – да ли је то неопходно?

Живот је непредвидив. Немогуће је унапред предвидети шта ће се десити за месец или годину дана. Исто важи и за однос између мушкарца и жене. Због тога можемо размотрити мудро савет који “Опасно је за здравље да превише озбиљно узме живот“.

Лични живот ван брака - да ли је то неопходно?

Сви желимо љубав и пажњу, тако да већину времена проводимо у потрази за “тај сингл“. Међутим, унапред се не може разумети колико ће се озбиљно односити с вама и вашим осећањима.

Посебно место, чак иу психологији, је питање – однос љубитеља. Немогуће је сазнати шта се дешава у уму друге особе, све док он не прича о томе. А када је поглед замагљен преплављеним осећањима – љубављу или страстом – адекватно дјеловање може бити прилично тешко.

У чему је проблем?

За неке људе важно је имати више таквих особа, којима се пре свега може ослонити у тешком тренутку. У почетку се чини да са њим жели да живи цијели живот, све до старог доба. Међутим, током времена, страст почиње да збледи, а љубавници једу свакодневни живот. Стога, многе везе губе “зест“И почните да се дистанцујете једни од других.

Човек жели да проведе више времена у друштву, док супружник или муж више воле да остану код куће заједно. Други са главом иду на посао, стављајући као главни приоритет раста каријере, и на тај начин не нађите времена да останете блиски својој вољеној особи.

У принципу, психологија односа љубавника може бити веома тешка, јер људи започињу љубавнике из потпуно различитих разлога. За неке, ово је нова сексуална страст, док је за друге то потрага за блискородном душом.

Током таквих претрага особа се суочава са избору – да остану са супругом (супругом) или са љубављу (љубавницом). Ово питање се не може одгодити заувек, јер ће једна од страна нужно покушати да пређе у нову фазу заједничких односа. Урадите то без прејудицирања треће стране – то је немогуће!

Како могу жртвовати љубавни троугао?

Лични живот ван брака - да ли је то неопходно?

Када се веза развије између два појединачна, много је лакше решити проблем преласка у нову фазу. Можете ићи директно на разговор о теми осјећаја и одлучити шта радити – идите на различите путеве или останите заједно. Али однос са венчаним љубавником је много компликованији.

За њега или њу, можда има ретких састанака и сексуалних молби тајно од других људи. Али шта ако партнер жели пренети овај однос на нови ниво?

Пре него што одлучите о безобзирном кораку, требало би да пажљивије погледате понашање љубитеља да бисте разумели шта он заиста осећа и да ли жели да настави.

Да бисте то урадили, потребно је да примените следеће савете за акцију:

  • Можете проћи кроз психолошке тестове који обилују интернетом и женским часописима. Пошто су одговорили на главна питања, састављени од стране професионалних психолога, да би разумели прави љубав према љубави према својој особи. То је вредан живљења жалбу специјалиста (може бити анонимни), где можете рећи доктору ситуацију и да од њега је мишљење треће стране и савете. Тријезна процена од стране трећег лица може ублажити некомпликованих ружа боје наочаре и схвате сву своју реалност и озбиљност ситуације;
  • Важно је разумјети ако љубавник покушава да уђе у круг ваше комуникације. На крају крајева, ако је за њега важно све што се дешава између њега и новог партнера, без обзира на присуство супружника, покушаће да пронађе заједнички језик са познаницима тог другог;
  • Вреди пажљиво обратити пажњу на понашање љубитеља, захваљујући мирном хладном погледу. Било какве везе између мушкарца и жене (без обзира да ли су љубитељи) су приближно исте и имају логичне и разумљиве вербалне особине које нам само омогућавају да разумемо њихов прави однос једни са другима;
  • Односи између два ожењена љубитељи може постати разумљивије ако обратите пажњу на став и понашање након секса. По правилу, партнер, за кога је главна сврха односа управо секс, у великој мјери се мијења након сексуалног односа. У овом случају се осећа оштра промена расположења, хладан одговор и потпуни недостатак интереса за живот партнера;
  • Од великог значаја су поклони, нарочито скупи у одсуству неизмирених плата. То ће значити да партнер заиста жели да настави са односом и пређе на нови ниво. И сами поклони (ако нису били претходно упућени) могу показати пажњу, топли односи и несебична осећања од стране партнера. Али важно је запамтити да се воће и скупо вино на столу за чај не узимају у обзир!

Љубав је прошла, украшени парадајз …

Шта да радите и ас понашајте се, ако сте одлучили прекидати односе са досадно или венчани љубавник? Чак и када оба партнера нису ограничена браком, јаз је врло јак стрес.

Често, ситуација може настати у којој један партнер престане да осећа симпатију (или није ништа друго сексуалне жеље), и покушава да се одвоји од свог љубавника, жели да га пусти, да се пробије везу, али се боји да га повреди.

Ако говоримо о одраслима и ожењеним / ожењеним особама, онда је питање уништење целог троугла у различитим деловима. Ако ће браку љубавник затрудне да поврати / удату партнера у правном супружника, а он не осећа тако јаке међусобне осећања да је спреман на тај корак, постоји озбиљан ризик од уништавања не само однос већ и породицу.

Важно је запамтити да пре или касније треба изабрати избор на који ће зависити даљи живот.

Ако се одлучите да остане са својим мужем и вратити породици, а затим је одбацио и љути партнер може довести до оштећења овом мирном породичном животу и да ће покушати све могуће начине ако не врате везу, немилосрдно уништити постојеће, вођени принципом “Немојте никога дирати!”. У овом случају породични живот неће бити исти као и раније.

Ако се донесе одлука да се остави супружник и оде до љубавника, онда постоји опасност да он и други то не жели. Многи љубитељи могу сасвим организовати тајне састанке, секс без обавеза. Може задовољити свој его и самопоштовање, љубавник често може бити статусни симбол “Ја сам богат и могу себи приуштити да подржим и своју жену и моју љубавницу“.

Такви људи не желе породичног живота или давати господарици место законске жене. Друга опција је најновије решење – то је љут муж, који по сваку цену покушати да се врати или да буде погрешно пола породице, или да се освети за његову издају.

Лични живот ван брака - да ли је то неопходно?

У сваком случају, немојте заборавити да двојица људи, везаних браком, куните се да волите, верујете и не издајте се једни друге! Издаја – ово је права издаја, која може фундаментално промијенити читав будући живот. Ако вам се не допада нешто у вашем породичном животу – не бежите од проблема, већ их решите заједно.

Ако је проблем у домаћинству – дискутујте о негативним аспектима свакодневног живота. Ако суштина изгубљене љубави у одсуству страсти – експеримент у кревету, уреди играње улога или пробајте нешто ново. Сами сте се заклели да верујете једни другима и будите заједно “у туги и радости»!

Ако је све компликовано и збуњујуће, развод и изградити нове односе. Али решавање проблема помоћу љубавника је корак ка још већој конфузији и сукобу. Будите мудри и поступајте према вашој савести!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

− 6 = 2

Adblock
detector