Организација експресних посета: како развити пословни план | pangudownloads.com
Психологија

Организација експресних посета: како развити пословни план

Током свог живота, особа је у режиму претраге, понекад чак и не намерно, на нивоу мисаоног процеса. Шта он тражи? "Човек треба човјека" нам говори поетске линије и херој из филма "Соларис". То је тачно, свако жели да на било који начин пронађе "сродног душу", "подршку и наду" "сапутника или животног партнера".

Организација експресних посета: како развити пословни план

Наравно, нико још није отказао љубав која се разбија током случајног састанка. Међутим, када лични живот не иде добро, људи су спремни да се прибегавају систематском познавању.

На крају крајева, на овај начин можете упознати особу која дели ваше ставове. Да бисте на сличан начин покупили пристојну половину, морате се упознати са масом људи, присуствовати пуно партија.


Међутим, можете пуно олакшати кориштењем популарних датинг услуга данас. Један од ових начина за проналажење љубави, дошао је у Европи и брзо се проширио у све главне градове свијета.

Шта је експресно давање?

Екпресс Датинг (из енглеског Спеед-датинг) - метода која омогућава неколико минута да се упозна са неколико људи супротног пола. Током овог времена можете одабрати такозвану другу половину или наставити са претрагом, ако партнер није изгледао превише занимљив.

По правилу, први утисак особе постаје основа за даљње односе. Често потпуно супротно у врсти занимања и природа људи почиње да буквално привлачи једни друге након првог састанка. Пријатељ већ дуги низ година, људи доживљавају неизрециву досаду, будући да су близу. На тај начин "Први поглед" и заснива се принцип експресивних посјета.

Тренутно, ова служба сектор је постао веома популаран и потражње, а ако желите да изградите свој посао, флексибилан и комуникативни, брзина-датинг је оно што тражите. Покушајмо да схватимо како организовати посао експресивних посета.

Израда пословног плана за експресне посете

Да бисте организирали своје пословање и било које, а не само тренутне састанке, потребан вам је план у којем ће бити прописане све потребне компоненте и нијансе. А прво место у овом случају је оглашавање.

Потребно је информисати становништво о отварању агенције која пружа услуге ове врсте. Што више односа са јавношћу покрива сегменте становништва, успешније ће се развити ваш посао.

Па, шта ти треба?

Организација експресних посета: како развити пословни план
 • Данас се све више људи бави помоћом светске мреже за добијање информација. Сопствена веб страница или блог за рекламирање биће одлична помоћ у промотивном догађају. Такође не искључујте могућност оглашавања у друштвеним мрежама: у контакту, саучесницима, итд. Ако не желите да отворите вашу локацију, користите специјализоване размене огласа;
 • Сигурно сте видели на улицама града смешних ликова, обучени у костиме цртаних ликова, или студенти стичу додатно дистрибуцију рекламних летака. Наравно, овај метод је прилично скуп, али ПР људи сматрају да је то један од најефикаснијих. За њега ће вам бити потребни људи који ће бити ангажовани на оглашавању како у Интернет ресурсима, тако и путем летака и огласа на улици. Наравно, њихов рад треба платити. Међутим, ефекат директног контакта са спин доктора је често далеко превазилази очекивања и изазива особу да котрљања лопту, да искористе за примамљиву понуду;
 • Мјесто догађаја је један од непотребних услова. Наравно, није неопходно купити имовину, довољно је изнајмити. У овом случају све зависи и од ваших финансијских могућности. На пример, са прилично скромним средствима можете изнајмити стан у којем ћете створити атмосферу посебног клуба. Иначе, неки људи се осећају много сигурније у таквим породичним собама него у свечаним халама;
 • Организација експресних посета: како развити пословни планНеопходно је припремити сценарио за догађај. На пример, неки власници таквих агенција преферирају коришћење разговора у опуштеној атмосфери. По правилу, једне даме седе на удобним столовима и њима се наизменично сједе господа која сањају да упознају јединствену и јединствену половину. разговор често преузима на снагу за 10 минута - премало времена да у потпуности процене предности и мане подносиоца пријаве, али довољна за израду првог мишљења. Можете ју аранжирати јуче или играти;
 • Прикупљање плаћања од учесника треба организовати на тактилан начин. Није неопходно након сваке вечери да од учесника захтева одређени износ. Најбоље је поставити месечну накнаду у облику претплате. Можете уносити одређене услуге, на примјер, додатну накнаду за посјету тематске вечери или за одабир кандидата са одређеним карактеристикама.

Не толико, зар не?

Сада, знајући како једноставно отворити клуб експресивних посета, погледајте детаље:

Организација експресних посета: како развити пословни план
 • Потребно је претходно регистровати учеснике: мушкарце и жене.
  Кандидати оба пола морају имати исти број за свако вече. Ниједном кандидату не треба досађивати на маргинама. Регистрација се може извршити путем веб странице или телефона;
 • Следећи корак је прикупљање плаћања од посетилаца;
 • Након што сви присутни плаћају догађај, морате да организујете девојке за столом. Ако се планира вечер са плесом, погодније је користити мале софе или фотеље.
 • Охрабрите посетиоце неком врстом пића. Препоручљиво је понудити лагане напитке. Превелика количина конзумираног алкохола може значајно умањити достојанство кандидата у очима супротног пола.
 • Сваки дами за одређени сигнал за 8-10 минута кавалиер улази. После разговора, мушкарци су пресађени на следећу столу.
 • Након што је круг посетилаца затворен, сваки учесник уписује симпатичну карту. Ако се неко саосећање усагласи, учесницима се нуди могућност упознавања, размене телефона.

Сада да извучемо закључке: ако сте економични, требат ће вам само алати за комуникацију и штампу плус рент, који плаћате кроз доприносе учесника. Обично учесници се регрутују до 30 људи, а догађај се одвија у року од 1,5 сата.

Као што видите, нисте уложили пуно улагања, радовали људима и остали у црном. Главна ствар је компетентан приступ пословању и замишљен концепт. Изградите свој посао само са позитивним емоцијама.

А онда у будућности ви, вјероватно, можете отворити клуб брзих именовања у сопственом простору.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

32 − 24 =