Психологија

Сломљено огледало – за шта је ово?

Знаци - да ли је вредно вјеровати у њих, или је то бајка коју смо наследили од далеких предака? Свако ко то одлучи за себе. Многи људи, фокусирајући се на животно искуство, верују да се догађаји одвијају.

Сломљено огледало - за шта је ово?

На пример, ако су инструменти одбачени, долази гост. Сол је раштркан - у кући ће бити свађа. Црна мачка је трчала преко пута - чекају проблеме. Да се ​​састанемо ујутро, жена са празним кантама - до сметњи. Канта мора бити пуна.

Празна кофа говори о недостатку жетве, глади. Корак на метли - доби грчеве. Ако има гранчица на поду, гости ће доћи. Постоји много таквих знакова. Нумеришемо их бескрајно.

Као што је наведено у књизи П. Цоелхо "Алхемичар"Ако желите нешто веома, универзум ће помоћи у томе. Дакле, иу овом случају, ако стварно верујете у нешто, то ће се остварити. Ако не вјерујете, знак се претвара у обичну незамисливу акцију. Веруј или не веруј, изаберите себе.

Тумачење

Око огледала увек је било пуно сујеверја и мистичних прича. Пуно среће говори се са њиховом помоћи. Ко не зна, на пример, о свети богатству, када су се дјевојке сјећале близу великог огледала, а један од њих држао је мање огледало.

Између огледала су осветљене две свеће, тако да се, гледајући у огледало малог огледала у великој, видјело ходник који је обликован одразом двије свеће.

Гледајући у овај ходник, могли сте да видите како му је сиса ходала дуж ње. Затим је било неопходно брзо спустити мало огледало тако да је коридор нестао. Ако немате времена да то урадите пре него што "иза огледала"Нападач ће доћи до вас, онда ... Уопште, није било јапанских хоррор филмова (и не-јапанских), људи су се преплашили са причама најбоље што су могли.

Размотрите тумачење неких других сујеверја под различитим околностима:

Сломљено огледало - за шта је ово?
  • Ако прекинете огледало невесте, то ће довести до развода. Није истина. Мачка је разбила случајно огледало родитељи, живе заједно 27 година. Али боље је избацити стражње одједном, из сигурносних разлога, они су прилично оштри, можете се повредити. Не фокусирајте пажњу на ову пажњу, то је само чаша, нарочито зато што је ово прилика да стекнете нову, модернију и не мање лепу;
  • Такође, постоји и тумачење, разбио огледало - 7 година се неће удати. И то, чак и може бити, мачка и умрло је неожењено;
  • Најраспрострањеније сујеверје је обичај у којем је у кући у којој је покојник недавно затворио огледала са платнама, ћебадима, плочама, било шта, седам дана. Ово се ради како би се избегло видјети одраз покојника.

Хајде да размотримо ио чему сломи огледало. Генерално, такав сан значи губитак, несрећу, страдање, раздвајање. У неким књигама о сновима овај сан се тумачи колапсом нада и плановима за будућност, смрћу вољеног, дубоким емоционалним искуствима.

Тумачење сна Нострадамуса тумачи овај сан изворно. Огледало, како верује Нострадамус, је симбол дуалности, лажности, претварања, дупликативности, мистерије. Да би прекинули, онда, откривати тајну, откривати лаж и претварање.

Ово указује на то да у стварном животу особа која учи тајну доживи патњу и искуство. Миллер тумачи такав сан, коју види млада девојка, као неуспјешан избор вољене особе - друга половина будућег супружника. Морате анализирати свој будући живот, који може сачекати ако спојите судбину са овом особом.

Ако погледате себе у сломљеном огледалу у сну и имате задовољно лице, ово значи промене које ће побољшати ваш живот. Ако имате фрустрирано лице, то предсказује промене које вас неће задовољити. Да бисте видели одраз особе која вам је близу, значи да ће се ваш однос са овом особом погоршати, престати ћете да се разумете.

Како избјећи посљедице

Ако сте сујеверни и знакови, попут сломљеног огледала, отежавају мир, боље је предузети мере које ће вам помоћи да избегнете последице сујеверја или спавања. Постоји неколико начина како се елиминишу посљедице.

Сломљено огледало - за шта је ово?

Једна од најчешћих метода је фарбање фрагмената црном бојом. Такође, можете испирати крајеве сломљеног огледала текућом водом и избацити их. Неки их сакупљају мокрим метлом на празном папиру. Главна ствар, обавезно правило - у сваком случају не гледајте у сломљено огледало. Такође можете сахранити фрагменте у земљи.

Знаци додају интересовање у свакодневном животу. Они су наслеђе невероватне прошлости, у којој су људи поседовали невероватну способност да верују. Њихова вера је била толико снажна да је била преношена из генерације у генерацију, која је била у нашем времену. Али да смањимо фанатизам у свему овоме, и може се рећи да су знакови пртљаг који обогаћује нашу културу.

Пре веровања, урадите неке мале експерименте и посматрајте догађаје који се догађају. Можда су та сујеверја неоснована и не треба се плашити њихових посљедица. Не трошите нервне ћелије узалудно.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

65 + = 70