Шта ако твој човек мисли да сте пријавили секс? | pangudownloads.com
Психологија

Шта ако твој човек мисли да сте пријавили секс?

Шта значи да девојка не буде дневник? Да ли то значи поседовање тајних техника секса или има још нешто? Ако је мушкарац наградио своју жену или девојку са таквим комплиментом, једноставно је питати шта партнер уопште очекује у кревету.

Кревет - сопствена школа секса

Шта ако твој човек мисли да сте пријавили секс?

Нажалост, многе жене немају практичне вештине за управљање мушким тијелом током секса. И кривица за то је као ваша сопствена стидљивост и честа мушка грешка.

Чешће него не, мушкарци не уче своје другове да, него имају савршен - наиме, третман мушких полних органа, и воле да се размотри Лади евиденцију у тишини. А жене, присиљене суђењем и грешком, а понекад и по цени разочараних односа, да сакупљају знање о механици мошких ерогених зона.


Проблем није сјајан, осим ако ваш љубавник не брише речи и стварно жели боље секс са тобом. Веома је важно да он сам показује како жели да води љубав, оно што човек воли и где тачно ужива у додиривању. Како постићи непроцењиве информације?

Када осећате згодан тренутак (не током секса, а не у јавности), реците партнеру да би волели да раде љубав онако како жели, али немате довољно искуства. Игрички тон, кажите да сте спремни да усавршите науку о мушким тијелима, јер знате да га можете донијети изванредним задовољством.

Обично се људи слажу са таквом понудом, а за неколико недеља ћете добити најкомплетнију идеју "Хот спотови" ио свему што воли у сексу. Ово је прва ствар која треба урадити да не буде дневник. Не заборавите да користите ово знање касније!

Покажите се у најбољој спаваћој соби

Шта ако твој човек мисли да сте пријавили секс?

Како се чини да је изврсна љубавница? Сами можете одговорити на ово питање ако
савладајте једноставне истине о мушкарцима и научите да контролишете своју сексуалност. А ако сте потпуно на страни свог партнера, игра са привлачношћу и страстом доносиће вам огромно морално задовољство, а не помињати задовољство физичког афинитета, што је успјешно.

Велика грешка за женом у улози љубитељице ће бити игнорисање древног постулата који мушкарци воле очи.

Ако сте заборавили ово правило и односили се са својим љубавником као сопственим размишљањем, онда сте направили озбиљну грешку.

Квалитетни секс и прва ствар, добра ерекција, су у одређеним условима код мушкараца. Или ваш партнер је у младости од 20 до 30 година, а онда узбуђење не представља никакву тајну, већ само представља знак здравља и младости. Овде девојка не мора да брине, како да не буде у сексу са дневником.

Али ближе 30 година и касније за сексуално узбуђење и задовољство код мушкараца је више психологија, ако, наравно, причамо о здравом телу. Према томе, на првом месту није више женско тело нити чак поседовање одређене сексуалне технике, већ ваша способност да подесите партнера на добар сексуални контакт. Шта ти треба за ово?

Прво, важно је третирати партнера из кревета и непосредно прије него што буде близу. Вероватно не постоји жена на свету која би се могла дати страсти ако не може заборавити на проблеме и не може заборавити на њих човјеку.

Шта ако твој човек мисли да сте пријавили секс?

У принципу, жена само по себи савршено одвраћа мушког пола од брига. Али важно је да не покварите магију своје урођене женствености тривијалним разговорима. 1.5-2 сати пре очекиваног близини се уздржи од разговора о послу, новца, пријатеља и девојке, на здравље, економију, вашим жељама и потребама и, наравно, о његовој мајци.

Друго, савладајте древни принцип сексуалне свештенице свих времена и народа. И он је у добровољној и веселој служби свог човека.

Немојте бити огорчени, то не подразумијева, онда морате постати његов роб! Само пре него се интимус понаша и ради све како он воли, не теби. Овде нема понижења, али ћете морати да избаците мисли "Пуно части! није заслужио! ". Најлуксузнија љубавница (а не лептир) је невероватно посљедица њеног човека, и сакупља од овог доброг воћа.

Дакле, успели сте да избаците проблеме из прошлих дана. Како узбудити свог партнера?

Пробајте неколико начина како запалити страст:

Шта ако твој човек мисли да сте пријавили секс?
  1. служи лепу храну у прелепим јелима, на столњацима, као и чашу вина или вискија са ледом;
  2. укључују нечујну музику у стилу боравка;
  3. лагане 3-5 свећа у соби или на столу са вечером;
  4. Обуците се у прелепој хаљини или будите у прекрасном доњем вешу;
  5. Потражите партнера у очима, али га не осрамотите, кукавички одведите очи;
  6. након једења, приђите му и задиркујте га, не дозволите вам да додирнете;
  7. Када човјек пренесе еротичку атмосферу, обележи га и одведи у кревет.

У начелу, ако пратите даље током секса пратите наш савјет који је дат горе, онда ниједан човјек у његовом исправном уму неће назвати дневник. Најважније - будите благи, али спремни у сваком тренутку да се предате страсти, а ваш љубавник ће бити срећан.

Можда проблем није у теби?

Наравно, кривити кривицу за партнера одједном значи реаговање као дијете. Одрасли људи вреднују блиске односе и покушавају да превазиђу све потешкоће.

Шта ако твој човек мисли да сте пријавили секс?

Али, с друге стране, пробао много различитих метода "Упграде" ваш сек, можете себи направити непријатно откриће да ваш човек заиста није само ваш.

Заиста, у паровима, где је жена ради на себи, остваре свој максимални потенцијал љубавника и ентузијазмом проучавање мудрост секса, кревет на крају постаје место небеског задовољства за оба.


Покушајте трезно да процените свој допринос интимном односу са партнером, а ако се испостави да нема партнера никакве повратне помоћи и инспирације, можда је разлог у њему.

На крају крајева, зашто једноставно кривити девојку због хладноће и несексуалности како би сакрила нискобудни либидо? Мушкарци нису у стању или не желе да буду креативни у вођења љубави, то је лакше претварати се да његов партнер незадовољни него да призна да је имао проблема у кревету. И пребаците потешкоће на девојку која пролази, како она не може бити у кревету са логом.

Можда има добру потенцију и хетеросексуалну оријентацију, али за неку унутрашњу, не
зависно од ваших разлога, партнер не добија одговарајућу стимулацију од вас - вашу личност и ваше тело. Шта да радим? Такви проблеми су психолошки у природи и, нажалост, није тако лако ријешити их.

Шта ако твој човек мисли да сте пријавили секс?

Ако је очигледно да је случај у њој, а не постоји жеља да се све остави као што је то ради очувања односа, моли се одлука да се дели са таквом особом. Да, то није лако, а не само осећања, већ и важнија питања могу ући на случај, на примјер, тешко је изгубити подршку човјека.

Али размислите о окрутности оптужби, из које се жена осећа нежељеним, не-еротичним, неучтивим. Често такав однос према жени уништава саму суштину женствености и дуго, ако не и за живот, обесхрабрује жељу да задовољимо партнера.

Од таквих психолошких посљедица пожељно је да се отарасимо раније него самопоштовање дефинитивно пада.

Желимо да будете храбри и инспирисани у вашој сопственој спаваћој соби, а такође и доносите мудре одлуке за задовољство обоје!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

1 + = 8