Правило три датума | pangudownloads.com
Психологија

Правило три датума

Правило три датума је уобичајени модел заузимања девојака, често их прихватају за искрену жељу да створе пар. Међутим, упркос увјерењима психолога, ова колекција фазних завођења изгледа посебно је створена због погодности момака који неће изградити јаке односе.

Значење теорије три датума

Тренутно је теорија постала широка популарност у свету. Наравно, пошто се придржавате њеним постулатима, можете преварити главе скоро сваке девојке и добити оно што желите за кратко вријеме.

Сам модел се састоји од три узастопна корака:

Правило три датума
  • Први састанак се посматра као увод. Заправо, овај процес може трајати дуго, неколико дана. «Први датум» то не значи да за кратко време можете да интригишете девојку. Једноставно, ово је време потребно за превазилажење природног неповерења;
  • Други састанак има за циљ детаљније упознавање са предметом интереса. У овом тренутку, главни задатак момка - да постигне максималну локацију изабраног, обезбеђујући цео комплекс судова, како би девојка опустила и изгубила будност;
  • Трећи састанак се чини судбоносним, пошто је најчешће и има сексуални контакт. Домаћи психолози који препоручују дјевојкама да се упознају са моделом три посјете увјеравају да ће даљи односи у потпуности зависити од њеног избора, потпуно без обзира на мишљење најмлађе особе.
Правило три датума

Нажалост, у овом тренутку одлука о дугорочним односима у већини случајева доноси партнер.

И ако је опет изашао из лова, у његовој колекцији ће се појавити још једна копија, са којом је било забавно провести вријеме.

Заправо, озлоглашено правило "Три датума" није ништа друго до скраћена верзија уобичајене шеме завођења.

Свуда по свету Цасанова поступати по једном принципу: пронаћи жртву, упознати се, привући пажњу, приближити се и ставити у кревет.

Три првог датума са очима Ловелацеа

Да би се схватила схема акција искусног човјека даме, вриједи га размотрити детаљније:

Правило три датума
  • Прва фаза - потрага за погодном девојком. Састоји се из упознавања и размјене контактних информација. У исто време, познанство се може појавити било гдје: у клубу, на улици, у метроу, у продавници, у позоришту. Главни задатак Цасанова - да не пропустите своју шансу и направите најпријатнији утисак на жртву, тако да девојка мора да се осврне и дође на следећи састанак. Верује се да је за искусног заводника четврт сат времена довољно за интриговање представника поштеног секса до те мере;
  • Али чак и за почетника заводника, један сат је довољан да произведе најповољнији утисак на даму. Иначе, у већини случајева прва фаза не траје дуго, јер Ловелаце преферира да напусти жртву, постигавши циљ - сагласност на други састанак. Истовремено, разговор са каваљером има обично мистериозну конотацију. Он не оглашава превише о себи, више воли да проводи више времена говорећи о самој девојци. Ово је разумљиво, пуно занимљиве биографије момка ће се пажљиво разматрати у будућности;
  • Други именовање, по правилу, именује се након неколико дана, пошто жртва мора бити довољно зрела. Иначе, то се можда неће догодити, ако се боље упознаш са потенцијалним партнером, он изгуби интерес за то. Али ако жртва настави да узбуди ловца, у другој фази ће се све учинити како би се ојачао први утисак и олакшао пут до искушења;
  • Правило три датумаПрвих 15-30 минута сусрета посвећени су лаганој ћаскању, а остатак времена - наговештаји. Може бити нежне речи, шапатиће, бескрајне похвале, пољупци у оловци, лагана додира. Важно је пробудити жељу у девојци и доказати да има пред собом прави човјек. Можда је то оно што она види у њеним сновима;
  • Понекад на другом састанку мушкарац тражи пристанак жене на секс. Међутим, то чешће захтијева још један састанак, јер у већини случајева, након два кратка састанка, дама још није спремна да скочи у кревет на витез. А ако је девојка опрезна према истрајности тог момка, требало би да успорите и обавезно направите обећање да дође на трећи састанак;
  • Психологија односа ове шеме је да је током трећег састанка човек у кратком року ће драга кроз поједностављене моделе првог и другог састанка, и позвати у пријатној месту, где је воли да проводи време.

Ријетка млада дама ће одбити такву позивницу на трећи датум, пошто већ већ користи вјенчања у њеним сновима. Најважније је да се постепено креће од лаких љубави до олујних загрљаја, без страха од партнера са темпераментном темперанцијом.

Колико је теорија ефикасна?

Верује се да ће, након ове инструкције корак по корак, човек у огромној већини случајева постићи сексуални контакт. Међутим, у скорије вријеме, жене су постале опрезније, или мушкарци нису тако квалификовани, али пракса показује да три посјете нису довољне за стављање просечне дјевојчице у кревет. Сада се све више тражи не три, већ пет посета.

Правило три датума

Такође, девојка преферира да провери однос мушкарца пре него што се сложи на други или трећи датум.

Ово је још један психолошки трик којим се тестирају осећања пар. Назови то "Правило три дана након састанка".

Верује се да након првог састанка љубитељи требају провести три дана. Ако се оне не слажу, то значи да ће односи тог пара бити у реду.

Али ако се млади добро одлазе, скоро без спомињања своје потенцијалне половине, стога, не толико да им је потребан једни друге.

Иначе, верује се да је правило три посета прерогатив мушкараца.

Ипак, можете сами да га користите како бисте проводили фасцинантно вријеме, посебно ако нема места у плановима за дугог романа и свега што му треба, добар секс након фасцинантне интригуе.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

99 − 98 =