Огледало Багуа - снажан талисман | pangudownloads.com
Психологија

Огледало Багуа – снажан талисман

Фенг Схуи је учење источне филозофије, покушавајући објаснити све што се дешава у људском животу са становишта утицаја природних енергија, од којих свака креира један од елемената: вода, земља, ватра, космос или зрак.

Постоје посебни талисмани који помажу у суочавању са ефектима негативне енергије и привлачењем позитивног. Један од најмоћнијих талисмана, састанак са којим се избегава негативна енергија Сха, огледало је Багуа.

Шта је магични објекат?

Огледало Багуа - снажан талисман

Огледало Ба или Багуа је оквир за осмоугаоно огледало, на коме се карактери-хијероглифи, одговорни за све аспекте живота стављају у одређени ред. Они представљају страну света, елементе, добробит породице, економске интересе ...

Сам центар осмоугаоника чува здравље оних који су га одабрали као заштитни амулет.

Пре него што доведете талисмана у вашу кућу, морате схватити која је снага магичног осмоугаона - оквир огледала. Његова мрежа је подељена на 9 делова, који су једнаки једни другима. Сваки одражава страну света и животне области, оне хармонично међусобно међусобно међусобно делују, утичући на живот оног ко је предмет добио симболима.

Сваки сектор је насликан одређеном бојом, у корист станара ће функционисати само ако се постави географски исправно.

Огледала Багуа су од 3 врсте:

  • обично - директно - одваја негативну енергију, спречава да уђе у просторију;
  • конкавно огледало - најјаче - лишава снагу зла који може ући у кућу;
  • Конвексан - најјачи - у потпуности лишава демонске снаге, који су покушали да пробију кућиште, чини га сигурним.

Заувек или не, филозофи Фенг Схуи-а на овом питању немају заједничко мишљење.

Ако би огледало требало да схвати каква је енергија зла, и какво би било добро - то не би било вредно цене. Нажалост, најмања грешка у коришћењу талисмана доноси проблеме њеном власнику. У овом случају, улаз ће бити затворен не само за негативну енергију, већ и за позитивну енергију. И они који живе у кући могу почети да се разбијају.

Поред тога, одређена правила захтевају да виси огледало. Не би требало да буде у стану, покрива део површине врата, његове димензије морају одговарати површини околног простора.

Веома је тешко схватити шта величина и конфигурација треба да се огледају стаклом.

Направите Багуа огледало за кућу својим рукама без знања фенг шуи и кинеских хијероглифика је немогуће. Може бити опасно. Чак и са узорком испред ваших очију, постоји ризик да направите грешке у техникама писања хијероглифа, а онда дејство маскоте можда и није уопште за шта је израчунато.

Не можете се одражавати у чаробном стаклу, чак и ако не видите свој одраз.Да би се обезбедила производња снажног талисмана неопходна је за мајсторе Исток.

Како обесити огледала на фенг схуи

Огледало Багуа - снажан талисман

Огледало Багуа на Фенг Схуију - један од најефикаснијих начина да одражава негативан.Али уз помоћ обичних огледала могуће је побољшати енергију просторије, како би проширили повољне зоне.

На примјер, у стану нема прозора са југозападне стране. То значи да не постоји југозападна зона, што значи да неће бити породичне среће. Сами решите проблем, ако власник куће виси своје огледало до места могућег прозора.

Употреба конвенционалних огледала може побољшати енергију просторије.Ако европски дизајнери верују да се уске просторије огледала шире, тада кинески мудраци имају став да површина огледала у уском простору привлачи позитивну енергију Ки. У овом случају, негативни Сха ће бити ометен сопственим размишљањем и неће донети штету.

Мотивација је другачија, али закључак је један: у уској соби рационално је да виси велико огледало.

Принципи уређења огледала у стану

Ево принципа да огледало треба да одговара:

  • Површина огледала мора бити чиста;
  • Стратификација и цепање амалгама и пукотина у стаклу не би требало да буду;
  • Рефлектују само предмете са позитивном енергијом и расположењем.

У спаваћој соби је непожељно поставити огледало насупрот кревету. Ово је преплављено појавом у односима трећих страна.

Што је већа површина огледа на површини огледала уског ходника, мањи простор ће остати да пронађе негативну енергију.

Не може се поставити огледала наспрам предњих врата и тоалета. У првом случају, позитиван Ки не може ући у просторију - то ће се рефлектовати и вратиће напољу; у другом - константно улази у цев.

Површина огледала која се састоји од многих фрагмената разбија рефлексију и штети енергијском пољу, слабећи га.

Љубитељи антиквитета, након што купе ретку књигу, требају прије уласка у кућну адресу мајстору фенг шуи. Једино је могуће очистити енергију акумулирану површином огледала, коју сакупља већ дуги низ година.

Коришћење осмоугаоног огледала Багуа је могуће само изван дневне собе.Није потребно поставити га са краја улазних врата - пријатељи долазе у кућу, ако виде њихов одраз у амулету, овај аранжман талисмана може дуго времена упропастити карму и здравље.

Огледало Багуа - снажан талисман

Ако је угао суседне куће усмерен на прозор, оштри крај антене, пожељно је да виси Багуа огледало. Али с властитим рукама, без позива мајстора Фенг Схуи-ја, то ће бити врло тешко правилно уредити.

Ако се негативни Сха огледа у прозорима других људи, то ће негативно утицати на стање свог здравља. Тако људи могу бити осуђени на тешку патњу.

Ако објесите маскоту на предњим вратима тако да врата комшије то не одражавају, гости нису видели њихов одраз, онда неће бити неравнотеже енергије.

Права Багуа огледало за заштиту личног становања изгледа овако: осмоугаоник са равним стаклом у центру, окружен белим тиаграмима обојеним на црној позадини. Симболи и хијероглифи се примењују приликом прављења маскоте, а потом се обојени. Само такви талисмани ефикасно раде.

Шта ако уђете у лаж? При куповини декоративне копије постоје предности - ако направите грешку у апликацији, никоме се не може нанети штета. И било које огледало може да одражава негативну енергију.

Previous PostNext Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

− 7 = 2